>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

mam problem, pomocy !

J 0

j0la

Użytkownik
Dzień dobry. Mam pytanie. Dokonałem wpłaty na poczcie ( 100 zł na konto w Expekt) ale już po czasie zauważyłem że na samym dole druku przy numerze konta dodałem &quot;ID&quot;które nie było potrzebne.
Czy przez to pieniądze nie zostaną dodane do mojego konta? Pani w okienku powiedziała ze za godzine dojdzie,
lecz godzina minęła a na moim koncie w expekt nadal 0 zł.

don-karol 0

don-karol

Użytkownik
pani na poczcie wprowadzila Cie w bład ???? przelew dokonany w urzedzie pocztowym na konto firmy bukmacherskiej (obojetnie jakiej) idzie srednio 2-3 dni ???? dopiero po tym czasie pieniadze pojawiaja sie na Twoim koncie. Pozdrawiam ????

N 31

nazz

Użytkownik
2-3 dni to i tak szybko. Z osobistego doświadczenia wiem, że poczta z pieniędzmi się nie śpieszy dlatego martwić zacząłbym się dopiero po dwóch tygodniach (serio) a nie po godzinie ????

don-karol 0

don-karol

Użytkownik
heheh nazz ja tez mialem nieprzyjemne doswiadczenia z poczta ???? dlatego teraz gram sobie w bet-at-home ???? tam wystarczy zrobic zdjecie dowodu wplaty, wyslac im mailem i kasa jest na koncie - bez zbednego czekania i wkurzania sie na Poczte ???? pozdrawiam

J 0

j0la

Użytkownik
Sorki ale troche namieszałem bo to nie była poczta tylko jakby konkurencyjna firma &quot;INTERFINANS&quot; w której dałem wypełniony druczek i wszystko zostało wbite do komputera. Wtedy pani z okienka powiedziała ze za 1 godz. dojdzie na konto, więc chyba nie kłamała. Myśle ,że
problem w tym że przed numerem użytkownika napisałem ID . Nie mam pojęcia czy to może mieć jakiś wpływ.

dziubla 0

dziubla

Użytkownik
Nie ma wplywu, ja tez jak im wysylalem to wpisalem ID xxxxxx ;) I doszlo, ale mowie, musisz poczekac...Oni ksieguja to w godzinach 19-21 w dni robocze wiec albo dzisiaj wieczorem albo dopiero w poniedzialek dostaniesz ????

Do góry Bottom