>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Mega problem.

marcinku 0

marcinku

Użytkownik
Win32: Rootkit-gen ?

Wie ktos co to za wirus, bo zainfekowal mi plik systemowy &quot;svchost&quot;, przez co moj komp nie dziala sprawnie. Avast wyczail mi tego wirusa i przeniosl do kwarantanny.

Teraz nie mam glosu w kompie, nie dzialaja rozne aplikacje systemowe, komp dlugo sie wlacza, pasek zmienil barwe na szara, rozne polecenie nie dzialaja (kopiuj, wklej) itd. lipa jest!

rybex 3

rybex

Użytkownik
Mojej kolezance wyskoczylo soc podobnego co tobie. czyli ten rootkit. Nie wiem co to moze byc ale jesli ktos wie to prosze o pomoc co z tym zrobic. Dodam ze nie wlacza jej sie komputer.

marcinku 0

marcinku

Użytkownik
Poradzilem sobie juz z tym problemem.
Nie robilem formata, bo szkoda byloby mi niektorych rzeczy usuwac i potem wszystko od nowa instalowac, wiec poprostu zrobilem szybka aktualizcje windowsa z plytki.
Wszytsko pozostalo na swoim miejscu i problem zniknal. Podmienilo mi tylko pliki windowsa na nowo i zezarty &quot;svchost&quot; zostal przywrocony.
Radze zrobic to tym samym sposobem, bo przeszukujac neta w tej sprawie znalazlem wiele innych sposobow, ktore dla mnie byly zaskompilikowane.

marcinku 0

marcinku

Użytkownik
Mojej kolezance wyskoczylo soc podobnego co tobie. czyli ten rootkit. Nie wiem co to moze byc ale jesli ktos wie to prosze o pomoc co z tym zrobic. Dodam ze nie wlacza jej sie komputer.
Twojej kolezance stalo sie cos powazniejszego niz mi. Byc moze byl to plik odpowiadajcy za uruchomienie systemu, ale za bardzo sie nie znam. Mozna sprobowac naprawic windowsa z plytki.

rybex 3

rybex

Użytkownik
Mozesz cos poradzic co ma zrobic? Nie wiem czy ona ma płytke;/ nie ma jakiegos innego sposobu? A jesli nawet ma płytke to jak to zrobic?

wer890 300

wer890

Użytkownik
rybex masz male iq czy co , co zrobic jak sie komp nie uruchamia ? mozesz tylko przeinstalowac windowsa . a przelozenie dysku nic nbie da jezeli nie uruchomienie sie kompa zalezy wlasnei od wirusa .

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
rybex masz male iq czy co , co zrobic jak sie komp nie uruchamia ? mozesz tylko przeinstalowac windowsa . a przelozenie dysku nic nbie da jezeli nie uruchomienie sie kompa zalezy wlasnei od wirusa .
chodzilo mi zeby podlaczyc go do innego kompa jako dysk wymienny

Do góry Bottom