>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Manchester United - Manchester City, HIT 10 kolejki [niedziela 25 października 2015]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

VS

MANCHESTER UNITED - MANCHESTER CITY

Niedziela, 25 października godzina 15:05
kursy BetClic

2,55 - 3,20- 2,70

Promocja w Betclick! Darmowy zakład do 200 zł!!! Sprawdź teraz klikając w ten link!

Szykuje się prawdziwa bitwa na Old Trafford. Czerwone Diabły kontra The Citizens. Faworyta chyba ciężko na daną chwilę wskazać. Man.Utd po świetnym meczu na Goodison Park gdzie błyszczał Ander Herrera, City z kolei dość łatwo pokonali Bournemouth mimo iż grali bez Aguero i Silvy.

Zanim jednak derby to oba zespoły czekają starcia w Champions League w środku tygodnia.
Kto jest Waszym faworytem derbów i dlaczego? Piszcie, dyskutujcie, każda opinia poparta jakimkolwiek argumentem mile widziana ;)
Zachęcam! ;)

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
1) obie drużyny ostatnio dużo strzelają
2) overowe H2H
3) http://www.flashscore.pl/mecz/CAlbCCQ5/#h2h;overall
4) nie ma sensu się rozpisywać, bo chyba każdy kto oglądał ostatnie mecze widzi jak grają obie drużyny, mianowicie ofensywie, zdobywają dużo bramek
5) United ostatnie wyniki: 1-1, 3-0, 0-3, 2-1, 3-0, 3-0
6) City ostatnie wyniki: 2-1, 5-1, 6-1, 2-1, 1-4, 4-1

United - City over 2,5 @ 1,92 Pinnacle ⛔ 0:0

Do tego jeszcze typ na posiadanie piłki. W Ónibecie linia 51,5% na United. Wg mnie właściwsza linia to 54-55%. United gra u siebie i to raczej oni będą prowadzić grę. W dodatku styl gry tej drużyny opiera się na długim utrzymywaniu się przy piłce. W większości spotkań posiadanie powyżej 60%.

United powyżej 51,5% posiadania piłki @ 1,75 Ónibet ✅

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Ktoś z Was oglądał wczoraj Manchester City w starciu z Sevillą i mógłby się nieco wypowiedzieć jak na tle poważnego rywala wyglądali The Citizens bez Aguero i Silvy?
Dzięki bardzo ;)

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Mecz oglądałem kątem oka, ale wyglądali słabo, do czasu pierwszej bramki to Sevilla atakowała częściej i groźniej, potem po golu to City trochę przycisnęło no i tam Toure ładnie podszedł przy linii do bramki i w końcu wpadło. W drugiej połowie nudny mecz, obie drużyny jakoś od niechcenia atakowały, tak jakby żadna z nich nie chciała wygrać, ten gol rudego to taki przypadek bardziej.
Najlepiej obczaj skrót.
http://forum.rojadirecta.es/showthread.php?263440-UEFA-League-15-16-Manchester-City-vs-Sevilla-21-10-2015

rivalo 116

rivalo

Użytkownik
City miało problemy w LM u siebie, by pokonać Sevillę, która przecież w najwyższej formie nie jest. Derby na Old Trafford przy tych licznych osłabieniach na pewno nie zapowiadają nic dobrego dla The Citizens. Obywatelom może zabraknąć większej siły ognia i zdecydowania pod bramką przeciwnika. Sterling i de Bruyne będą musieli wziąć na siebie ciężar gry, ale przy umiejętnej grze taktycznej Czerwonych Diabłów mogą zostać wykluczeni z gry. Z tego właśnie względu myślę, że nie zabraknie tu twardej gry w kierunku tych dwóch zawodników. Najlepszą wiadomością dla fanów City jest powrót Kompanego na środek obrony. Nas bardziej przekonuje tu zespół gospodarzy, bo widać że wkroczyli już na właściwe tory, grają u siebie i mają rozpędzonego Martiala. Mecz zapowiada się naprawdę zacnie, ale kto wie czy któryś z trenerów nie postanowi zaskoczyć składem. Oby tylko nie zabili widowiska.

