>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Maxibombi - pomoc

K 0

kamdaro

Użytkownik
Witam, zainteresowałem się tym typem obstawiania meczy, jednak nie wiem zbytnie o co tu chodzi. Dokładniej, co to są te kombinacje, blok, 1/2, 2/3 itp. szukałem poradników, jednak nic konkretnego nie mogę znaleźć, a samouczek na sts nie wyjaśnia zbytnio.Witam. Jeden z moich meczów się nie odbył, dwa pozostałe mi weszły. Co w tej sytuacji mogę zrobic?..
Wczoraj postawiłem jeden taki mecz dla sprawdzenia, jednak z kompletną niewiedza. ObstawiLem 4 grupy po 3 mecze za 15 zł, pisało pisało mi, że z 3 błędami wygram od 5 zł, dziś już weszła mi tylko jedna grupa i wygrałem tylko 1.80zl, tak więc nie rozumiem tego...

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Wpisz w wyszukiwarkę na forum maxikombi i na pewno wyskoczy Ci parę tematów.

Tylko wpisz poprawnie bo jak wpiszesz bombi to będziesz miał tylko swój temat.

K 0

kamdaro

Użytkownik
Trochę o tym poczytałem i bardziej to zrozumiałem. Na jednym forum przeczytałem o formie 2 z 6. Załóżmy, że taka wybiorę. Jest tam 15 kombinacji. Żeby wygrać maksymalną wygraną musze trafić wszystkie 12 meczy, tak? Bo pisało tam, że 6 trafiony meczy = 15 kombinacji, ale zdaje mi się, że chodziło tu o grupy, że 6 grup po dwa mecze = 15 kombinacji?

Do góry Bottom