>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Mecz towarzyski

X 0

xxchudinixx

Użytkownik
Witam,

Już bardzo dawno tutaj nie zaglądałem, lecz teraz mam pewien problem z bet365.

Otóż w zakładzie kombinacyjnym miałem over 0,5 na mecz towarzyski. Postawiłem bodajże w 78 minucie, w około 82 minucie sędzia skończył mecz. Moim zdaniem zakład ten powinien być anulowany, no sorry, ale jakbym wiedział, że mecz się skończy za 4 minuty to bym tego nie obstawił. Bet365 cały czas zasłania się regulaminem:

Piłka nożna
90 minut gry

Wszystkie rynki są oparte na wyniku na koniec wyznaczonych 90 minut gry, chyba że podano inaczej. Jest w to wliczany czas doliczony, ale nie jest wliczana dogrywka, czas przeznaczony na rzuty karne lub złoty gol.

Wyjątkiem od tej reguły są mecze towarzyskie, gdzie wszystkie rynki meczowe zostaną rozliczone na podstawie aktualnego wyniku po zakończeniu meczu (bez jakiejkolwiek dogrywki), niezależnie od tego, czy rozegrano pełne 90 minut.

Czyli wniosek z tego, że jak będzie mecz towarzyski i chłopakom w 60 minucie się odechce grać i nastąpi koniec meczu to i tak zakłady będą ważne. Dla mnie to takie trochę niepoważne z ich strony.

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Skoro mają taki zapis w regulaminie to w 100% będą go przestrzegać. Jest wiele takich przypadków, że trenerzy umawiają się na grę np 2x35&#39; , więc to nic dziwnego, że taki zapis w regulaminie się znajduje. ;)
Pozdrawiam

X 0

xxchudinixx

Użytkownik
Pestka7, wiem, ale tu nic takiego nie było. Po prostu pierwsza połowa normalnie 45 minut + doliczony, a w drugiej się chyba sędziemu spieszyło na nowe odcinki Trudnych Spraw ;) Kurs 1,70 też jakoś nie wskazywał żeby za 4 minuty miał być koniec, a pewnie jakbym wziął under, gdzie kurs wynosił powyżej 2, to albo by anulowali albo zmniejszyli kurs bo by stwierdzili, że był niewłaściwy...

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Sędziowie dość często kończą spotkanie przed ustalonym czasie gry, gdy widzą sporą agresję w grze zawodników itp, więc szans na rozliczenie pozytywne kuponu (lub zwrot) nie masz praktycznie żadnych. Broni ich taki zapis w regulaminie i nic tu nie wskórasz niestety.
Można wiedzieć jakie to było spotkanie? W wolnej chwili poszperam po internecie i zobaczę co się takiego wydarzyło. ;)

Do góry Bottom