>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Managerzone - stwórzmy puchar FB

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
Witam

Chciałbym aby społeczność FB zagrała między sobą puchar w Managerzone.
Spotkania odbywałyby się na zasadzie spotkań towarzyskich w grze, wszystkie wyniki, tabele i terminarz byłyby w tym temacie.

Szukam do zgłoszenia 31 zespołów (1 to ja), dzięki czemu z 32 drużyn utworzę losowo 8 grup po 4 zespoły. Terminarz rozpiszę tutaj na dole, każdy zagra ze sobą mecz i rewanż, tak jak w Lidze Mistrzów. Pierwsze dwie drużyny wychodzą z grupy, co daje nam łącznie 16 zespołów - potem już tylko system PLAY-OFF.
Zaproszenie na mecz towarzyski w grze wysyła gracz, który w terminarzu jest podany na dany mecz jako gospodarz, w przypadku nie zgłoszenia propozycji rozegrania meczu jest automatyczny walkower dla przeciwnika. Jeśli chcecie się zgłosić to prosiłbym o poważne potraktowanie sprawy aby rozegrać fajny turniej.

Mogą zgłaszać się wszystkie zespoły, z każdej ligi (ekstraklasa - div.8 ). W końcu to Puchar FB ;)

Zgłoszenia proszę wpisywać w komentarzach poniżej w taki oto sposób:

[numer] [nick z forum] [login z gry] [nazwa zespołu] [liga w której grasz]

1. adiolsztyn / adiolsztyn / OKS 1945 Olsztyn / div8.1764

Gdy zapiszę się 32 gracz zamykam listę i postaram się jak najszybciej sporządzić grupy i wkleić tutaj terminarz, wraz z datami spotkań (godzina spotkania jest do wyboru, ale mecz musi być rozegrany w podanym dniu).

Zapraszam do wspólnej zabawy i potraktujcie ją poważnie ????

Proszę wpisywać się od pozycji numer 2..

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
W przypadku dość długotrwałego zbierania chętnych do gry zmniejszę liczbę uczestników do liczby 16, wtedy powstaną 4 grupy po 4 zespoły. Wszystko zależy od ilości chętnych.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
widze ze niedawno grasz i duzo zapalu jeszcze posiadasz ????
ja juz pykam 5lat i predzej z przyzwyczajenia juz tylko gram, a raczej wegetuje ????

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
zapraszam do udziału w lidze towarzyskiej pod nazwą &quot;Puchar Miast Wojewódzkich&quot;
Liga została już utworzona, wysyłam zaproszenia dla klubów, które są z polskich miast wojewódzkich ;)

Do góry Bottom