Martial strzeli 2,90
Schneiderlin żółta kartka 2,80
Darmian żółta kartka 3,20
Kompany żółta kartka 2,70
Rivalo

mat77 158

mat77

Użytkownik
Ja popieram typ użytkownika bułeczka.Tu aż się prosi by pograć coś w stronę goli.Na ostatnie 10 spotkań h2h tylko w 2 over 2,5 gola się nie pokrył i w dodatku były to 2 spotkania na boisku &#39;&#39;The Citizens&#39;&#39;.Przeważnie jednak starcia derbów Manchesteru są widowiskami które mogą dać satysfakcje nawet największym piłkarskim malkontentom.Co do osłabień to więcej zdecydowanie traci City, bez Aguero i Silvy.Myślę, że gdyby ta dwójka była do dyspozycji w tym meczu to grałbym w stronę gości.MU jest jeszcze bardziej drużyną nieobliczalną w tym sezonie, nie jest tak ustabilizowana co oczywiście przez wiadome względy (zmiany personalne itd.) jest zrozumiałe.Do ekipy gości dobrze wkomponował się De Bruyne, już widać, że sprowadzenie go da dużo radości całej niebieskiej części Manchesteru.W formie są także Sterling i Bony, także tutaj o gole ze strony &#39;&#39;niebieskiej&#39;&#39; bym się nie przejmował.Jeśli chodzi o stronę &#39;&#39;czerwoną&#39;&#39; to liczę na Martiala i Mate, oczywiście co by nie mówić o Rooneyu to w takich spotkaniach jeszcze nie raz może odegrać ważną role.Jeszcze trochę statystyk: City strzeliło przynajmniej 1 gola we wszystkich spotkaniach tego sezonu!!! Czyli w aż 14 meczach, no są kozaki pod tym względem.MU nie jest jakoś dużo gorsze w tej kwestii bo nie strzelili tylko z Arsenalem ale wiadomo to bardziej przez przebieg meczu i na początku sezonu bezbramkowo zremisowali ze &#39;&#39;Srokami&#39;&#39;.Jeśli chodzi o defensywy obu drużyn to sytuacja jest analogiczna, tak jak oba kluby nie mają problemu ze zdobywaniem bramek tak z formacją defensywną radzą sobie już znacznie gorzej.City traci gola kolejno przez 8 ostatnich spotkań, MU natomiast częściej zachowuje czyste konto jednak może zdarzyć im się &#39;&#39;zastój&#39;&#39; jak pamiętne pierwsze 20min z Arsenalem i szybkie 3:0 #nokaut.Także na moje będzie to emocjonujący mecz, pełen walki i tego co kibice kochają najbardziej czyli goli.Jeśli chodzi o 1x2 kursy wystawione są mniej więcej fifty fifty czyli tak jak powinny być, dla mnie tu to może iść w każdą stronę a i tu kolejna ciekawa rzecz z h2h, że w ostatnich 10 derbowych spotkaniach ani razu nie padał remis a więc może właśnie to będzie ten mecz.

Over 2,5 gola @1.7 ⛔⛔⛔ derby zawiodły na całej linii :;/:
btts tak @1.6 ⛔⛔⛔
Over 2,5 gola + btts @2 ⛔⛔⛔
Remis @3 ✅✅✅ Tu miałem nosa pisząc, że od 10 spotkań h2h nie było remisu i wg zasady, że każda seria się kiedyś kończy ;)
DW 2:2 @12
(tak żeby się jeszcze lepiej oglądało) ⛔⛔⛔

ibis 2M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
15:05 Manchester United - Manchester City :
Typ: Liczba bramek powyżej 2.5
Kurs: 1.85
Buk: Betsson

Wynik:

Już dziś przed nami kolejne świetnie zapowiadające się spotkanie w Anglii. Derby Manchesteru ta nazwa mówi sama za siebie...
Aktualnie to Obywatele przewodzą klasyfikacji ligowej z dorobkiem 21 punktów. Czerwone Diabły plasują się na najniższym stopniu podium ze stratą zaledwie dwóch oczek do rywali zza miedzy. Bezpośrednie starcia w trzech ostatnich sezonach tylko dwa razy nie pokryły linii powyżej 2.5 gola. Zobaczcie sami:
12.04.15 PRE Manchester Utd Manchester City 4 : 2
02.11.14 PRE Manchester City Manchester Utd 1 : 0
25.03.14 PRE Manchester Utd Manchester City 0 : 3
22.09.13 PRE Manchester City Manchester Utd 4 : 1
08.04.13 PRE Manchester Utd Manchester City 1 : 2
09.12.12 PRE Manchester City Manchester Utd 2 : 3
30.04.12 PRE Manchester City Manchester Utd 1 : 0
08.01.12 PUC Manchester City Manchester Utd 2 : 3
Dziś te gole muszą paść. Obie ekipy są w świetnej dyspozycji i formie. Co do składów to wielkich niespodzianek niema. U gości zabraknie najlepszego strzelca Aguero, który zmaga się z kontuzją i Silvy, który występ stoi pod znakiem zapytania. Van Gaal może tylko narzekać na brak Shaw i Younga, reszta jest do dyspozycji trenera.
Przed nami wielkie i świetne zawody, które mam nadzieje zwiastują nam przynajmniej trzy bramki!

