>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Maxikombi , solo, ako

C 2

carlo__geko

Użytkownik
Witam.. tak mnie coś zainteresowało, a mianowicie co wy o tym sądzicie.. czy warto jest obstawiać w systemie maxikombi, czy solo, czy może ako. W jakim systemie lubicie najbardziej obstawiać zakłady.. Ale najbardziej to mnie interesuje ten system maxikombi..

Bo nie mam pojęcia w ogóle jak to się oblicza. Bo powiedzmy, że mam kilka meczów.

Niech bedzie to copa america.

No i dobra obstawiam kilka meczów.

Brazylia - Boliwia kurs 1.5 x 3.2 x 5.5
Angertyna - Urugwaj. 1.2 x 3.7 x 8.2
Chile - Haiti. 1.1 x 3.9 x 11
i
Peru - Wenezuela. 1.6 x 3.0 x 5.8

I są grupy na kuponie maxikombi i każdy mecz stawiam na inną grupę i daje 400 PLN na kupon to ile mogę wygrac jak dwa mecze mi tylko wejda. Powiedzmy że Haiti wygra i Urugwaj.

C 2

carlo__geko

Użytkownik
Czyli mówicie, że maxikombi to nic innego jak rozpisanie kilku kuponów w jednym ?,, Tzn .. nawet chyba gorszy jest maxikombi bo ale to zależy ,, bo no powiedzmy , ale nie bo ktoś powiedział że można dostać zwrot hajsu jak wejdą te które wytypowaliśmy .. A jak zaznaczyć , że liczę na to że w wejdą mi min. dwa mecze z czterech na kuponie.
Jak to jest z tym zwrotem hajsu,, nie ma czegoś takiego.. bo jak wchodzą dwa na cztery,, to dostaje hajs z dwóch tylko, jak wejdą trzy to z trzech ,, a jak cztery to z , czterech. Tylko kurs jest wtedy lepszy niż jak bym obstawiał oddzielnie kupony. Ale więcej się inwestuje bo jak bym obstawil na jednym kuponie 4 mecze w ACO to place tylko za jeden kupon 400 .. .. to co myślicie najlepiej solo chyba co nie

Do góry Bottom