>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Masters 13–20.01.2013

Status
Zamknięty.
snajp 887K

snajp

Użytkownik
Dott istne dno!Zbyt spięty, bez pomysłu na grę,wiele prostych błędów.Nie sądzę żeby przeszedł następną rundę,w której trafi na zwycięzcę pojedynku Trump-Hawkins
Szczerze mówiąc, po meczu Dotta pomyślałem sobie, że ktokolwiek zagra z nim w następnej rundzie to go rozniesie, a kiedy wiadomo było, że będzie to Trump to jeszcze się to wrażenie wzmocniło.
MIELIŚMY ! to samo wrażenie,bo ja już zmieniłem zdanie.Powiem Ci szczerze,że tu się może zdarzyć kolejny cud.Gram tak jak mi podpowiada intuicja:
DOTT +1,5 @ 2.20 ;) 6-1 ✅
Nie powiem że nie chodziło mi po głowie HC ⛔1,5 na Dotta.
Teraz wymyślę kolejny cud na wieczorne spotkanie.

Otrzymane punkty reputacji: +6
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Judd Trump - Graeme Dott ⛔
Typ: Judd Trump -1,5 frejma; @1,60
Toto-Mix

Trump to duży talent i każdy to wie. Co ważniejsze, już w swojej karierze dawał nam próbkę tego talentu, grając świetnie w niektórych turniejach. Tutaj w 1. rudzie wygrana z Barry Hawkinsem 6:5 (dwa brejki stupunktowe wbił Trump w tym spotkaniu). Dzisiejszym przeciwnikiem Trumpa będzie Dott - oglądając mecze Szkota można mieć wrażenie, że on pewnego poziomu nigdy nie przeskoczy (jest w szerokiej czołówce snookerzystów, ale nie w tej bardzo ścisłej). I tak by rzeczywiście było, gdyby nie jego kilka fantastycznych występów na Mistrzostwach Świata. Dott na pewno nie jest jakimś wielkiem talentem, ale gra solidnie, no i jest walczakiem. Przekonał się o tym Stephen Maguire w 1. rundzie (6:5 dla Dotta - jego najwyższe brejki to 92, 69, 61). Wracając do meczu Trump-Hawkins, to Judd wyszedł z 3:5 na 6:5 i liczę na to, że to go trochę podbudowało. Myślę, że dzisiaj też wygra i to dosyć pewnie. Tak jak napisałem, Dott to walczak, ale jak Trump się rozpędzi, to może być okazałe zwycięstwo, na co liczę i dlatego też typuję wygraną faworyta z handicapem -1,5 frejma.

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Trump (-2,5)⛔ - Dott kurs 2,1 bet365
Ja się posunę jeszcze dalej. Za dużo tych overów i meczów rozstrzyganych w decydujących partiach, jak do tej pory tylko mecz Allen - Davis był underowy, stawka wyrównana gra czołówka niby wszystko logiczne, że mecze zacięte. Trump może przegrać ten mecz sam ze sobą jeśli będzie znowu próbował wbijać bile, których wbić się nie da, nie widzę zagrożenia ze strony Dotta tak jak pisali przedmówcy jest typowym średniakiem jeśli chodzi o czołową 16stkę. Trump naprawdę mógłby w końcu zagrać dobry mecz i wygrać z kimś przekonująco bo to w tym turnieju ostania taka szansa myślę. W półfinale i finale już teraz widać, że przeciwnicy będą znacznie mocniejsi.
A dam sobie spokój z pisaniem analiz na tym turnieju chociaż oczywiście wieczorem wygra Selby ????

grycu 1,9K

grycu

Użytkownik
Nie miałem możliwości oglądania i typowania pierwszego meczu, ale chyba dobrze się stało, bo grałbym grubo w stronę Trumpa, a tu takie jaja ????.

