loozak
Użytkownik
Witam otóż mam pytanie co do tego systemu.
Ten system polega na grupach/blokach tzn. grupy ABCD itp. plus P czyli pewniaki które oznaczają, że jeśli wejdzie mi wszystko z ABCD ale nie wejdzie jeden P tzn. że przegrałem wszystko ??
Kolejne pytanie rozpiska kuponu:
123 typ X blok A
124 typ X blok A
135 typ 1 blok B
134 typ 1 blok B
127 typ 2 P
I podaję stawkę tzn. 30 na wszystko to Pani w buku podzieli tą kwotę po równo na wszystkie bloki plus pewniaki?
I kolejne pytanko jeśli wejdzie mi P i jeden blok to wygrałem czy też muszę podać czy wygrana odbierana dopiero przy 2 blokach czy przy 3 itp.??
I jeszcze jedno na stronie fortuny jest kalkulator i można wpisywać na poszczególne grupu ilość pieniążków lecz... jak wpisuje np. 1/2 25 2/2 5
to wszystko mi wychodzi 40zł i do tego 1/2 wychodzi mi 20.86 2/2 4,61??
Czy w punkcie będę mógł podać normalną kwotę i normalnie ją wyliczy??
Pozdrawiam
Ten system polega na grupach/blokach tzn. grupy ABCD itp. plus P czyli pewniaki które oznaczają, że jeśli wejdzie mi wszystko z ABCD ale nie wejdzie jeden P tzn. że przegrałem wszystko ??
Kolejne pytanie rozpiska kuponu:
123 typ X blok A
124 typ X blok A
135 typ 1 blok B
134 typ 1 blok B
127 typ 2 P
I podaję stawkę tzn. 30 na wszystko to Pani w buku podzieli tą kwotę po równo na wszystkie bloki plus pewniaki?
I kolejne pytanko jeśli wejdzie mi P i jeden blok to wygrałem czy też muszę podać czy wygrana odbierana dopiero przy 2 blokach czy przy 3 itp.??
I jeszcze jedno na stronie fortuny jest kalkulator i można wpisywać na poszczególne grupu ilość pieniążków lecz... jak wpisuje np. 1/2 25 2/2 5
to wszystko mi wychodzi 40zł i do tego 1/2 wychodzi mi 20.86 2/2 4,61??
Czy w punkcie będę mógł podać normalną kwotę i normalnie ją wyliczy??
Pozdrawiam