>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Maksymalna stawka na kupon 5,32zł....

Bukmichal 6,8K

Bukmichal

Użytkownik
Jeżeli typujecie trochę, dobrze wiecie o tym że limity istnieją ale większość z was bierze to jako jakaś porażka.
Dosłownie jest to MEDAL HONORU.
To ostateczne potwierdzenie, że jesteś w tym dobry. Że nauczyłeś się myśleć, analizować i ogrywać system. To dowód, że przestałeś być dawcą kapitału, a stałeś się graczem, którego biznes bukmacherski się boi.

I zapominacie że Waszym celem nie jest unikanie limitów za wszelką cenę. Waszym celem jest zarabiać pieniądze, a limity są naturalnym, wkalkulowanym w ten biznes kosztem. Kiedy dostaniesz pierwszy limit, nie załamuj się. Otwórz butelkę dobrego trunku i powiedz: "No, nareszcie. Zaczęła się prawdziwa gra."

I teraz kolejna kwestia. Limit to jest tylko mały %"kar buków" ja w mojej drodzę dostawałem

Klasyczne limity stawki - mogę postawić max kilka złoty (5.32 to była ta liczba) i to na 2 bukach mi się trafiło.

Potem mamy limity na ligi/sport - miałem ostry ogień na 2 lidzę czeskiej. I magicznie dostałem limit na całą ligę. mimo tego mogłem dalej pakować na 1 ligi tysiące.

Tak samo jak- Ręczna Akceptacja Zakładu: Chciałem postawić zakład? Musi go ręcznie zatwierdzić analityk. W 99% przypadków albo odrzucali albo akceptowali po 2 minutach, gdy kurs już spadł.

Taka była moja historia a jak z waszą?

Do góry Bottom