Na wieczór sensacji już nie przewiduję. Selby ostatnio w znakomitej formie. Wygrane UK, wygrane PTC w Monachium, w 1 rundzie kapitalny powrót od stanu 1-5 na 6-5 z Binghamem, który nie jest jakimś ogórkiem. Williams na przeciwległym biegunie. Ostatnie turnieje to straszny piach w wykonaniu Walijczyka. Porażki w 1 rundach, słaba gra. Tutaj też pomimo powrotu od stanu 1-4 w 1 rundzie zwycięstwo Borsuk zawdzięcza raczej totalnej niemocy Stevensa niż swojej wybitnej grze. Niby podobną analizę można było dać na mecz Trumpa z Dottem, ale jednak Szkot gra lepiej niż Williams, a Trump ma już od jakiegoś czasu zdecydowaną zniżkę formy. Do tego cuda nie zdarzają się dwa razy:
@ Selby (-1.5) - Williams 1.60 Sportingbet ✅

snajp 887K

snajp

Użytkownik
Na wieczór sensacji już nie przewiduję.
Sensacji co do zwycięzcy spotkania też nie przewiduję,ale sensacją może być bardzo wysokie zwycięstwo Marka.Jest podbudowany,uwierzył w siebie a Williams wie dobrze że to nie On wygrał za Stevensem tylko Mathew zrobił wszystko żeby przegrać.
Selby (-3.5) @ 3.50 ✅
under 8,5 frame @ 2.75 ✅
WilliamHill

Otrzymane punkty reputacji: +4
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
The Masters 2013
Mark Selby v Mark Williams
(Suma frame&#39;ów)
Typ: Powyżej 9.0 @ 2.25 bet365 ⛔ 6-1

Z tym podbudowaniem swojej pewności siebie przez Selby’ego to bym nie przesadzał. Trumpek też powinien być podbudowany odwróceniem meczu z Hawkinsem, a co pograł dzisiaj to chyba wszyscy widzieli. Zresztą Williams też raczej zdołowany nie będzie po odwróceniu meczu ze Stevensem (1-4 &gt; 6-4). Tym bardziej, że na początku meczu jego gra wyglądała tragicznie, zaś pod koniec comebacku już to wszystko jakoś poskładał i w miarę przyzwoicie sobie poczynał przy stole. Zaś deficyt Selby’ego 1-5 wynikał głównie z genialnej gry Binghama, który nie dość, że wszystko trafiał na długich uderzeniach, to potem grubo punktował też w breakach po nich następujących. Mark nie grał tak naprawdę źle w tym okresie, to Bingham po prostu nie dawał mu nawet rozwinąć, bo ileż on miał czasu przy stole w tym czasie? Nie twierdzę, że Selby tego nie wygra, ale twierdzę, że nie musi mu to przyjść tak łatwo jak sądzicie. Historia ich bezpośrednich pojedynków pokazuje, że ich oba mecze na długim dystansie kończyły się mocno overowymi wynikami. Oba to były finały sporych turniejów, w German Masters lepszy był Williams (9-7), z kolei w Shanghai Masters triumfował Selby na pełnym dystansie 19 frejmów (10-9). Przeczucie mi mówi, że tu nie będzie blowoutu, a podparty statystyką zaryzykuję swoje pieniądze w stronę overa, bo kurs jest bardziej niż zachęcający.

edit: przedziwny mecz.. Selby nie mógłby mieć żadnych pretensji gdyby na przerwę schodził przegrywając 0-4, a prowadził 4-0... Williams w każdej z partii miał inicjatywę, prowadził w punktach, był przy stole i zawsze coś przeszkadzało.. W efekcie wszystkie te partie przegrał po przepychankach, albo na kolorach.. Później było podobnie. Wszystkie sytuacje, ale to dosłownie wszystkie, gdzie liczyło się szczęście były na korzyść Selby&#39;ego... Oczywiście, on umiał je wykorzystać, bo jest jednym z najlepszych graczy, ale to nie zmienia faktu, że to nie był dzień Williamsa..

M 28

mitch

Użytkownik
Wydaje sie, ze dwoma zawodnikami, ktorzy wyrozniaja sie na tle reszty w tym turnieju sa na dzien dzisiejszy Neil Robertson i Mark Selby.
Szkoda mi troche Marka Allena, bo tez prezentowal fajna gre.

psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
The Masters 2013
Neil Robertson – Shaun Murphy
Liczba frames
Typ: Powyżej 9.5 @ 2.06 Betsson ⛔ 6-2 :;/: Murphy robi break, pudłuje łatwą i oddaje stół z korzystnym układem.. i tak oddał 3 frejmy..
Kto zdobędzie najwięcej punktów podczas jednego podejścia w jednym frame&#39;ie?
Typ: Shaun Murphy @ 2.10 Sportingbet ⛔

