>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

MB - rejestracja

K 0

kris7777

Użytkownik
Witam, jak mam uzupelnic swoje dane adresowe rejestrujac sie w MB jesli mieszkam na wsi?

Ulica: nazwa wsi, numer domu

(tutaj jedno pole puste)

kod pocztowy: wiadomo ????

kraj/region: puste

miasto: nazwa gminy

moze tak byc?

L 0

lifanek

Użytkownik
nie rejestrowalem sie jeszcze w MB ale ja bym wpisal tak jak masz w banku wpisane, bo jak chcesz zrobic przelew na konto zwykle to chyba dane musza sie zgadzac czy cos. Sprawdz jak podawales w banku. Najlepiej jakby jeszcze ktos sie wypowiedzial kto ma konto w MB

typper 2

typper

Użytkownik
Ogólnie to lepszy od MB jest NET - głównie dlatego, że masz większy limit na obroty kasą. W MB na wstępie to raptem 3 tys...śmiech, no potem of course może na 3 sposoby podwyższyć ten limit, ale to i tak nie powala, a odnawia się co 90dni...Chyba, że obracasz mniejszymi kwotami to MB też może być.

K 0

kris7777

Użytkownik
Typper, z tego co wiem to ten limit obowiązuje wszelkie transakcje miedzy mb a bankiem, więc początkującemu (czyli mi) jak najbardziej wystarczy ;) Gdyby były liczone wpłaty do buka (i z powrotem) to już by było gorzej.

Narazie zakładam konto w MB, a później zobaczymy, więc narazie proszę o odpowiedź czy takie wpisanie adresu jak w załączniku jest poprawne?

typper 2

typper

Użytkownik
Limit obejmuje każdą wypłatę z konta MB, czy do buka, banku, czy nawet między rachunkami MB. Ja póki co obracam tylko MB &lt;-&gt; BUK i limit ubywa.

K 0

kris7777

Użytkownik
Ok, dzieki, ale 3k na poczatek to dla mnie i tak sporo

Typper, orientujesz sie czy ten adres jest dobrze wpisany? Zależy mi na tym, bo nie chce później stracić kasy przez głupi błąd

Pozdro

typper 2

typper

Użytkownik
Jeżeli Twoje dane podane przy rejestracji w MB będą się zgadzać z danymi konta w banku nie będzie żadnego problemu.

Do góry Bottom