>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Mb Pomoooocyyyy!

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
chodzi mi głównie o to ze nie &quot;potrafie&quot; (moze sie nie da) zweryfikowac mojego konta bankowego. Adres domowy juz dawno zweryfikowałem i powiekszyłem limit o kilkanascie tysięcy. Przez ten czas grając próbowałem uporczywie zweryfikowac moje konto bankowe, lecz jak sie okazało na próżno. Skończył mi sie limittransakcji i poprostu nie wiem co mam zrobic. Aby powiększyc limit musze zweryfikowac konto bankowe. Moj problem polega na tym ze: Jak wiesz zeby zweryfikowac konto bankowe nalezy wybrać opcję: &quot;Zweryfikuj swój rachunek bankowy (2-3 dni)&quot;, następnie wybieram forme płatności czyli mTransfer poniewaz mam konto w mbanku. Wpisuję kwote i teraz pojawaia sie problem. Wyskakuje komunikat:
Wymagana jest weryfikacja tożsamości!

Niestety nie możemy zweryfikować danych tego profilu z niezależnym źródlem informacji. W świetle brytyjskich przepisów przeciwdziałajacym praniu brudnych pieniędzy jesteśmy zobowiązani do zażadania dodatkowego dowodu tożsamości przed przystąpieniem do realizacji Państwa pierwszej wypłaty.

Oferujemy nastepujące szybkie i łatwe opcje:

Opcja 1: Obciążyć kwotą wypłaty Pana/Pani kartę kredytową/debetową (natychmiast)
Państwa karta zostanie obciążona opłatą za wypłatę (przy jednoczesnym podniesieniu kwoty wypłaty). Państwa konto Moneybookers nie zostanie w tym przypadku obciążone.

Opcja 2: Weryfikacja Pana/Pani konta bankowego (w ciagu 3 dni roboczych)
Platność zostanie zrealizowana poprzez Państwa konto bankowe. W polu adnotacji tej płatności znajdzie Pan/i kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie internetowej.

Przepraszamy za zaistniale niedogodności. Mamy nadzieję na zrozumienie, ale są to środki nadrzedne i zgodne z przepisami prawa przeciwdziałającego praniu brudnych pieniędzy. W ten sposób chcemy zapewnić bezpieczeństwo Pana/i konta Moneybookers.
Wybieram opcję numer 2. i pojawia sie komunikat:
Weryfikacja tożsamości przez konto bankowe

W celu zweryfikowania konta bankowego, należy wypłacić z konta moneybookers kwotę mniejszą jak PLN 40.00. W polu adnotacji wypłaty otrzyma Pan/Pani kod weryfikacyjny. Oto kod, który należy wprowadzić po otrzymaniu płatności.
Procedura weryfikacji zostanie zakończona w ciągu 3 dni roboczych po pomyślnym wpisaniu kodu weryfikacyjnego status użytkownika zmieni sie na &#39;zweryfikowany&#39;, co umożliwi Panu/Pani swobodnie pobieranie pieniędzy z konta moneybookers jak również Pana/Pani limit transakcji zostanie zwiększony.

Jeśli otrzymał(a) Pan/Pani juz kod weryfikacyjny konta bankowego, proszę o wpisanie go tutaj: ...............
No dobra, z tego co zrozumiałem musze wypłacic kwotę mniejszą niz 40 pln. i teraz klikam na przysick wypłac pieniadz. Postepuje według polecen, wisuje kwotę, date uroodzenia, wszytsko zatwierdzam i pojawia sie komunikat:
ymagana jest weryfikacja tożsamości!

Niestety nie możemy zweryfikować danych tego profilu z niezależnym źródlem informacji. W świetle brytyjskich przepisów przeciwdziałajacym praniu brudnych pieniędzy jesteśmy zobowiązani do zażadania dodatkowego dowodu tożsamości przed przystąpieniem do realizacji Państwa pierwszej wypłaty.

Oferujemy nastepujące szybkie i łatwe opcje:...................... reszte juz znasz.
Teraz moj postulat. Prosze Cie powiedz mi jak mam niby wypłacic mniej niz 40 PLN i otrzymac kod jesli ponownie pojawia sie ten komunikat i robi sie takie błędne koło. mam nadzieje ze mnie zrozumiesz i pomozesz mi rozwiazc ten problem. Pieniądze na koncie zamrozeone. Mam tam kilka tysięcy, które bardzo sa mi potrzebna. Myśle ze włozysz w to swoje starania aby rozwiązac moj problem.
NAPRAWDE NIKT NIE WIE CO Z TYM ZROBiC?????
Zapłace jesli ktos mi pomoze.

ohyeach 0

ohyeach

Użytkownik
Dziwnie to u Ciebie wygląda. Co prawda nie weryfikowałem jeszcze swojego konta ale zainteresował mnie Twój post i sprawdziłem. No i jak biorę weryfikacja konta bankowego to wyświetla mi się coś takiego:

&quot;Po prostu wpłać środki na swoje konto Moneybookers przez konto bankowe po skredytowaniu transakcji na twoim koncie Moneybookers, zwiekszy sie takze twoj limit trnzakcji. Można przekazać dowolna kwotę (Zalecane minimum: EUR 5).?&quot;

Czyli wynika z tego, że to Ty masz wpłacić niewiele powyżej 5 EUR i wtedy Twoje konto będzie zweryfikowane.

Tylko, że jest dziwna sprawa bo już wpłaciłem na konto Moneybookers większą sumkę i nic nie było, że zostało zweryfikowane, ale może o to chodzi żeby to zrobić przez opcję weryfikacja konta.

Nie wiem może to coś pomoże.

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Dziwnie to u Ciebie wygląda. Co prawda nie weryfikowałem jeszcze swojego konta ale zainteresował mnie Twój post i sprawdziłem. No i jak biorę weryfikacja konta bankowego to wyświetla mi się coś takiego:
&quot;Po prostu wpłać środki na swoje konto Moneybookers przez konto bankowe po skredytowaniu transakcji na twoim koncie Moneybookers, zwiekszy sie takze twoj limit trnzakcji. Można przekazać dowolna kwotę (Zalecane minimum: EUR 5).?&quot;
Czyli wynika z tego, że to Ty masz wpłacić niewiele powyżej 5 EUR i wtedy Twoje konto będzie zweryfikowane.
Tylko, że jest dziwna sprawa bo już wpłaciłem na konto Moneybookers większą sumkę i nic nie było, że zostało zweryfikowane, ale może o to chodzi żeby to zrobić przez opcję weryfikacja konta.
Nie wiem może to coś pomoże.
Wpłacałem juz kilka razy opcją weryfikacji konta i nic:/

ohyeach 0

ohyeach

Użytkownik
I co telprzem, wyjaśniło się coś z MB? Interesuje mnie jak się to rozegrało i czy MB jakoś zareagowało?

Do góry Bottom