>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MeFiu Bets!

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
*Każdy kupon grany stałą stawką 100 zł
*Większość kuponów to duble/treble
*Podsumowanie każdego tygodnia/miesiąca
*Zakaz komentowania tutaj, w razie pytań proszę priv

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer: 1
ATP - Singiel - Londyn (16:00)
Grigor Dimitrov - Daniil Medvedev

Daniil Medvedev +4,5 gemów @ 1,47

Wynik: 6:3, 3:6, 6:3 ✅✅✅

Kursy na to spotkanie moim zdaniem wystawiane na podstawie rankingu. Dimitrov ostatnio w bardzo przeciętnej formie. Na kortach Rollanda Garrosa przegrał już w 3 rundzie z Pablo Correno Bustą. W Stuttgarcie odpadł już w 2 rundzie z Jerzym Janowiczem. Tutaj również nie wygląda najlepiej. W drugiej rundzie długo męczył się z Benneteau i tylko przyzwoity serwis dał mu zwycięstwo w tej rundzie, bo w dłuższych wymianach dość wyraźna była przewaga Francuza. Return Bułgara również nie był zbyt dobry. A dziś na przeciw niego jest zawodnik, który fenomenalnie serwuje. W poprzedniej rundzie z Kokkinakisem nie oddał ani jednego gema serwisowego przy skuteczności 96% przy swoim pierwszym serwisie. Dla mnie Rosjanin jest faworytem tego spotkania, ja jednak bezpiecznie gram handicap +4,5.

ATP - Singiel - Halle (13:30)
Richard Gasquet - Robin Haase

Robin Haase + 4,5 gemów @ 1,36​

Wynik meczu: 6:1, 3:6, 6:1 ⛔ ⛔ ⛔

Ten sam handicap stosuję w spotkaniu w Halle. Dwaj bardzo doświadczeni zawodnicy. Delikatnym faworytem tego spotkania jest Francuz, ale moim zdaniem nie aż tak dużym jak twierdzą bukmacherzy wystawiając 1,40 na zwycięstwo Richarda. Gasquet na kortach w Paryżu odpadł w 3 rundzie z Monfilsem. W pierwszej rundzie po 3 setowej batalii zrewanżował się Francuzowi. W drugiej rundzie ograł będącego pod formą Bernarda Tomicia. Haase natomiast we Francuskim Szlemie nie pograł długo, ale nic dziwnego jeżeli trafił w 2 rundzie Rafaela Nadala. W Halle nazwiska zawodników, których wyeliminował moga robić wrażenie. W pierwszej rundzie ograł co prawda będącego pod formą Davida Ferrera, a w drugiej rundzie wielką nadzieję tenisa Dominica Thiema. Dzisiaj nie mówię, że Haase wygra na luzie, ale na pewno to będzie wyrównany mecz, najprawdopodobniej trzysetówka.

AKO: 2,00 ⛔⛔⛔
Stawka: 100 zł
EW: 200 zł​

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer: 2
ATP - Singiel - Londyn (13:15)
Sam Querrey - Gilles Muller

Gilles Muller @ 1,65

Wynik: 6:4, 7:6 (7:5) ✅✅✅

W zasadzie nie ma co się zbyt obszernie rozpisywać. Każdy widzi jaką obecnie formę ma Luksemburczyk. Wygrał turniej w Holandii w wielkim stylu. Tutaj też zachwyca formą, natomiast Amerykanin zagrał abrdzo słabe spotkanie z Thompsonem. Dzisiaj jeżeli forma obu z ostatniego czasu się utrzyma Gilles nie powinien miec większych problemów z pokonaniem Querreya.

ATP - Singiel - Londyn (14:30)
Donald Young - Martin Cilic

Martin Cilic -3,5 gemów @ 1,46​

Wynik: 6:4, 7:5 ✅✅✅
Tutaj sytuacja analogiczna do spotkania wyżej. Cilic w tym turnieju gra fenomenalnie i według mnie spokojnie może dotrzeć do finału. Na Isnerze i Kozlovie nie pozostawił suchej nitki, obu wysoko w dwóch setach rozbijając w pył. Young dobra grę, przeplata dużo gorszą, trochę się męczy w tym turnieju. Moim zdaniem nawet niezła dyspozycja Younga nie powstrzyma rozpędzonego Chorwata.