Przewidywane składy:

United (4-2-3-1): De Gea – Rojo, Jones, Smalling, Darmian – Carrick, Schneiderlin – Martial, Herrera, Mata - Rooney

City (4-2-3-1): Hart – Kolarov, Kompany, Otamendi, Sagna – Fernandinho, Toure, De Bruyne, Sterling, Navas - Bony

---

Nie zagrają:

United: Shaw, McNair, Young (kontuzje)

City: Aguero, Clichy, Delph (kontuzje); Silva (występ pod znakiem zapytania)

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
Dziś krótko bo nie mam czasu. Popieram tok myślenia przeciwników i widzę dziś fajny mecz z wieloma bramkami. W poprzedniej koejce LvG chyba przeczytał moją analizę bo odstawił Depaya, dał szansę Herrerze a formację obronną podratował Rojo - instant impact jak to mówią. W obliczu kontuzji The Citizens może to wystarczyć. W końcu Silva i Aguero to nie byle kto a kluczowi zawodnicy. Niby kadra i tak ma w sobie wiele jakości ale ostatnia potyczka w lidze mistrzów udowodniła, że niekoniecznie. W związku z tym podobnie jak przed rokiem zaufam Diabłom.

United + BTS @4.50 bet365 (wolałbym kombinację z over 2.5 gola)
Obydwie drużyny strzelą gola w obydwu połowach @12.50 Unibet

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
BTS w obu połowach @13 bet365

Gram to co w zeszłym roku. Lubię te derby w Premier League, bo są z roku na rok co raz ciekawsze, jednak żadne nie umywają się do meczu, gdzie w 95&#39; Owen zapewnił zwycięstwo Diabłom 4:3 nad rywalami zza miedzy. Piękne wspomnienia. Do tego bramka Rooney&#39;a, którą zna bankowo każdy. Przechodząc do rzeczy, jest to mecz podwyższonego ryzyka, w którym będzie sporo okazji. Czerwone Diabły grają nadal w kratkę, jednak u siebie ta gra im wychodzi, co prawda nie grali jeszcze z ligowym topem na Old Trafford. Tylko ze Srokami się męczyli i nie wymęczyli wygranej. City z kolei przyjeżdża bez dwóch swoich najlepszych ogniw, Aguero i Silvy. O wygraną im będzie ciężko, ale to derby, tutaj wszystko możliwe. Mimo tych braków nadal mają czym straszyć w ataku. Bony, Rudy, Sterling czy też nawet Navas. W meczach pomiędzy Manchesterami już od kilku dobrych latach pada sporo bramek, dzisiaj myślę, że będzie podobnie nawet pomimo tego, że jest na masówka na over.

