>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

memento_M

M 0

memento_m

Użytkownik
Witam,
Od dawien dawna jestem typerem, wszystko co jest związane z bukmacherką robię nie tylko już dla zabawy lecz od pewnego czasu dla zysku, Chciałbym się podzielić z Wami moimi typami, sprawdzić się jako ten doświadczony, który nauczony różnymi zdarzeniami nie znalazł złotego środka bo tak owego nie ma, jednakże zdecydowanie zminimalizował swoje straty w różnych aspektach typowania. Zaznaczam z góry , iż nie uświadczycie tutaj typów jak ja to określam &quot;siekiery&quot; po kursie over 3,5, gram różnymi stawkami większość oscyluje OVER 120 do 500 zł zł są to single oraz double, również typy LIVE stawkę oczywiście można ustalić indywidualnie pod własne potrzeby. Każdy typ jest starannie wyselekcjonowany na który i tak poświęcam sporo czasu więc proszę mi wybaczyć, że nie będę swoich analiz dodatkowo przelewał na forum zdając sobie sprawę jak ładnie by to się prezentowało. Dyscypliny są różne więc spektrum jest dosyć szerokie. Niech obronią mnie wyniki oraz zysk ;)
P.S
Jako dowody poniżej załączam swoje wcześniejsze kupony.

Zapraszam do gry !

M 0

memento_m

Użytkownik
Na dzisiaj ostatnie dwa typy, mimo wszystko dzień kompletnie nie udany.. Jutro wracamy ze zdwojoną siłą ????
Vibo Valentia Sora - 1 1,55 ⛔
Ermis - Anorthosis - x2 1,43 LIVE ! ⛔

Do góry Bottom