>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Marketiva 5 usd

D 0

darkrufio

Użytkownik
Marketiva
W sumie to bylo sto lat temu - ale teraz eur/usd tak uroslo , ze przypominam , ze dalej aktualne
-przy 1.37 zagralem sell , czyli na spadek i juz ponad 12 jest .

R 0

ramman3

Użytkownik
a o co to jest?
Taki forex jak plus500- przelewa sie po 2.50 real money np na live forex i sie stawia jak na tenisa :) - mozna tez na comodities i postawic na zloto,srebro itd
np para gbp/jen i np buy czyli urosnie - sell spadnie - tak najprosciej opisujac i czekamy - jak zle postawimy to wtopa - jak dobrze - to w momencie zysku wg nas przyjemnego - dajemy closed i kasujemy zysk.(tabelka po lewej - profit na plus lub minus)
cos tam mozna udygac z tego piataka - zwlaszcza w tych czasach jak skacza waluty .
Nie wiem jeszcze jak jest z rezerwa - tzn stawiamy 4 zeby 1 dolar pokryl poczatkowe straty , jesli poczatkowo przykladowy jen chwilowo bedzie &quot;prowadzil&quot; - ewentualnie niech mnie ktos poprawi , bo to komentarz na goraco.
W zasadzie niczym to sie nie rozni od stawiania na mecz np Nadal-Federer :)

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
założyłem konto i mam $2.50 i co teraz zrobić żeby coś puścić bo nie czaje trochę
widzę ze tu kolega wyżej opisał ,ale ja wogule nie mogę znaleźć tego comodities gdzie to się obstawia?

R 0

ramman3

Użytkownik
o kur#a ???? ????
od kiedy sell to spadek? ????
A teraz na spokojnie
Jak cos komus tlumaczysz , musi byc latwo i czytelnie - tak???
Dasz sell - para zacznie spadac - a u ciebie pojawi sie zysk.
Czyz sell w tym wypadku to nie spadek .
Pomagajmy sobie i nie starajmy sie wprowadzac w blad.

R 0

ramman3

Użytkownik
założyłem konto i mam $2.50 i co teraz zrobić żeby coś puścić bo nie czaje trochę
widzę ze tu kolega wyżej opisał ,ale ja wogule nie mogę znaleźć tego comodities gdzie to się obstawia?
5 jest rozbita na 2 x 2.50
W account center przelewasz to np ( 1 i 2) na liveforex i masz 5 - nastepnie klikasz wybrana pare (zaklad) przykladowo eur/usd , pojawia Ci sie panelik- i dajesz sell albo buy.

R 0

ramman3

Użytkownik
sell to sprzedaż drogi rammanie
No oczywiscie .
Od razu wybacz sarkastyczny poniekad ton ostatniej wypowiedzi - ale w tym wypadku jest na opak w stosunku do nazewnictwa.
Po prostu - dajac sell - zarabiasz na spadku pary.
Nie gralem w to duzo - ale staram sie w jak najprostszy sposob cokolwiek pomoc :)
Reasumujac
Sell tp sprzedaz , buy to zakup itd
Ale grajac na spadek - klikamy sell i rzeczywiscie para eur/usd jest w najblizszych dniach ciekawa na sell bo pewnie spadnie do 1.30
A grajac na wzrost dajemy buy - i ja naprawde nie wiem dlaczego tak jest.

Do góry Bottom