AKO: 2,41 ✅✅✅
EW: 241 zł​

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer: 3
ATP - Singiel - Londyn (16:00)
Grigor Dimitrov - Daniil Medvedev
Daniil Medvedev +4,5 gemów @ 1,47

Wynik: 6:3, 3:6, 6:3 ✅✅✅

Medvedeva dokładam tutaj, bo w poprzednim dublu Haase nie dał rady pokryć handicapu a w dalszym ciągu uważam ten typ za bardzo dobry.
Kursy na to spotkanie moim zdaniem wystawiane na podstawie rankingu. Dimitrov ostatnio w bardzo przeciętnej formie. Na kortach Rollanda Garrosa przegrał już w 3 rundzie z Pablo Correno Bustą. W Stuttgarcie odpadł już w 2 rundzie z Jerzym Janowiczem. Tutaj również nie wygląda najlepiej. W drugiej rundzie długo męczył się z Benneteau i tylko przyzwoity serwis dał mu zwycięstwo w tej rundzie, bo w dłuższych wymianach dość wyraźna była przewaga Francuza. Return Bułgara również nie był zbyt dobry. A dziś na przeciw niego jest zawodnik, który fenomenalnie serwuje. W poprzedniej rundzie z Kokkinakisem nie oddał ani jednego gema serwisowego przy skuteczności 96% przy swoim pierwszym serwisie. Dla mnie Rosjanin jest faworytem tego spotkania, ja jednak bezpiecznie gram handicap +4,5.

WTA - Singiel - Birmingham (17:25)
Coco Vandeweghe - Garbine Muguruza
Powyżej 8,5 gemów w I secie @ 1,32​

Wynik: I set: 3:4 (live) ✅✅✅

Typ dla mnie oczywisty. Obie panie dysponujące bardzo dobrym serwisem. To już jest ćwierćfinał, więc obie nie będą mogły sobie pozwolić na stratę swojego serwisu. Nie ma tutaj wyraźnej faworytki, obie panie są obecnie w zbliżonej formie, więc możemy spodziewać się zaciętego meczu a to że któraś z nich wygra pierwszego seta w stosunku minimum 6:3 to dla mnie bardzo prawdopodobne zdarzenie.

AKO: 1,92 ✅✅✅
EW: 192 zł​

Otrzymane punkty reputacji: +3
mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer: 4
Mistrzostwa Europy u21 (20:45)
Macedonia u21 - Portugalia u21

Portugalia powyżej 2,5 gola @ 1,57

Wynik: 2:4 ✅✅✅

Według opinii wielu przed turniejem Portugalczycy byli głównym faworytem do wygrania tego turnieju, jednak przydarzył im się gorszy mecz a Hiszpanie na tym turnieju grają znakomicie i przegrali z nimi 1:3 co sprawia że są pod ścianą i koniecznie trzeba dziś wygrać. Aspektem co skłania mnie do gry overu bramkowego Portugalczyków jest ich znakomita gra ofensywna. Stwarzają sobie bardzo dużo sytuacji bramkowych oraz strzelają sporo bramek, natomiast Macedonia gra najsłabsza piłkę na tych mistrzostwach a największy pies pogrzebany jest w defensywie, gdzie raz po raz zdarzają się błędy na poziomie Polskiej 3-4 ligi. W tym turnieju piłkarze z Bałkanów stracili już 7 bramek w dwóch meczach i nie sądzę aby dzisiaj słaba defensywa Macedończyków sprzeciwiła się Guedesowi i spółce.

