>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MAXIKOMBI - jaka max. stawka za cały system ...

chrisadvocat 0

chrisadvocat

Użytkownik
Hej. Jaka jest maksymalna stawka w FORTUNA za cały system (nie kombinacje) ??

Np. obstawiając 5 meczy , za 4 pudła jeszcze dostaje symboliczny grosik .

Ostatnio zauważyłem, że normalnym AKO na 6 meczy, często 1 lub 2 mecze mi nie wchodzą a kursy są naprawde duże, czyli nie mniejsze niż 2.00, czasem sie trafi jakiś 4.00 powyżej i to nawet na przyjezdną drużynę .

Teraz chciałbym jednak skosztować systemu i teraz tak, chciałbym np. postawić 500 zł za cały system i tak 52 razy w roku jechać , czy tak można ??

Czy nastąpią limity, czy to tylko bajki (na samą myśl o limitach otwieram opakowanie z magnezem na moje nerwy) .

Dobra z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam.

chrisadvocat 0

chrisadvocat

Użytkownik
aha zapomniałem jeszcze dodać iz analizowałem cały systemik i tak - nie byłbym taki nerwowy już gdy mi jeden skubaniec nie wejdzie, a może takk raz w tygodniu grać w FORTUNIE a w weekendy w jakimś innym buczku hmmm ??
Z góry dziekuje i serdecznie pozdrawiam, ciaoo

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Np. obstawiając 5 meczy , za 4 pudła jeszcze dostaje symboliczny grosik .
Aby grając 5 zdarzeń i robiąc 4 błędy móc &quot;wygrać symboliczny grosik&quot;, możesz zagrać systemem 1z5 i gdy kurs tego 1 trafionego meczu lub ew. bloku kilkuelementowego wyniesie np. @5.75 , to przy stawce 1j. za każdy zakład w obrębie tego systemu ( a więc przy koszcie 5j. za cały system ) odbierzesz 5.75*1j.*0.88=5.06j. czyli wygrasz aż 6 symbolicznych grosików ;)
...................
......................

System 1z5 tym różni się od grania 5 singli, że umożliwia ominięcie regulaminowego wymogu grania zakładów prostych za minimalną stawkę 2zł - gdyż grając systemowo można tu za te 2zł czyli po 40gr za zakład, zagrać wszystkie 5 zakładów systemu 1z5=5 gdyż 2/5=0.40zł

https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/pomoc/tutoriale/kupon_maxikombi/index.html

.

Do góry Bottom