jemjogurt
Użytkownik
witam ????
Mam takie pytanie, ktore jest dla mnie wazne, mam nadzieje ze ktos mi pomoze.
Wplacilem przed chwila przez MB kase na GB, wplacilem 40zl, i widze ze saldo wynosi 80zl.
Nie wiedzialem ze jest podwojenie depozytu no ale fajnie:
Na stronie istnieje Bonus
Bo nie wiem czy te 80, to juz jest zwrocone odrazu?
pOzdr
Mam takie pytanie, ktore jest dla mnie wazne, mam nadzieje ze ktos mi pomoze.
Wplacilem przed chwila przez MB kase na GB, wplacilem 40zl, i widze ze saldo wynosi 80zl.
Nie wiedzialem ze jest podwojenie depozytu no ale fajnie:
Na stronie istnieje Bonus
Czyli teraz moge sobie zrobic kupon z wszystko jedno jakim AKO, za te 40zl czy te 80? ( i jak wygram to kasa dla mnie a jak nie to zwracaja?Załóż konto w gamebookers.com i otrzymaj 100% zwrotu od pierwszego zakładu, do kwoty 20 Euro
Przykład: Postawiłeś(aś) zakład o stawce 20 Euro na zwycięstwo Barcelony w meczu z Realem Madryt. Gamebookers zwróci Ci 100% stawki twojego pierwszego zakładu, bez znaczenia, czy był on wygrany, czy przegrany! W tym przypadku twój darmowy bonus wyniesie 20 Euro do wykorzystania na jakiekolwiek zakłady.
Warunki:
* Oferta jest przeznaczona tylko dla tych osób, które po raz pierwszy rejestrują się w Gamebookers i nie jest dostępna dla dotychczasowych klientów.
* Zwrot nie może przekroczyć 20 Euro.
* Wszystkie bonusy są dodawane o godz. 00:10 CET po postawieniu zakładu kwalifikującego.
* Zwrot musi zostać obrócony co najmniej trzy razy na zakłady o kursie 1.60 przed dokonaniem wypłaty.
* Oferta ta jest aktualna od 13 października 2006 do 31 marca 2007, i podlega możliwości przedłużenia/przerwania na wyłącznej decyzji Gamebookers.
* Oferta ta nie może zostać połączona z żadną inną działającą promocją, chyba że jest to inaczej podane.
* Gamebookers zastrzega sobie prawo do zmiany lub wycofania tego programu w każdej chwili.
Bo nie wiem czy te 80, to juz jest zwrocone odrazu?
pOzdr