>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

mega kupon i pytanie

F 0

fejz

Użytkownik
OBSTAWILEM sobie taki kupon jak w załączniku i jak widzicie wszystko mi weszło prawie poza tym jednym meczem i teraz mam pytanie jak będzie z wypłatą na kartę i tym ostatnim meczem watfordu że Stoke a mianowicie
OBSTAWILEM Watford lub Stoke i teraz kolega powiedział mi że wystarczy że jedna z nich będzie wygrywać do 1 połowy , to prawda?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
A tak trudno było PRZED zawarciem zakładu sięgnąć do regulaminu Expekt:
https://pl.expekt.com/content/tandc#FOOTBALL
5. Podwójna szansa
Zakłady dotyczą wyniku meczu, gdzie 1X oznacza zwycięstwo gospodarzy lub remis, X2- Zwycięstwo gości lub remis, 12 Zwycięstwo gospodarzy lub gości (mecz nie zakończył się remisem).
czyli nie wynik w HT a w FT - więc pogoń kolegę, bo nie ma pojęcia...
@Fejz&gt;&gt; dla pewności wygranej zagraj po prostu singlem kontrę.

Otrzymane punkty reputacji: +38
gelo85 2,6K

gelo85

Użytkownik
Nie martw się. Nawet jak trafisz to bukmacher już coś wymyśli, żebyś kasy nie zobaczył.
Multikonto, niekończąca się weryfikacja, złamanie regulaminu, pomyłka w ustawieniu kursu, itp.

F 0

fejz

Użytkownik
robia mi problem.. mam zablokowane konto i na maila przyszlo ze niby chcialem zmieniac haslo. doszlo to zaraz po weryfikacji pozytywnej

F 0

fejz

Użytkownik
problem jest ogarniety ale expekt robi kolejny !
kolega GELO mial racje
expekt przyslal mi to: [juz po weryfikacji]
Proszę o przesłanie następujących dokumentów:
Potwierdzenie dokonanej wpłaty na konto Expekt.
Zdjęcie z trzymanym w ręku dowodem osobistym jak najbliżej twarzy.
Wyciąg konta bankowego- kopia powinna zawierać dane użytkownika, numer rachunku w standardzie IBAN oraz kod SWIFT banku. Powinno to być zdjęcie oryginalnego dokumentu lub plik PDF pobrany z bankowości elektronicznej, ewentualnie zrzut ekranu pokazujący te wszystkie dane.
po tym jak chcialem wyplacic..
i co teraz jak wplacalem przez paysafecard i nie mam tego kuponiku?
zabiora mi pieniedza?

rozmar 60

rozmar

Użytkownik
Jeżeli chodzi o dowód osobisty to bardzo dużo zakładów bukmacherskich online wybiera taki sposób weryfikacji.
Kody IBAN i SWIFT potrzebne są żebys mógł wypłacić pieniądze z konta bukmacherksiego na konto bankowe.
Jeżeli chodiz o dowód to pierwsze słyszę żeby zdjęcie zostało wykonane blisko twarzy, zazwyczaj skan wystarczył :eek:
Generlanie przejdziesz pomyślnie te kroki tlkyo zawsze takie kręcenie jest przy pierwszej wypłacie.

F 0

fejz

Użytkownik
ale czy ty umiesz czytać?
Weryfikację jedna już miałem ta jest drugą jak pierwszy raz wyplacam taka kasę
Zadalem pytanie co z tym kuponem paysafecard jak dowód wpłaty

A 861

amigo007

Użytkownik
Jeśli wpłacałeś z paysafecard, to musisz dopytać supportu. Bo chyba oni sami dobrze nie zobaczyli że wpłacałeś paysafecard. To twoje jedyne konto u nich? Weryfikację już wcześniej miałeś? Co wysyłałeś? Ten kupon to tylko z twojej kasy, czy jakiś bonus tam był? Szczerze jeśli jesteś &quot;czysty&quot;, nie widzę powodu dla którego mieli by nie wypłacić. ~2,5k nie jest to jakaś astronomiczna suma dla bukmachera. Tym bardziej, że zagrałeś takiego &quot;tasiemca&quot;. Ale widzę szukają wszystkiego byle by nie wypłacić...

F 0

fejz

Użytkownik
Dzisiaj miałem pierwsza weryfikację po pozytywnej dowodu wysłali mi ta kolejna po zadaniu wypłaty
Żadnych bonusów nie brałem kupon był full z mojej kasy
A ponadto jest to mój pierwszy serwis bukmacherski
Nie miałem żadnych multikont tak samo nie możliwe zeby ktoś miał na moim ip i tak dalej
Jestem full czysty

A 861

amigo007

Użytkownik
To muszą wypłacić. Trochę przegięcie jest z tym dowodem obok twarzy. Ale takie chyba powoli dochodzą standardy.. Daj znać jak się dalej potoczy. Czy w końcu wypłacą.

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Dzisiaj miałem pierwsza weryfikację po pozytywnej dowodu wysłali mi ta kolejna po zadaniu wypłaty
Żadnych bonusów nie brałem kupon był full z mojej kasy
A ponadto jest to mój pierwszy serwis bukmacherski
Nie miałem żadnych multikont tak samo nie możliwe zeby ktoś miał na moim ip i tak dalej
Jestem full czysty
No to co sie stresujesz... Jezeli nie masz nic na sumieniu to po prostu musisz przejsc weryfikacje i dostaniesz kase. Standard, nic specjalnego.
Pamietam ponad 10 lat temu jak mozna bylo grac praktycznie wszedzie bez weryfikacji, potem zaczely sie skany dowodow, nastepnie dodali rachunki a teraz to juz sa zdjecia twarzy przy dokumencie...

Do góry Bottom