Mistrzostwa Europy u21 (20:45)
Serbia u21 - Hiszpania u21

Ilosć rzutów rożnych Serbii powyżej 3,5 @ 1,55​

Wynik: 5:3 ✅✅✅

W normalnym spotkaniu, gdzie obie ekipy grałyby &quot;o coś&quot; nie postawiłbym w ten sposób, bowiem ekipa z takimi piłkarzami jak Marco Asensjo, Saul Niguez, Gerard Deulofeu, Jose Gaya, Hector Bellerin czy Sergio Ramirez jest po prostu skazana na wygranie tego turnieju. Ale właśnie uważam że trener dziś da odpocząć wyżej wymienionym zawodnikom przed półfinałem , bo po co dodatkowo eksploatować zawodników przed decydującymi meczami kiedy to nie jest wcale potrzebne a ma się tak szeroką kadrę. Serbowie grają o wszystko, muszą dzisiaj wygrać i patrzeć co się wydarzy w meczu Portugalii z Macedonią, a żeby wygrać muszą zaryzykować i wyjść ofensywnie usposobieni. Linia minimum 4 rzutów rożnych w takim meczu wydaje mi się śmieszna i myślę że na spokojnie zostanie pokryta.

AKO: 2,43 ✅✅✅
EW: 243 zł​

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Posumowanie dnia: 23.06
Kupon numer 1: ⛔ 100 zł
Kupon numer 2: ✅ 141 zł
Kupon numer 3: ✅ 92 zł
Kupon numer 4: ✅ 143 zł

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer: 5
ATP - Singiel - Halle (16:00)
Alexander Zverev - Richard Gasquet

Alexander Zverev @ 1,40

Wynik: 2:1 ✅ ✅✅

Obaj Panowie wczoraj stoczyli wyczerpujące trzysetowe pojedynki, ale obaj zagrali te spotkania w innych warunkach. Bautista Zverevovi postawił twarde warunki i byliśmy świadkami bardzo dobrego, pasjonującego spotkania. Oczywiście Alexander popełniał błędy, ale wszystko naprawiał znakomitym serwisem. Natomiast Gasquet z Haase grał bardzo nierówno. Miał fragmenty dobrej gry, aby za chwilę popełnić kilka rażących błędów (Podobnie jak Haase). Zverev gra u siebie, do tego na trawie radzi sobie bardzo dobrze (w tym sezonie 5/6 wygranych) i dzisiaj wyślę że na spokojnie, być może w dwóch setach zamelduje się w finale.

WTA - Singiel - Birmingham (12:30)
Lucie Safarova - Petra Kvitova

1:6 0:1 krecz zwrot​

Petra Kvitova @ 1,37​

Nareszcie Czeszka wraca do gry. Moim zdaniem to ona w tym momencie jest główną kandydatką do objęcia tronu WTA po okresie bezkrólewia, gdzie mieliśmy kilka zawodniczek na tym samym poziomie. W Nothingham było widać że Petra dopiero co wróciła po ponad pół roku przerwy, ale w Birmingham zaczyna to wyglądać bardzo dobrze. Wczoraj bez większych problemów w dwóch setach rozprawiła się z Kristiną Mladenovic a sama gra Kvitovei wyglądała na prawdę dobrze. Natomiast Safarova bardzo długo w trzysetowym boju męczyła się z Darią Gavrilovą i mieliśmy sytuację analogiczną z analizy o Gasquecie. Lucie grała strasznie nierówno, gra szarpana, dobre zagrania mieszane z prostymi błędami, duże problemy z koncentracją. Dzisiaj myślę że w dwóch setach Petra rozprawi się ze swoją rodaczką i zamelduje się w finale a następnie wygra całą imprezę.

AKO: 1,40 ✅✅✅
EW: 140 zł​

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Posumowanie dnia: 24.06
Kupon numer 5: ✅ 40 zł

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer: 6
ATP - Singiel - Londyn (15:00)
Feliciano Lopez - Marin Cilic

Marin Cilic -2,5 gemów @ 1,91

Wynik: 4:6, 7:6, 7:6 ⛔⛔⛔

Konsekwentnie stawiam w tym turnieju na Cilicia i stawiam na niego również w finale. Chorwat gra fenomenalnie w stolicy Anglii. Imponuje zwłaszcza znakomitym serwisem. W dwóch ostatnich meczach osiągał procent powyżej 90 wygranych punktów przy pierwszym serwisie serwisie. To niebywała statystyka. W tym turnieju stracił seta tylko z Mullerem w półfinale, który również jest w genialnej formie, a po za tym szybko łatwo i przyjemnie kończył mecze po 2:0. Lopez natomiast w ostatnich dwóch tygodniach gra prawdziwy maraton. Doszedł do finału w Stuttgarcie, gdzie uległ w trzech setach Poillowi, później szybko do Londynu i tutaj również finał, gdzie po drodze grał kolejne długie mecze, najpierw z Berdychem w cwierćfinale, później kolejny maraton z Dimitrovem w półfinale, gdzie w 3 secie oddychał już sercem a nie płucami. A przecież Lopez ma już 35 lat i na pewno musi się to odbić na jego finałowej dyspozycji. Cilic w Londynie na korcie spędził prawie dwie godziny mniej a to bardzo dużo. Myślę, że to przesądzi o łatwym zwycięstwie Chorwata, nawet w stosunku 2:0.

WTA - Singiel - Birmingham (14:30)
Petra Kvitova - Ashleigh Barty

Petra Kvitova @ 1,35​

Wynik: 4:6, 6:2, 6:3 ✅✅✅

Podobnie jak w przypadku Cilicia, konsekwentnie stawiam na Czeszkę od początku i również się nie zawiodłem. Petra wraca po kontuzji nadgarstka w najlepszym z możliwych stylów. Z meczu na mecz jej forma rośnie i uważam że to ona będzie główną kandydatką do sięgnięcia po tytuł na kortach Wimbledonu. Imponuje znakomitym serwisem i szalenie inteligentną grą. W tym turnieju nie straciła nawet seta, natomiast Barty jest po bardzo trudnych meczach czy to ze Strycovą czy to w półfinale z Muguruzą. Moim zdaniem przeważy doświadczenie i kapitalna forma Czeszki i to ona sięgnie po tytuł w Birmingham a później po tytuł w Wimbledonie.

AKO: 2,58 ⛔⛔⛔
EW: 258 zł​

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer: 7
Żużel - PGE Ekstraliga (15:30)
Rybnik - Gorzów

Rybnik @ 2,10

Wynik: 50:40 ✅✅✅

Taki kurs wystawił dziś Totolotek na zwycięstwo gospodarzy, dla mnie duże value. Gorzów z rożnymi problemami. Przemek Pawlicki ostatnio znacznie obniżył loty a Martin Vaculic po defekcie w Częstochowie gdzie stracił swój najlepszy sprzęt kompletnie się posypał. Wczoraj można było patrzeć na jego jazdę w GP Danii, gdzie przywiózł jedno oczko i to tylko dlatego, że w wyścigu jechało trzech zawodników. Niby jest Kasprzak i Bartek Zmarzlik, ale we dwóch tego meczu nie wygrają.W Rybniku zarówno Łaguta jak i Fricke w bardzo dobrej dyspozycji. Do tego Fredrik Lindgren, który wraca do formy jaką prezentował na początku sezonu. Zestawienie juniorów również na korzyść gospodarzy. Myślę że to oni dzisiaj po bardzo ciekawym emczu powinni wygrać.

AKO: 2,10 ✅✅✅
EW: 210 zł​

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer: 8
ATP - Singiel - Eastbourn (12:00)
Kyle Edmund - Donald Young

Donald Young +2,5 @ 1,66
✅✅✅

Kursy na to spotkanie to dla mnie nieporozumienie. Young zdecydowanie w lepszej dyspozycji. Zagrał dwa bardzo fajnie spotkania w Londynie, gdzie ograł najpierw Kyrgiosa, później łatwo wygrał z Troickim. W III rundzie odpadł z będącym w znakomitej formie, późniejszym finalistą - MArinem Cilicie, dodam że po walce 6:4, 7:5 (tylko po razie oddał swoje podanie). Edmund ma za soba w tym sezonie tylko jedno spotkanie na trawie. W Londynie przegrał w pierwszej rundzie z młodym Kanadyjczykiem Shapovalovem i zaprezentował się bardzo mizernie. Warto również zagrać zwycięstwo Younga lub nawet wynik 2:0, ale sam gram bezpiecznie handicap +2,5

