>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Masz 3 darmowe spiny w naszym Kasynie!

D 0

danielsson

Użytkownik
BETSAFE.COM
Witaj xxxxxx. Twoja nazwa użytkownika to xxxxxx
Masz 3 darmowe spiny w naszym Kasynie!
Gry w jakich czekają na ciebie darmowe spiny, to: Devil&#39;s Delight, Mega Joker i Reel Steal.
Najlepszym w tym jest to, że wygrane możesz oczywiście zatrzymać dla siebie. Musisz jedynie dokonać przynajmniej 35 obrotu w kasynie otrzymaną kwotę, zanim będziesz nią mógł dowolnie dysponować. Masz cały tydzień na wykonanie obrotu. Pamiętaj, że otrzymujesz 3 darmowe spiny we wszystkich grach, nie 3 darmowe spiny w każdej grze.
Czyż nie jest to proste? Nie musisz dokonywać wpłaty czy też spełniać jakichkolwiek innych wymagań – po prostu zaloguj się do swojego konta gracza i udaj się do jednej z wymienionych powyżej gier.
sprawdzajcie maile!

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
No ja na Devils ale niestety 70c i później wszystko przegrałem.
3 Spiny są na wszystkie gry, a nie na każdą z osobna. ;)

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Ja wyciągnałem z tego na zakłady 9.2€ więc nie jest źle ale na DevilDelight&#39;s na darmowych spinach wypadło tylko 2.10€

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Wczoraj chyba były problemy z serwerem bo strasznie zamulało ale tak około 21 już wszystko ładnie chodziło i dzisiaj też wszystko jest w porządku.

marcinku 0

marcinku

Użytkownik
na czym najlepiej obrocic kase z tych spinow ? nie gram w kasynach i nie mam pojecia w jakiej grze bedzie najlatwiej, bo wymog obritu jest dosc wysoki

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Graj w ruletkę i to co ugrasz ponad swój bonus od razu przelewaj na zakłady, nawet jak jest to tylko 1euro, bo obrót wykonać jest ciężko na tych slotach.

nas 78

nas

Użytkownik
Graj w ruletkę i to co ugrasz ponad swój bonus od razu przelewaj na zakłady, nawet jak jest to tylko 1euro, bo obrót wykonać jest ciężko na tych slotach.
na ruletce i black jacku nie ozna robic obrotu
zostaja sloty :+(
byw. ja 14.80 po 3 spinach

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
na ruletce i black jacku nie ozna robic obrotu
zostaja sloty :+(
byw. ja 14.80 po 3 spinach
Wiem że obrót się nie liczy dlatego to co ugra w ruletce ponad bonus niech wypłaca, lepiej na tym wyjdzie niż na obracaniu tego na slotach.

Do góry Bottom