>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Mam pytanie

5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Czy da się jakoś zrobić tak, żeby wiadomości o ewentualnych promocjach i tym podobne nie były wysyłane na mój adres domowy?

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Janse ze sie da.Np jak ci przyjdzie jakas oferta(lub jesli masz jakis meil promocyjny na skrzynce w odebranych lub gdzies tam) to na koncu wiadomosci masz zdanie typu &quot;Jesli nie chcesz wiecej otrzymywac informacji.....ble ble klikni tutaj&quot; klikasz i dezaktywujesz i spokoj

5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
No tak, ale chodzi o to, że na maila jak najbardziej niech przychodzą wiadomości, ale nie widzę sensu, by na mój adres domowy listy przychodziły...

X 283

xpiccolox

Użytkownik
Da się tak zrobić bo sam tak robiłem. Wejdź na czata i powiedz babce że nie chcesz aby Ci listy do domu wysyłali i ona Ci zdeaktywuje tą usługę.

homer-simpson 62

homer-simpson

Użytkownik
W sumie to problemu w tym nie widze. Mam tam konto od 2 lat i dostalem tylko powitalny list. No ale jesli ty dostajesz czesciej to napisz na czacie, tam pomoga na pewno.

Do góry Bottom