>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Materialy do pracy licencjackiej.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Podjalem sie napisania pracy licencjackiej o tematyce bukmacherskiej jak i pojeciu gier losowych. Wczoraj przeprowadzilem rozmowe ze swoim promotorem, wszystko przyjal na &quot;mietko&quot;, ale pojawil sie maly problem dotyczacy literatury. Praca ma byc mini przewodnikiem/kompedium wiedzy o tejze tematyce, a zarazem ostrzegac o &quot;niebezpieczenstwach&quot; czekajacych na gracza (piszac niebezpieczenstwa mam na mysli krolowa nauk- matematyke).
Czy ktos z Was moglby polecic jakakolwiek literature w tym temacie? Nie ukrywam, ze bardzo mi na tym zalezy i kazdy wpis bedzie mile widziany jak i pomocny.
Pozdro.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
materiały materiałami ale polecam również porobić ankiety z pytaniami które by Cie interesowały i wkleić na forum ;) często z ankietami forum pomaga a w takim celu to nie powinno być problemów;)

unique- 32

unique-

Użytkownik
Ankiete mialem w planach i rowniez podzielam Twoje zdanie, ze jest to bardzo pomocna rzecz. Literatura to mus, musze miec chociaz jedna ksiazke o tej tematyce poniewaz moj promotor nie pozwoli napisac mi takiej pracy...

M 0

mabrol

Użytkownik
Skoro o niebezpieczeństwach mowa to na pewno powinieneś zawrzeć podrozdział o uzależnieniach a o tym literatury jest mnóstwo.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Zgadzam sie, na pewno taki podrozdzial znajdzie sie w mojej pracy, ale jak juz wczesniej pisalem chodzi mi o ryzyko i niebiezpieczenstwa ze strony matematycznej, a tutaj o literature juz ciezko...

Do góry Bottom