Z góry informuję, jestem tu nowy i dopiero zacząłem się interesować tym tematem, choć już bardzo dawno trafiłem na stronę BAH, nie myślałem poważnie o rejestracji nawet, teraz się zmieniło ale zanim się zarejestruję chciałbym wiedzieć jak najwięcej.
Generalnie mam kilka pytań odnośnie Bet-at-home jw.
Na początek pytanie podstawowe i wg. mnie (kompletnego laika) najważniejsze, mianowicie.
-Co zrobić żebym mógł zobaczyć "pierwszą kasę" na koncie, rozwijam:
(Jak wcześniej napisałem, jeszcze się nie zarejestrowałem).
Chodzi mi tu o podstawy, czyli jakie warunki muszę spełnić żebym wgl. mógł przystąpić do wypłacenia zgromadzonej kwoty, czy są jakieś wytyczne? Czy muszę zagrać w jakąś określoną liczbę gier i czy muszę postawić określoną kwotę i w określonych grach, oczywiście nie decydując się na żadne bonusy, nie chce nic za darmo bo z regulaminu wiem że później z wypłaceniem jest problem gdyż wtedy wytyczne są. Tylko wpłacam, gram i jak wygram jakąś sumę- wypłacam.
Ale też powiedzmy rejestruję się, i czy mogę grać od początku tylko w jedną grę, powiedzmy np. w Roulette i z tego tytułu bez problemu ewentualną wygraną bez problemu wypłacać?
Jeśli chodzi o sposoby wpłaty czy wypłaty to wiem jak to wygląda.
Trudno zadawać konkretne pytania kiedy nie wiem o co pytać, więc chciałbym ewentualnie znać podstawowe, niezbędne informacje.
Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mnie wprowadził.
Pozdrawiam.
Marcin
Generalnie mam kilka pytań odnośnie Bet-at-home jw.
Na początek pytanie podstawowe i wg. mnie (kompletnego laika) najważniejsze, mianowicie.
-Co zrobić żebym mógł zobaczyć "pierwszą kasę" na koncie, rozwijam:
(Jak wcześniej napisałem, jeszcze się nie zarejestrowałem).
Chodzi mi tu o podstawy, czyli jakie warunki muszę spełnić żebym wgl. mógł przystąpić do wypłacenia zgromadzonej kwoty, czy są jakieś wytyczne? Czy muszę zagrać w jakąś określoną liczbę gier i czy muszę postawić określoną kwotę i w określonych grach, oczywiście nie decydując się na żadne bonusy, nie chce nic za darmo bo z regulaminu wiem że później z wypłaceniem jest problem gdyż wtedy wytyczne są. Tylko wpłacam, gram i jak wygram jakąś sumę- wypłacam.
Ale też powiedzmy rejestruję się, i czy mogę grać od początku tylko w jedną grę, powiedzmy np. w Roulette i z tego tytułu bez problemu ewentualną wygraną bez problemu wypłacać?
Jeśli chodzi o sposoby wpłaty czy wypłaty to wiem jak to wygląda.
Trudno zadawać konkretne pytania kiedy nie wiem o co pytać, więc chciałbym ewentualnie znać podstawowe, niezbędne informacje.
Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mnie wprowadził.
Pozdrawiam.
Marcin