Trzeba przygotować się na kolejny hicior w Masters, zdecydowanie ciekawszy z półfinałów. Obrońca tytułu kontra finalista sprzed roku i były triumfator Masters, w dodatku obaj to byli mistrzowie świata. Ale najważniejsze, że zarówno Robbo i Murphy pokazali w tym tygodniu świetną formę, która doprowadziła ich do tego etapu. Murphy’emu można trochę wypominać, że czasami brakuje mu trochę zimnej krwi, by wykończyć przeciwnika szybko łatwo i przyjemnie (Walden), za to na pewno nie brakuje mu determinacji by odwrócić losy meczu nawet z najbardziej beznadziejnych sytuacji (Higgins). Anglikowi wydaje się służyć forma w ostatnich tygodniach, po finale w UK Championship w Masters również już zanotował świetny wynik, a może być jeszcze lepiej. Moim zdaniem Murphy jest w tej chwili poważnym contenderem do końcowego tytułu. Z kolei Robbo przeszedł przez ten tydzień najtrudniejszą z możliwych dróg, bo w obu wygranych w deciderach meczach miał furę szczęścia i na dobrą sprawę powinien już 2 razy odpaść z turnieju. Pierwszy raz kiedy Dingowi nieszczęśliwie rozbił czerwone bez kontynuacji przy prowadząc 5-3, a drugi raz w decydującej partii z Allenem, kiedy wyszedł z potężnego snookera wbijając czerwoną z idealną pozycją na czarną (polecam filmik poniżej). Oczywiście, Australijczyk wydatnie pomógł szczęściu, bo jest jednym z najlepszych graczy na świecie, ale szczęście nie zawsze będzie mu sprzyjać, tym bardziej, że limit mu przysługujący na ten tydzień został wykorzystany z naddatkiem. Wprawdzie Robertson gra solidnie, pod presją czasami pokazuje swój najlepszy snooker, ale zauważyłem, że w tym tygodniu nie do końca jest sobą na długich uderzeniach i to może przysporzyć dużo więcej niż zwykle szans Murphy’emu. Osobiście większe szanse daje Murphy&#39;emu, ale w takim meczu trudno wyrokować kto wygra. Dlatego lepiej skupić się na typach, które trochę uniezależniają nas od końcowego wyniku. Nie wyobrażam sobie, żeby ten mecz mógł skończyć się wynikiem niższym niż 6-4 dla któregoś z graczy, dlatego moim zdaniem over w tym meczu jest najlepszą opcją. Dodatkowo zaryzykowałem, że to Anglik wbije wyższego breaka, bo kurs moim zdaniem trochę zawyżony.
(oglądać od około 2:40 minuty)
http://www.youtube.com/watch?v=7LAlI6q8QMY

grycu 1,9K

grycu

Użytkownik
A ja tym razem gram wyraźnie w stronę Robertsona. Australijczyk ma moim zdaniem spore szanse na obronienie tytułu w Mastersie, bo z tego co widziałem to wygląda on najlepiej ze wszystkich półfinalistów. Kangur ma za sobą dwa trudne mecze wygrane 6-5. Najpierw pamiętny powrót w meczu z Dingiem od stanu 3-5, potem efektowne zwycięstwo po wspaniałym meczu z Allenem. Murphy mnie osobiście na tym turnieju nie przekonuje. Jego pojedynki z Waldenem i Higginsem pomimo, że wygrane to były słabe mecze, a sam Magik nie grał nawet w połowie tak dobrze jak w UK Championship. Dla mnie dzisiaj przygoda Szona z Mastersem dobiegnie końca jeśli znacząco nie poprawi on swojej gry. Rewanż za zeszłoroczny finał trzeba będzie odłożyć na kiedy indziej.

@ Neil Robertson 1.65 - Shaun Murphy Sportingbet ✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Mark Selby - Graeme Dott ✅
Typ: Graeme Dott +2,5 frejmów; @1,66
Bet365

