P 267 pan-darek Użytkownik Lipiec 13, 2013 #1 Czesc! Czy MB odpowiada na maile w weekendy? Napisalem im wczoraj, maja odpowiedziec do 20 godzin. Moge liczyc, ze dzisiaj dostane odpowiedz?
Czesc! Czy MB odpowiada na maile w weekendy? Napisalem im wczoraj, maja odpowiedziec do 20 godzin. Moge liczyc, ze dzisiaj dostane odpowiedz?
1,7K feekus Forum VIP Lipiec 13, 2013 #2 ja czekam od wtorku na jakikolwiek odzew także nie licz na zbyt wiele...
P 267 pan-darek Użytkownik Lipiec 13, 2013 #3 ja czekam od wtorku na jakikolwiek odzew także nie licz na zbyt wiele... Kliknij aby rozwinąć... Dzieki. Kilka razy w przeszlosci kontaktowalem sie z nimi i odpowiadali zazwyczaj w ciagu kilkunastu godzin. Poczekam, sprawa nie jest az tak pilna.
ja czekam od wtorku na jakikolwiek odzew także nie licz na zbyt wiele... Kliknij aby rozwinąć... Dzieki. Kilka razy w przeszlosci kontaktowalem sie z nimi i odpowiadali zazwyczaj w ciagu kilkunastu godzin. Poczekam, sprawa nie jest az tak pilna.
P 267 pan-darek Użytkownik Lipiec 14, 2013 #4 Tak, aby byla jasnosc - odpowiadaja w weekendy. Odpowiedzieli mi dzisiaj o 13 czyli w 45 godzin. Po polsku.
Tak, aby byla jasnosc - odpowiadaja w weekendy. Odpowiedzieli mi dzisiaj o 13 czyli w 45 godzin. Po polsku.