>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Mam problem efortuna.pl

B 0

biker94

Użytkownik
Witam wszystkich !
Mam problem z rejestracja na stronie efortuna.pl bowiem zarejestrowalem sie , ale na email przyszlo mi tylko potwierdzenie rejestracji i nie znam hasła do swojego konta bo tak glupio to zrobili . Robię wiele kont na innych mailach by sprawdzic czy na innym dziala na kazdym to samo . Nie przychodzi mi hasło i numer klienta na email . Co moge zrobic jest na stronie efortuna: jesli masz problem napisz Tutaj , tylko ze jak to naciskam to nic nie wyskakuje nie wiem gdzie to mam zglosic moze ktos z Was wie co trzeba zrobic , gdzie napisac . Na kazdej stronei wszystko jest ok tylko nie na tej z fortuny . Kiedys normalnie zrobilem tam konto , nie pamietam hasla , daje zeby mi na email przeslali jeszcze raz wpisuje nr klienta i znow nic nie ma czekam ponad tydzien na haslo i nic . Prosze o pomoc

B 0

biker94

Użytkownik
Tylko skad mam znac tego maila napisałem na ten co mi przyslali potwierdzenie rejestracji i nie doszlo bo pisze prosimy nie odpowiadac na ten email ;/

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Ostatnio coś im się popsuł system aktywacji, kumpel tak jak Ty czeka już ponad 3 tygodnie na konto. Ja przez przypadek zgubiłem hasło, wysłałem prośbę o nowe i tak czekam bez konta swojego teraz. Z tego co patrzyłem to nie ma e-maila do nich, tylko jest formularz kontaktowy który można wypełnić po zalogowaniu się ~~
Najlepiej to w punkcie chyba trzeba załatwić.

B 0

biker94

Użytkownik
czyli cos sie zepsuło z fortuny :/ moze oni nawet o tym nie wiedza bo tak by cos z tym zrobili , beznadziejnie ze nie mozna sie z nimi skontaktowac bez logowania

Do góry Bottom