W poprzednim meczu typowałem przeciwko Dottowi, teraz spróbuję coś w jego stronę. Niestety w cwierćfinale Trump pokazał swoje najgorsze snookerowe oblicze, Dott natomiast grał dobrze, w końcówce nawet się rozluźnił, czego efektem były dwa jego najwyższe brejki uzyskane w dwóch ostatnich partiach - 54, 111. Mark Selby także trafił w swoim ćwierćfinale na słabo dysponowanego rywala. Jednak tak jak napisał psotnick, tam mógł być po czterech partiach inny wynik niż 4:0 - Walijczyk miał swoje szanse, ale ich niewykorzytał, bo nie jest w formie, a już ta czerwona nie trafiona w jednej partii (która to bila znajdowała się bardzo bilsko środkowej kieszeni) to był &quot;majstersztyk&quot; w wykonaniu Williamsa (spotkanie stało w ogóle na słabym poziomie - tylko jeden brejk 50+ w wykonaniu Anglika). Wiadomo, że w dzisiejszym meczu faworytem jest Selby, notuje on ostatnio świetne wyniki. Jednak Dott gra tutaj w Mastersie dobrze, Szkot potrafi walczyć, Selby oczywiście też (Anglik potrafi wygrać mecz prawie z każdego stanu). &quot;The Jester from Leicester&quot; często wygrywa frejmy dzięki wspaniałej taktyce i to jest jego plus. Dzisiaj jednak myślę, że Graeme mu się przeciwstawi i dlatego też typuję handi dodatnie na Szkota.

Otrzymane punkty reputacji: +10
snajp 887K

snajp

Użytkownik
Panowie ja myślę że czas na Dotta,który powinien już polecieć w pierwszej rundzie.Szczęście się skończyło to nie ten przeciwnik przy ,którym można przebujać się przez cały mecz i jeszcze go wygrać.Mark nie popełni tylu błędów co wcześniejsi przeciwnicy Dotta.
Kto zdobędzie najwięcej punktów podczas jednego podejścia w jednym frame&#39;ie?
Mark Selby @ 1.50 ⛔
Mark Selby v Graeme Dott/ Mark Selby(-2,5) @ 2.10 ⛔
Sportingbet
Ach co to był za mecz... :grin:
Dwa razy ostatnia czarna zaważyła o losach pojedynku,dogrywka!!!
Myślę, że gdyby w 1-szym frame ta czarna weszła Markowi to moje typy by się sprawdziły i spotkanie potoczyło by się całkiem inaczej.

M 28

mitch

Użytkownik
Panowie jakie typy na final?
Ja jestem zdecydowanie za kangurem.
Selby spisal sie naprawde swietnie, juz dwukrotnie powracajac do meczu w tym turnieju. Widac, ze kiedy sie wezmie do roboty to sa efekty.
Problemem tylko jest to, ze Robertson w takiej formie na pewno wykorzystalby takie szanse jak mial wczoraj Dott...
Stawiam na Robertsona.

C 581

czajnol

Użytkownik
No to mamy final Masters ???? Ja jak kolego wyzej rowniez typuje tu zwyciestwo Neila jest chlop w formie nie ma co grs chyba najrowniej ze wszystkich uczestnikow turnieju i nie popelnia za wiele bledow co udowadnial juz w tym turnieju. Co do Selbiego no to wyciaga te mecze ale to chyba jego nudny i powolny styl gry wytraca przecikwnikow hehe. Mysle ze ze Robertson ogra dzis Selbiego bez wiekszych problemow a kurs na jego wygrana 1.72 mysle ze bardzo przyzwoity i napewno sie skusze tylko jeszcze nie wiem za jaka stawke ????

kielon89 98

kielon89

Użytkownik
Przez Selby&#39;ego mało wczoraj zawału nie dostałem. Decydująca była partia na 4-2 dla Marka. Od tej pory mimo że to Dott prowadził to mecz kontrolował ten drugi. Dzisiaj myślę, że Robertson powinien sobie poradzić ale z drugiej strony sam nie wiem, Selby to dalej number 1 a wczoraj pokazał charakter to go może wzmocnić, nie od dziś wiadomo, że Mistrzów poznaje się nie kiedy wygrywają jak są w formie tylko właśnie jak nie idzie, kiedy wytrzymują presję, na takim poziomie, Panowie gra również toczy się poza stołem, w głowach zawdoników. Jednak na tak grającego Australijczyka może to nie starczyć, dlatego stawiam na niego a wieczorem z piwkiem i zaciekawieniem będę oglądać finał.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Neil Robertson - Mark Selby ⛔
Typ: Neil Robertson; @1,66
Bet365

