>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

MB usuniecie konta

S 0

szyjka_66

Użytkownik
Witam. Wczesniej pisalem, ze chce podrobic dowod rozsamosci:-D, lecz to dla 300zl mysle ze sie nie oplaca. Moje konto zostalo zablokowane z powodu 6 krotnego zlego podania daty przy wysylaniu kasy. Czy za 4 lata, gdy bede mial dowod zmienie date na prawdziwa i wysle creena z dowodem to do tego czasu nie zablokuja mi konta? Jesli nie to na 100%. Moje saldo to nie cale 300zl. Pozdro

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Grozi, kara grzywny i pozbawienie wolności do lat X.
Zadzwoń i wymyśl jakąś bajkę, w inny sposób nie dasz rady odblokować.

S 0

szyjka_66

Użytkownik
HAHAHA a to sie usmialem. Nie musze podrabiac zadnego dowodu. Wlasnie zmienilem Imie z mojego na taty i zaraz bede przysylal FAX&#39;em jego skan dowodu:-D:-D:-D

komarr 4

komarr

Forum VIP
a date urodzenia i inne dane tez zmieniles ? i czy MB przed wyplata nie jest konieczna wplata przez konto bankowe na wlasciciela zeby zweryfikowac konto bankowe ;&gt;

S 0

szyjka_66

Użytkownik
Spoko. Zmienilem imie i date urodzenia. Moze jest to troche podejzliwe, ale jestem pozytywnej mysli ???? A wyplacic kase nie musze koniecznie na swoje konto, najwyzej na konto taty;)

B 0

barteks90

Użytkownik
Spoko. Zmienilem imie i date urodzenia. Moze jest to troche podejzliwe, ale jestem pozytywnej mysli ???? A wyplacic kase nie musze koniecznie na swoje konto, najwyzej na konto taty;)
eeee w jaki sposób niby zmieniles date w moneybookers? Czarodziejem chyba nie jestes? :jezora:

S 0

szyjka_66

Użytkownik
eeee w jaki sposób niby zmieniles date w moneybookers? Czarodziejem chyba nie jestes? :jezora:
A da sie da, tylko trzeba porzadnie poszukac ???? Tylko, zeby zmienic date to trzeba wyslac im skan dowodu

Pozdro

S 0

szyjka_66

Użytkownik
Mozecie tu nie pier**lic jak sie nie znacie??:-D:-D
Otoz tak to zrobilem:
1.pomoc droga elektroniczna
2. Moj profil
I macie, zalezy co wybierzecie to mozecie zmienic. ???? ????

Do góry Bottom