Hannover 96 - St Pauli Wynik: 2-2 (St. Pauli prowadziło 2-0 do 78 i pózniej no cóż trudno, ale i tak warto było zagrać DNB )
St. Pauli 2.40
St. Pauli DNB 1.83
X2 1.53
i dla zabawy
St. Pauli Do przerwy/koniec meczu 4.00
Bet365
Szczerze mówiąc kiedy tylko zobaczyłem, że to spotkanie zostanie rozegrane jutro w samo południe, a przy tym kursy jakie zostały wystawione, to od razu pomyślałem, że nie mogę przejść obok czegoś takiego obojętnie. A więc po pierwsze, Hannover 96 właśnie teraz rozgrywa spotkanie w ramach 19 kolejki Bundesligi z Gladbach, wychodzi na to, że jutro zagrają zapewne zawodnicy, którzy dzisiaj nie rozegrają całego spotkania i reszta z drugiej drużyny. Po drugie odpaliłem stronkę St. Pauli, oczywiście oficjalna a tam od razu wita mnie taki tekst: "Generalprobe gegen Hannover 96", czyli każdy może się domyślić o co chodzi. Będzie to ostatnie spotkanie sparingowe przed rozpoczęciem rundy wiosennej w 2 Bundeslidze. Skład praktycznie optymalny, nie zagra jedynie Fabian Boll.
14.11.2013 obydwie drużyny spotkały się ze sobą i padł remis 2-2 tylko, że wtedy była chyba przerwa na mecze reprezentacyjne, a więc Hannover dysponował dużo mocniejszym składem, bo za wielu reprezentantów nie ma.
Mecze sparingowe drużyny St. Pauli w 2014:
19.01.2014 Śląsk Wrocław 0-0
22.01.2014 TSV 1860 2-2
24.01.2014 Bayern II 3-2 dla St. Pauli
Także myślę, że warto to pograć najlepiej w bezpieczniejszej opcji z DNB za większą kasę. Pozdrawiam.