Robertson rozegrał wczoraj bardzo dobry mecz (vs. Murphy) - najwyższe brejki Australijczyka : 132, 127, 85, 84. Jest to snookerzysta, który będąc w formie potrafi budować wysokie, wygrywające brejki. Drugi wczorajszy mecz był bardziej zacięty od pierwszego - Selby już nie po raz pierwszy w swojej karierze odrobił duże straty - kluczowym momentem meczu była spudłowana czarna bila przez Dotta w szóstej partii (gdzie zamiast 5:1 dla Szkota zrobiło się 4:2). Faworytem w finale jest dla mnie Robertson - wbił on już tutaj w turnieju sześć brejków stupunktowych. Mark ma szansę wygrać drugi wielki turniej w tym sezonie, ale to Neil gra najlepszego snookera spośród wszystkich zawodników na tegorocznym Mastersie. Dzisiaj powinien nastąpić rewanż za ostatnią porażkę w UK Championship (Robertson - Selby 4:0 =&gt; 4:6). Typuję zatem wygraną Australijczyka w tym spotkaniu.

psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
The Masters 2013
Neil Robertson v Mark Selby
Kursy meczu
Typ: Neil Robertson @ 1.72 Unibet
(Najwyższy break)
Typ: Neil Robertson @ 1.66 bet365 Total Frames In Match Typ: Ponad(-16.5) @ 1.833 Sportingbet
Finał zapowiada się pasjonująco. Przez cały tydzień mieliśmy wiele niesamowitych meczy, z wieloma punktami zwrotnymi, które odwracały wydawałoby się już nieodwracalne wyniki. Obaj finaliści mają też w tym swój ogromny udział, Robertson w meczu z Dingiem (z 3-5 &gt; 6-5), czy nawet odwrócenie decydującego frejma z potężnego snookera w meczu z Allenem. Jednak to nawet nieumyta się do tego co wyprawiał Selby. Najpierw bezprecedensowy comeback z Binghamem (z 1-5 &gt; 6-5), czy wreszcie już trochę bardziej spodziewany, ale równie imponujący powrót we wczorajszym półfinale z Dottem (1-4 &gt; 6-5). Robbo po dwóch meczach granych na pełnym dystansie i intensywności wczoraj mógł trochę odpocząć, bo bardzo skutecznie wspomagał go Murphy oddając praktycznie za friko co najmniej 3 frejmy. Australijczykowi tylko w to graj, wykorzystał banalne błędy na wbiciach rywala, a że ten zostawiał zwykle bardzo korzystny układ na stole, to Robbo mógł zaprezentować kilka świetnych brejków (132, 127, 85, 84). Forma obrońcy tytułu wydaje się dużo bardziej stabilna od jego dzisiejszego rywala. Naprawdę, determinacja i wola walki Selby’ego może robić wrażenie, zresztą nie od dzisiaj, ale ile razy w ciągu jednego turnieju można odrabiać takie poważne straty? Mam wrażenie, że regularność Robertsona, a przede wszystkim rosnąca z każdym meczem pewność siebie, jest zbyt dużym atutem, by Selby mógł coś z tym zrobić. Dodatkowym czynnikiem przemawiającym za Robbo jest to, że na pewno będzie mniej zmęczony od rywala. Selby kończył swój mecz grubo po północy, podczas gdy Australijczyk już po południu był w finale po szybk im , łatw ym i przyjemnym odprawieniu Murphy’ego. Zatem świeższy, zarówno fizycznie jak i psychicznie, będzie na pewno Robertson. Na tak wysokim poziomie takie detale również mają kolosalne znaczenie, dlatego stawiam na pewną obronę tytułu przez Australijczyka.

grycu 1,9K

grycu

Użytkownik
Wszyscy gracie na Robertsona. Z jednej strony nie dziwię się, bo Kangur gra w tegorocznym Mastersie dobrze i ogólnie sprawiał do tej pory lepsze wrażenie od Selby&#39;ego. To jest jednak finał - dwa wielkie nazwiska. Przypominam, że Selby ma taki styl gry, którym potrafi zamęczyć każdego nawet jeśli mu nie idzie. Najlepszym przykładem jest wczorajszy półfinał z Dottem gdzie Mistrz Świata z 2006 roku prowadził 4-1 i był w gazie, ale został psychicznie wykończony przez Selby&#39;ego.
h2h na korzyść Anglika w stosunku 5-2. Ostatni ich mecz również wygrany przez Jestera w pamiętnym ćwierćfinale UK gdzie Mark powrócił od stanu 0-4 na 6-4.
Moim zdaniem przy tym poziomie i takich znakomitych zawodnikach ciężko jest stawiać na zwycięstwo któregoś z graczy, dlatego ja wybieram na dzisiaj opcję:

@ Robertson - Selby over 16.5 1.83 Sportingbet ⛔ 16..
Nie chce mi się wierzyć żeby finał był jednostronny. Zakład wejdzie przy wyniku 10-7 i moim zdaniem jest duża szansa na to by tegoroczny finał Mastersa zakończył się takim wynikiem lub nawet bliższym.

