M 0 march100 Gość Sierpień 31, 2009 #1 co sie stanie jesli obstawie mecz np w tenisa na bah i jeden z zawodników skreczuje, czy wtedy ten zawodnik przegra czy zakład bedzie anulowany?
co sie stanie jesli obstawie mecz np w tenisa na bah i jeden z zawodników skreczuje, czy wtedy ten zawodnik przegra czy zakład bedzie anulowany?
66 vdv Użytkownik Sierpień 31, 2009 #3 ten kto kreczuje to przegrywa Kliknij aby rozwinąć... Dokładnie Ale jeśli obstawisz np. Ile setów będzie granych, i obstawisz np na 3 sety to jeśli w tym meczu ktoś skreczuje to rozliczają po kursie 1,00.
ten kto kreczuje to przegrywa Kliknij aby rozwinąć... Dokładnie Ale jeśli obstawisz np. Ile setów będzie granych, i obstawisz np na 3 sety to jeśli w tym meczu ktoś skreczuje to rozliczają po kursie 1,00.
R 125 roger12 Użytkownik Sierpień 31, 2009 #4 zalezy w bah jest chyba tak że jak obstawisz a przed meczem ktoś z kreczuje to zwrot jest ja tak miałem
zalezy w bah jest chyba tak że jak obstawisz a przed meczem ktoś z kreczuje to zwrot jest ja tak miałem