>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mayagaming

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Strona: Mayagaming.com
Obecnie u tego nowego bukmachera znajdują się trzy promocje :

Bonus Powitalny &quot;Veni Vidi Vici&quot;

Podwoimy Twój pierwszy depozyt - nawet o 200 USD! U nas wygrywasz już jak tylko założysz konto i zdeponujesz pierwsze pieniądze. Zdeponuj 200 USD i zdobądź drugie 200 USD za darmo. Będziesz miał 400 USD na start. Całkiem dobrze, nie?

Bonus Depozytowy

Deponując pieniądze na swoim koncie dostajesz od nas pieniądze za darmo. Bonus do 30%. Zgarnij nawet 1000 USD.

Zaproś Przyjaciół - zgarnij 20 USD!

Zarabiaj pieniądze bez żadnego ryzyka. Podziel się wrażeniami z gry na mayagaming.com ze swoimi przyjaciółmi. Zapłacimy Ci 20 USD za każdego zaproszonego znajomego. Twój znajomy dostanie 10 USD a ponad to będzie mógł skorzystać z naszego wyjątkowego Bonusu Powitalnego (do 200 USD za darmo)!

Bukmacher który od niedawna pojawił się na rynku słaba oferta ale miejmy nadzieje że się polepszy.

&gt;&gt; Zarejestruj się już teraz &lt;&lt;

W 2

wislak

Forum VIP
Jest jest, ja wygralem 10 dolców na konkursie, zrobilem 40 bo myslalem ze
3x musze obracac, a tam tylko raz starczył :p no i wyplacilem 40.4$ na netellera, aktualnie kasa w dordze na konto z netellera.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Witam zna sie ktos na tym buku?
Czy jest forma wyplaty na MB? Bo widze ze mozna robic depozyt z MB jednak wyplat nie widze na MB. Jest tylko Check i netteler. Wiec mam takie 2 pytanka:
Jaka jest prowizja na czek i ile by on szedl, a potem jak wyglada sprawa z realizacja jego?
Czy jest opcja przesylania pieniedzy miedzy Nettelerem a MB?

T 0

tokaj

Użytkownik
Mayagaming ???? . Macie u nich pieniądze? Radze wypłacić i to jeśli już wszystko. Troche u nich wygrałem i wypłaciłem. Za pierwszym razem było ok.Za drugim już niezły wałek. Przestali odpisywać na maile. Kase którą chciałem wypłacić około 80 $ gdzieś zagineła. Z konta u nich poszła- odjeli mi to co wypłaciłem ale na moim koncie bankowym już nie pojawiła sie. Moja rada:
Pierwszy raz wypłacacie to w całości i nie ma co wracać do nich bo prawopodobnie Was też oszukają.

Do góry Bottom