Do tego dokładam typ od Psotnicka
@ Najwyższy brejk Robertson 1.57 Sportingbet ⛔

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Ja bym uważał na taki hura optymizm ze stawianiem na Neila. Również uważam, że jego gra w tym turnieju wygląda lepiej, buduje wyższe breaki i ogólnie wygrywanie fream&#39;ów przychodzi mu z łatwością. Selby już dwukrotnie powracał z &quot;przegranego&quot; pojedynku i to powracał ze skutkiem zwycięskim. Neil to samo zrobił w pierwszej rundzie z Dingiem. Potem już łatwiej przyszły mu te wygane. Ale z kim on potem grał? Ano Allen i Murphy. obaj ofensywni i lubiący atakowac i wbijąc. Kangurowi dobrze gra się z takimi zawodnikami. Zapewne wszyscy oglądający snookera zauważyli, że Mark od jakiegoś czasu gra z takim wychamowaniem przeciwnika. Potrafić przystopować drugiego gracza. Dobrze gra taktycznie, ba bardzo dobrze. I wręcz potrafi zamęczyć przeciwnika, tak jak praktycznie wczoraj zrobił to ze świetnie grającym Dott&#39;em. Popatrzmy na h2h zwodników z ostanich 3 lat:

Na 8 spotkań Australijczyk wygrał tylko 2 i to w zeszłym roku. Ale w ostatnim meczu i to w samym UK Selby wygrał 6:4. Mark. Ogólnie Selby bardzo dobrze się spisuje w Mastersach. W tym sezonie wygrał UK, może powalczy o potrójną koronę? Napewno mu się to marzy... Wczoraj bardzo późno skończył z Dottem i to może mieć wpływ na dzisiejszy mecz, na grę anglika. I własnie uważam, że Selby będzie ostrożny od początku i wychamuje Neila. I to może być tak skutecznie, że Neil nic nie będzie grał, nie bedzie budował wysokich breaków. Zobaczymy, według mnie Selby dziś grą nie zachwyci i postara się zmęczyć gra rywala i w tym już sprawdzonym sposobem wygrać mecz. Kursy na Selby&#39;ego rosną więć sobie poczekam z zagraniem. Ale pinnacle już daję 2,36. Jak dobrze wejdzie w mecz to można będzie potem zrobić dobrą kontrę. Lub jak gorzej z tym będzie i kurs ładnie wzrośnie, to wtedy można zagrać i poczekać na kolejny wieli powrót w wykonaniu The Jester from Leicester...

Mark Selby - Neil Robertson ▶ Mark Selby [2,36] pinnacle✅ 10:6

Otrzymane punkty reputacji: +13
pawelstrzala 313

pawelstrzala

Użytkownik
Pytanie od laika snokerwoego do ilu wygranych frejmów toczy sie finał wczoraj ogladałem Selbiego i mecz był 11 frejmów max w finale jest wiecej??

snajp 887K

snajp

Użytkownik
Selby wydaje się być już zmęczony tym turniejem,a przypominam że finał gramy do 10-ciu wygranych frame&#39;ów więc popieram Wasze typy w stronę Kangura.Markowi dał popalić wczorajszy mecz i to pod względem psychicznym i fizycznym.Czy Selby&#39;iemu starczy sił aby pokonać Robertsona?Wydaje mi się że stać Go na góra 4-5 frame&#39;ów i tym będę się kierować w typowaniu wyniku tego spotkania.Obrońca tytułu z ubiegłego roku już jest z pewnością dumny z siebie że znów dotarł do finału i ma nie samowitą okazję aby drugi raz z rzędu unieść to jakże piękne trofeum.Spodziewam się również,że wreszcie pooglądamy trochę więcej wyższych break&#39;ów i to chyba ze strony Neila.
100pkt break w 1-szym framie - TAK @ 6.00 BET365
Kto pierwszy zdobędzie 3-y frame&#39;y - Robertson @ 1.72 BET365
Under 17 frame&#39;ów @ 1.90 BET365​

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom