>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"MCe" pence w której ręce?

mce 10

mce

Użytkownik
Witam serdecznie!

Nie będę się dużo rozpisywał na początek.
W bukmacherce &quot;siedzę&quot; ładnych parę lat.
Obstawiam można powiedzieć wszystko i nie ograniczam się do jednej dyscypliny (choć muszę przyznać,że piłka nożna to mój faworyt).
Niedawno zarejestrowałem się na tym forum i chcę spróbować w miarę regularnie tutaj w tym dziale podawać swoje typy.
Stawek nie będę podawał, bo każdy gra inną. Zdecydowanie częściej będę podawał po prostu jednostki.

mce 10

mce

Użytkownik
A więc zaczynamy.

Polska-Serbia
Polska powyżej 1,5 gola w meczu
@2.20 za 4j

Polska wychodzi najmocniejszym składem. Lewy i Milik w gazie (sądzę,że po jednej strzelą co najmniej). Faza przygotowań do Euro wchodzi w fazę końcową i raczej dwie bramki minimum Polska zaaplikuję Serbii.
Ps.Trochę się nawet zdziwiłem na taki kurs, ale skoro dają - to trzeba brać ???? przewiduję 2:1 dla Polski!

mce 10

mce

Użytkownik
ehhhh mogłem grać na zwycięstwo Polski - podobny kurs był ???? no cóż, gramy dalej...
Hokej, Włochy
WSV Sterzing Vipiteno Broncos - Ritten Sport (1.50)

Koszykówka, Euroliga
Darussafaka - Panathinaikos (1.55)

Tenis ziemny, ATP Miami
Brian Baker - Mikhail Kukushkin (1.20)
Betway
@2.79 za 3j

Ritten prowadzi 3:0 w rywalizacji. Faworyt tego meczu, jak i całych rozgrywek. Ostatni mecz - pokaz siły Ritten (wygrana 7:1). 4 mecz w tej rywalizacji i wydaję mi się, że ostatni.
Panathinaikos jedzie do Turcji. Walka o play offy w Eurolidze. Darussafaka raczej pozbawiona szans na dalszą fazę. Grecy zajmują 4 miejsce, czyli ostatnie premiujące do play offów, a więc muszą się pilnować i takie mecze wygrywać. Wygrali choćby z Fenerbahce (najlepsi w tej grupie) czy ostatnio z Lokomotivem.

mce 10

mce

Użytkownik
Tenis.
nie mam zbytnio czasu na analizę, więc podaję tylko typy ????
na szybko tak, bo zaraz mecze się rozpoczynają...
Fernando Verdasco - Jeremy Chardy (1.57)
Lucie Hradecka - Roberta Vinci (1.32)

King V. / Kudryavtseva A. - Goerges J. / Pliskova Ka. (1.57)

Unibet
@3.42 za 4j
ehhhh ten debel u kobiet nieobliczalny :p w 3 secie początek katastrofalny przy serwie Goerges i praktycznie pierwsze 4 punkty dla King/Kudryavtseva. Potem powalczyły jeszcze, ale skończyło się 10:8. Szkoda...

mce 10

mce

Użytkownik
zostało mi trochę ponad 10 eurosów na maratonie, więc na szybko przed meczem Polska-Finlandia i trochę tenisa - raczej pewnego ????
Polska vs Finlandia : Liczba bramek Polska: powyżej 1,5 (1.83)
R.Bautista-Agut vs A.Bedene (1.24)
A.Radwanska vs M.Brengle (1.15)
J.Isner vs T.Smyczek (1.143)
A.Kuznetsov vs S.Wawrinka (1.21)
G.Monfils vs T.Ito (1.143)
J.Goerges vs S.Halep (1.31)

Marathonbet
@5.402

mce 10

mce

Użytkownik
to zbyt duzy kurs podales jak na dogrywk bo z ot byl okolo 1.33
zgadza się. mój błąd ???? po prostu postawiłem z ot , a wpisywałem ręcznie nazwy drużyn bo nie chciało mi się skopiować i pewnie przepisałem kurs normalny. sorry. na ot mam 1.29...

mce 10

mce

Użytkownik
No to Wawrinka... ehhh żal było patrzeć jak dzisiaj gra. Mnóstwo niewymuszonych błędów - tragedia ;/ Polska ładnie, Aga też 2:0. szkoda...

Do góry Bottom