>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

MarcoviaMarki AD. 2010

M 228

marcoviamarki

Użytkownik
Witam,
Jeszcze dziś napiszę (edycja) dekalog jakim będę się posługiwał przy wybieraniu typów.
Kupony gram w realu. Będzie tego 15-20 miesięcznie. Single, duble, znajdą się też kupony z czterema zdarzeniami. Kursy różne.
Statystyki pomogą mi zorientować się, czy w tym roku jestem na plus?

M 228

marcoviamarki

Użytkownik
Bank: 100 zł.
Bukmacher: Expekt​

Kupon nr. 1
Justyna Kowalczyk - Reszta
Villarreal - Almería
Sporting CP - Naval
Kurs: 2.46
Bukmacher: Expekt

M 228

marcoviamarki

Użytkownik
Sportom zimowym mówię WON. Jak nie Małyszowi wiatr od dupy strony zawieje, to się Justynka zagapi na zakręcie. Za bardzo tu rządzi przypadek. Nie podałem stawki 20 zł.. Potraktuję zakład jakbym zagrał za wszystko, bo wszystko przegrałem na live na Realu Madryt.

Kupon nr. 1
????
???? Justyna Kowalczyk - Reszta ⛔
Villarreal - Almería ✅
Sporting CP - Naval ✅
Kurs: 2.46
Bukmacher:
Bank: 100 zł.
Aktualny stan konta: 80 zł.
Na dziś i na jutro dwa pewniaki. Man Utd u siebie bardzo mocny. Myślę, że sir Alex zauważył, że chłopaki mają lekkie niedociągnięcia, poprawi co nieco w ich grze i dziś wygrają zasłużenie.
Drugi mecz jutro - żeby nie grać na siłę. (zachciało mi się emocji z Justyną ???? ) Barca w pierwszym meczu niespodziewanie zremisowała. Moim zdaniem odpuścili. Jutro muszą się przyłożyć. Kurs z obu kuponów w miarę.
Kupon nr. 2
Manchester United - Stoke
Athletic Bilbao - Barcelona
Kurs: 1.80
Stawka: 50 zł.
Bukmacher: Tobet

M 228

marcoviamarki

Użytkownik
Kupon nr. 3
Juventus - Parma 1
Villarreal - Valencia 1X
Kurs: 1.92
Stawka: 30 zł.
Bukmacher: Tobet
Bank: 0 zł
Za ostatnie 30 zł. Jeśli tego nie trafię, robię sobie przerwę do końca stycznia.

Do góry Bottom