ATP - Singiel - Antalya (13:00)
Rogerio Dutra Silva - Ramkumar Ramanatham

Rogerio Dutra Silva @ 1,90​
⛔⛔⛔

Kompletnie nie rozumiem kursów wystawionych przez bukmacherów na to spotkanie. Spodziewałem się 1:30 - 1-50 w stronę Brazylijczyka a tutaj taka niespodzianka. Obaj Panowie zaczynają dopiero swoją grę na trawie. Dla Dutry, który w poprzednich latach dośc przyzwoicie radzić sobie na kortach trawiastych (oczywiście ziemne to jego bajka, ale na trawie tez sobie radzi). Ramanatham to zawodnik bardziej Challengerowy niż zawodów rangi ATP. Przebijając się przez kwalifikacje, wygrał między innymi z Martensem, który po prostu oddał ten mecz bez walki. Dutra ma więcej doświadczenia i na pewno dużo większy repertuar zagrań, dysponuje też dużo lepszym serwisem. Moim zdaniem wszystkie atuty ma w swoich rękach Rogerio i to on wygra to spotkanie.

AKO: 3,15 (Unibet) ⛔⛔⛔
EW: 315 zł​

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer: 1
WTA - Singiel - Eastbourne (13:30)
Veronica Cepede - Su-Wei Hsieh

Su-Wei Hsieh @ 1,67 ✅✅✅

Mecz &quot;specjalistki&quot; (oczywiście zachowując odpowiednie proporcje) od kortów trawiastych, ze specjalistką od kortów ziemnych. Cepede na trawie wygląda na prawdę bardzo mizernie. W Mallorce człapała do 3 rundy, wcześniej w bólach i mękach w trzysetówkach wygrywała z zawodniczkami z ITFów takimi jak: Loeb czy Martincova. W kwalifikacjach została zmiecona z kortu przez słabą Duan, ale jednak do drabinki została dopuszczona przez poza sportowe aspekty. Hsieh jest w formie życia. Tak dobrze Tajwanka jeszcze w życiu nie grała. W kwalifikacjach ograła dwie bardzo mocne zawodniczki. Najpierw Flipkens, później Cirstee. W Birmingham co prawda pożegnała się z turniejem już w I rundzie, ale trafiła na dobrze dysponowaną Australijkę Darię Gavilova. Dzisiaj myślę że bez większych problemów Tajwanka zamelduje się w 2 rundzie Brytyjskiego turnieju.

ATP - Singiel - Eastbourne (13:30)
Kevin Anderson - Tomas Belucci

Kevin Anderson -3,5 gemów @ 1,73 ✅✅✅

Typ troszkę w ciemno, ponieważ obaj Panowie jeszcze bez rozegranego meczu na trawie. Na pewno atuty jakie posiada Kevin Anderson przemawiają za nim w tym spotkaniu. Tomas Belucci nigdy nie był dobrym zawodnikiem na tej nawierzchni i dziś myślę że się to potwierdzi i pewnie w 2 rundzie zamelduje się zawodnik z Południowej Afryki.

AKO: 2,89 ✅✅✅
EW: 289 zł​

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer: 10
Puchar Kondeferacji (20:00)
Portugalia - Chile
Wynik: 2:4 ⛔
Powyżej 9,5 celnych strzałów w meczu (łacznie z do dogrywką)

Wbrew temu co sugerują bukmacherzy, że bedzie to underowy mecz to ja uważam wręcz odwrotnie. Oba zespoły nie mają w swoich szeregach wybitnych obrońców, tylko przeciętnych, którzy popełniają pewną ilość błędów. Za to ofensywy w obu zespołach są bardzo mocne. Portugalia na czele z Cristiano Ronaldo, Andre Silvą, Nanim czy Bernardo Silvą, natomiast w Chile zobaczymy Alexisa Sancheza, Eduardo Vargasa czy Arturo Vidala, który w reprezentacji jest ustawiony trochę bardziej ofensywnie niż to bywało w Juventusie czy obecnie Bayernie. Także uważam że będzie to dobry dla oka mecz, ze spora iloscią bramek. Do tej analizy dodaję dwa kupony.

AKO: 1,65 ⛔ ⛔
EW: 165 zł​

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer: 11
Puchar Konfederacji 20:00
Portugalia - Chile
powyżej 2,5 @ 2,20

Wynik: 0:0 ⛔ 100
Wbrew temu co sugerują bukmacherzy, że bedzie to underowy mecz to ja uważam wręcz odwrotnie. Oba zespoły nie mają w swoich szeregach wybitnych obrońców, tylko przeciętnych, którzy popełniają pewną ilość błędów. Za to ofensywy w obu zespołach są bardzo mocne. Portugalia na czele z Cristiano Ronaldo, Andre Silvą, Nanim czy Bernardo Silvą, natomiast w Chile zobaczymy Alexisa Sancheza, Eduardo Vargasa czy Arturo Vidala, który w reprezentacji jest ustawiony trochę bardziej ofensywnie niż to bywało w Juventusie czy obecnie Bayernie. Także uważam że będzie to dobry dla oka mecz, ze spora iloscią bramek. Do tej analizy dodaję dwa kupony.
AKO: 2,20
EW: 220 zł​

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Kupon numer 12
Wimbledon, 17:30
Denis Medvedev - Stan Wawrinka
Wawrinka -5,5 gema @ 2,38
Wawrinka ma bardzo duże problemy z koncentracją w mniej prestiżowych turniejowych, za to w Wielkich Szlemach to z goła odmienny zawodnik. Mega skoncentrowny na każdej piłce, walczy i przede wszystkim utrzymuje równy wysoki poziom przez całe spotkanie. Dzisiaj Szwajcar rusza w drogę po jedyny brakujący mu trium Wielkoszlemowy. Tylko na Brytyjskich kortach jeszcze nie swiecil sukcesu. Moim zdaniem obok swojego rodaka, Rogera jest faworytem do końcowego zwycięstwa. Oczywiście jego największe atuty w grze mają sie nijak do gry na trawie (głównie słaby serwis i gra zza końcowej linii są ego bolączkom). Dla Medvedeva trawa to również nie jest najlepsze miejsce,, dlatego uważam że bardzo pewnie ze spokojem to spotkanie w 3 setach wygra Szwajcar a stosunek linii do kursu wydaje się bardzo atrakcyjny. Wystarcza nam 6:4 6:4 6:4, co jest bardzo możliwe.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Wimbledon - Singiel M
12:30 (jak ktos nie zdąży można łapać live)
Darcis +6,5 gema @ 1,65
+
Kukushkin +6,5 gema @ 1,72
Ako: 2,86
Krótko bo za chwile zaczynają grać. Zverev na ldwno może byc traktowany jak specjalista od grassu, oczywiście z zachowaniem wszystkich proporcji, ale mecz z Kukushkinem na pewno nie będzie taki łatwy i przyjemny. Kazach w ważnych meczach potrafi się skoncentrować i zagrać na prawdę dobre mecze.
W drugim meczu wydaje mi sie że kursy podyktowane nazwiskiem Hiszpana. W pierwszej rundzie Ferrer zagrał chyba najlespszy mecz w tym roku. Wydaje mi się że dzisiaj już tak dobrze nie będzie. Darcis potrafi zagrać dobre spotkanie na trawie i na takie liczę dzisiaj w jego wykonaniu

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Tenis, Wimbledon, 14:15
Benoit Paire - Jerzy Janowicz

Powyżej 10,5 gemów w 1 secie @ 2,30​

Dla mnie kurs rzędu 2,30 na takie wydarzenie w meczu Janowicza, wygląda jak promocja. Jurek na tegorocznym Wimbledonie przede wszystkim znakomicie serwuje, co sprawia że bardzo trudno jest go przełamać. Francuz za to znakomicie gra z głębi kortu i bardzo dobrze radzi sobie w dłuższych wymianach , za to serwisem Francuz nie dysponuje zbyt dobrym, ale przecież Janowicz nie dysponuje dobrym returnem, więc tutaj również ciężko o przełamanie przy serwisie Paire. Według bukmacherów faworytem tego spotkania jest Polak, co jeszcze bardziej utwierdza mnie o słuszności tego typu. Stawiam tutaj na bardzo dobry mecz, a jeżeli Janowiczowi będzie wchodził pierwszy serwis i psychicznie wytrzyma (z tym u niego czasami bywa różnie, jest jak tykająca bomba) to na pewno będzie to overowy mecz. W przynajmniej dwóch setach stawiam na tie break, a w reszcie co najwyżej na jedno przełamanie w jedną stronę.

Do góry Bottom