bulwa
Użytkownik
wypłaciłem z bet365 najpierw 4000zl (wczoraj rano), spoko luz wszystko doszło na MB jak powinno .. następnie zleciłem wypłatę na konto bankowe... spoko luz niby przelew poszedł (czekam na pieniądze), wieczorem zleciłem następną wypłatę 2000zł, kasa również doszła na MB lecz nie mogę jej już wypłacić ponieważ wyskakuje mi weryfikacja konta bankowego ( a przecież przechodziłem już weryfikacje-otrzymałem list i wpisałem kod) , z opini ludzi na forum wyczytałem, że MB przy większych transakcjach kombinuje i wymyśla różne i częste weryikacje (niektóre konta dostają bloka) i z tego powodu trochę się boję o kasę..
dodam że przy próbie wypłaty tych 2tysi wybrałem opcje weryfikacja konta bankowego tylko nie rozumiem o co tam chodzi... zrobiłem jak napisali czyli zrobiłem wypłatę mniejszą niż 55zł, podobno ma być jakiś kod? tylko gdzie on będzie? i gdzie go mam wpisać?
konto w MB mam może miesiąc i są to 1-wsze moje wypłaty
dodam że przy próbie wypłaty tych 2tysi wybrałem opcje weryfikacja konta bankowego tylko nie rozumiem o co tam chodzi... zrobiłem jak napisali czyli zrobiłem wypłatę mniejszą niż 55zł, podobno ma być jakiś kod? tylko gdzie on będzie? i gdzie go mam wpisać?
konto w MB mam może miesiąc i są to 1-wsze moje wypłaty