>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mati Typuje Buk Bankrutuje :)

mateuszes 12,3K

mateuszes

Użytkownik
Witam wszystkich typerów poniżej będę zamieszczał moje inwidualne typy a do nich luźne przemyslenia, komentarze oraz analizy.
Typuje głównie piłkę nożną (mój konik to angielska Premier League).
Zapraszam do odwiedzania - komentarze, oraz dyskusje mile widziane.

Pozdrawiam Mati :grin:

mateuszes 12,3K

mateuszes

Użytkownik
POLSKA - Irlandia Płn. Typ: 1
Dokładny wynik: 1-0
Euro 2016,
Data: 12.06.16,
Godzina: 18.00,
Allianz Riviera, Nicea

Odrazu piszę, ze typ ma podloze patryiotyczne - nie ukrywam. Przed Euro bardzo blisko przygladalem sie kadrze narodowej i dostrzeglem mega wazny element w grach zespolowych - zgranie personalne. Kadra posiada gwiazdy jak rowniez, srednich grajkow i najlepsze jest to ze nie pilkarze nie dziela sie na obozy. Widac po nich ze naprawde chca, wiedza ze musza ale tego nie daja po sobie poznac.
Co do Iroli z ostatnich 18 meczy w 1 polowce stracili tylko 1 gola..swiadczy to tylko i wylacznie o grze defensywnej, tego zespolu.
Nawalka doskonale o tym wie i kluczowa opcja na tego typu zespoly-autobusy sa stale fragmenty rzuty rozne oraz wolne w tych stalych fragmentach trzeba bedzie szukac zwyciestwa

mateuszes 12,3K

mateuszes

Użytkownik
Francja - Rumunia

Głęboko analizowałem ten mecz pod wieloma względami. Pierwszy mecz tego turnieju, nerwy, stres, oczekiwania. Zespół Rumuni wspaniała obrona od ponad 2 lat nie przegrali meczu, defensywnie autobus, ofensywnie za to bardzo mało strzelonych goli.
Przebieg meczu to ataki Francuzów - oczywiście nie na 100%, gorzej dla nich byłoby szybkie stracenie gola to oni bedą chcieli trafić 1 bramkę. Uważam że mecz może być dość stateczny

Typ X @5,25
Dokładny Wynik: 1:1

Do góry Bottom