do tego za freebet:
United -2 AH @11

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
żadne nie umywają się do meczu, gdzie w 95&#39; Owen zapewnił zwycięstwo Diabłom 4:3 nad rywalami zza miedzy. Piękne wspomnienia.
Oj tak, to były fenomenalne mecze, aż na samą myśl ciary na ciele :cool:
Niestety są też te gorsze jak Balotelli i &quot;Why always me?&quot;...
No, ale dzisiejszy mecz to nowe rozdanie.
Mimo tych braków nadal mają czym straszyć w ataku. Bony, Rudy, Sterling czy też nawet Navas
Bony&#39;ego nie powinien się Smailling obawiać bo Bony jest słaby, w City się nie odnajduje i jest nomen omen przepłacony. De Bruyne się obawiam, że pokręci trochę dziś, ciekawe czy Sterling znalazł receptę jak się strzela bramki na Old Trafford bo pamiętamy co wyczyniał tu jak przyjechał jeszcze z Liverpoolem hehe.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Manchester Utd - Manchester City
Utd wygra 1 lub 2 połowę ⛔ Słabiutkie te derby dziś były.
(1,80) Betsson
Dzisiaj zapowiada się niesamowity szlagier!
Więc trzeba przygotować fotele i zapinać pasy ;)
Ja sobie dzisiaj idę w stronę Manchesteru United, z racji tego że grają w swoim teatrze i na pewno będą próbowali z dominować City na swoim terenie. Zwykle takie derby rządzą się swoimi prawami, a w Anglii jest święto bo takie mecze to tylko kwintesencja Futbolu. Sam osobiście to przeżyłem wielokrotnie więc wiem co jest na rzeczy. Dzisiaj City, bez Aguero co jest według mnie ogromną stratą. Kun zwykle ciągnie wózek za sobą. Jego zwinność pozwala zdobywać bardzo ważne gole w decydujących momentach meczu. Bony to oczywiste jest, że nie jest to samo co Kun ale wydaję mi się że defensywa United powinna go dzisiaj &#39;wciągnąć nosem&#39; i nie będzie zbytnio wielkiego z niego pożytku. Poza tym jest De Bruyne, który kapitalnie się wpasował w City. Dużo strzałów z dystansu, jeszcze lepszy przegląd pola. Na niego będzie trzeba uważać, aby czasem jakiejś zdradliwej bramki nie strzelił. City to nie byle kto, nie chłopcy do bicia ale jednak wiele argumentów przemawia w tym meczu dla United. United, praktycznie zdrowym składem wyjdzie do tego spotkania. Rooney uwielbia takie potyczki, nie zdziwię się jak dzisiaj zobaczymy nawet rzut karny i Rooneya, który go wykorzystuje. Smailling też kapitalna praca w obronie. Na pewno mecz nie będzie jednostronny. Ale z lekką nawiązką dla United.

Otrzymane punkty reputacji: +29
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Składy wyjściowe:

Manchester United: De Gea; Valencia, Jones, Smalling, Rojo; Schweinsteiger, Schneiderlin; Mata, Herrera, Martial; Rooney

Rezerwa: Romero, Blind, Darmian, Carrick, Lingard, Memphis, Fellaini

Manchester City: Hart; Sagna, Kompany, Otamendi, Kolarov; Fernando, Fernandinho; Sterling, Toure, De Bruyne; Bony

Rezerwa: Caballero, Zabaleta, Demichelis, Mangala, Roberts, Navas, Iheanacho

--------------------------

W Man.Utd jedna rzecz mnie martwi. Dlaczego LvG nie dał na prawą obronę Darmiana, tylko Valencię... Owszem Valencia wreszcie dobrze dośrodkował w meczu z CSKA (szok, że to mu wreszcie wyszło!). No, ale Darmian jest zdecydownaie lepszym obrońcą,a jak ma dziś grać na przeciwko De Bruyne i Sterlinga no to mam duuuże obawy co do dyspozycji Ekwadorczyka...

sportingbet_pl 216

sportingbet_pl

Użytkownik
Manchester Utd. - Manchester City
- Wielkie derby Manchesteru przed nami. Bitwa o fotel lidera. Która z ekip wygra mecz na Old Trafford.
- Czerwone Diabły mocno w kratkę w tym sezonie, aczkolwiek skutecznie i łapią sporo punktów. Po remisie w Moskwie nastroje na pewno nie są najlepsze, ale przed derbami nikt nie myśli o innych wynikach.
- The Citizens wszystko wygrywają w ostatnim czasie, choć mają spory kłopot. W ich ekipie brakuje Kuna Aguero. I to spora szansa dla gospodarzy by utrzymać czyste konto. Jedynym zmartwieniem jest Kevin de Bruyne. To on ma straszyć defensywę United.
- H2H bardzo wyrównane, ale to Diabły wygrały ostatnią konfrontację w wielkim stylu, bo 4:2. Obywatele będą chcieli zdominować ten mecz i wrócić na tron.
Zapowiada się niezwykłe widowisko. Oba kluby mają swoje atuty czy to w defensywie, czy ofensywie. Stawka jest konkretna i ten mecz powinien być dla wszystkich ogromnym smaczkiem na niedzielne popołudnie.
Powyżej 2.5 gola, 1.83 Sportingbet ⛔ 0:0
Promocja w Sportingbet: Bonus powitalny 200PLN

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom