>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Match Betting After 75 Mins Live

K 1,2K

kukla

Forum VIP
co to znaczy bo albo mnie oszukuja albo znam inny angielski .. :/
Nie mogę uchodzić za eksperta w dziedzinie języjka angielskiego ale dla mnie jest to typowanie wyniku spotkania DO 75 minuty.
&quot;Jaki wynik będzie po 75 minucie&quot; - tak należałoby to tłumaczyć.
Rozumiem, że chciałeś zagrać zakład, kto wygra ostatnie 15 minut. W tym wypadku spodziewałbym się raczej opisu, z którego jasno wynikałoby, że dotyczy OSTATNICH minut meczu.
&quot;Last 15 Mins winner&quot;, &quot;75,00-90,00 winner&quot; - może coś w tym stylu?

G 2

grzela083

Użytkownik
juz chyba wiem... zlośc mnie bierze ale coż

Oznacza to wynik po uplynięciu 75 minut meczu :/ !!!! (co prawda nam sie by moglo wydawac ze po 75 min lub od 75 do konca ale chodzi tu o 75min meczu ktore juz sie odbylo a reszta nas nie interesuje... zdaje sie ze sie zlapalem na slaba angielszczyzne.... czyli jeszcze raz z maslanego polskiego na polski wynik od 1 do 75minuty... :/ dzieki za pomoc

K 1,2K

kukla

Forum VIP
juz chyba wiem... zlośc mnie bierze ale coż

Oznacza to wynik po uplynięciu 75 minut meczu :/ !!!! (co prawda nam sie by moglo wydawac ze po 75 min lub od 75 do konca ale chodzi tu o 75min meczu ....
Tak właśnie myślałem.
Przykro mi, że się tak nadziałeś ale to niestety minus gry u anglojęzycznych bukmacherów. Trzeba dobrze wiedzieć co oznacza dany zakład bo z naszej perspektywy może to się wydawac logiczne a w praktyce okazuje się, że oznacza co innego.

G 2

grzela083

Użytkownik
dzieki za wspolczucie bo napewno jest ono wiecej warte niz te pare euro.. a swoja droga to nowe doswiadczenie dla mnie i informacja dla innych tak wiec nauka nie pojdzie w las;)
Pozdrawiam

Do góry Bottom