>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Major League Baseball 31.03.2008

Status
Zamknięty.
makaveli23 938,7K

makaveli23

Użytkownik
Beda jakies typy Grzesio? Ja mysle zagrac na Detroit Tigers Under 8.5 bo pogoda bedzie zla i Detroit z nowa ofensywa ciekawe jak sie zaprezentuja na poczatku :-D

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Kansas City Royals - Detroit Tigers
Detroit Tigers [8/10] @ 1.476 @ Pinnacle ⛔ 4:5
Detroit Tigers -1.5 [4/10] @ 1.98 @ Pinnacle ⛔ 4:5

Dziś na Comerica Park do Tigers przyjedzie Royals.
Starterem Tigers będzie Justin Verlander
Starterem Royals - Gil Meche.
W zesżłym sezonie gdy Verlander rzucał przeciwko Kansas - Tigers wygrało 4 razy a raz przegrało , kiedy Meche rzucał przeciwko Tigers - Królewscy mieli bilans 2-1.
Tigers w offseason wzmocniło się bardzo , ściągneli m.in Renterie , Jonesa , Cabrere czy SP Willisa. Lineup będą posiadali jeden z najlpeszych , a jeszce warto wspomnieć że niektórzy zawodnicy , którzy mają talent siedzą na ławie jak Brandon Inge , ponieważ się nie mieszczą w składzie. Na 15-dniową liste kontuzjowanych Tigers wpisało Curtisa Grandersona ponieważ ma kontuzje ręki i wróci z początku sezonu.
Kansas w offseason ściągnęło Jose Guillena z ciekawych zawodników.
Kilka ciekawostek :
@ Tigers are 22-7 in Verlanders last 29 home starts.
@ Tigers are 4-0 in Verlanders last 4 home starts vs. Royals.
@ Tigers are 4-0 in Verlanders last 4 starts vs. Royals.
@ Royals are 11-25 in the last 36 meetings.
Dziś raczej Tigers są zdecydowanym faworytem , w dodatku z takim starterem i lineupem , ale jak wiadomo to pierwszy mecz i możliwe wszytko - ale za 7/10 raczej OK.
------------------
Jak patrze na wyniki to ehh - Mets Win , Tampa tez , Dodgers , Mariners

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Chicago Cubs - Milwaukee Brewers typ 1 kurs 1.73 Unibet (wynik 3-4)⛔

Wybrani pitchers C. Zambrano - B. Sheets

Ich ubiegłoroczne statsy.

W Spring Training minimalnie lepiej spisywał sie zespół Brewers 18W-11L,bilans Cubs idealnie równy 15W-15L.Ostatnio jednak zwyżke formy przed sezonem zasadniczym zyskali zawodnicy Cubs na ostatnie 7 meczy 5 W,1Draw i tylko 1 Los.Bilans Milwaukee ostatnich 7 meczy Spring Training 3 W,2 Draw,2 Los.

Dziwić może niektórych remisy w baseballu,lecz w przypadku Spring Training jest to mozliwe,o ile mnie pamięć nie myli grają maksymalnie 2 dodatkowe inningi tak samo jak w lidze japońskiej w której mecz kończy się po 2 dodatkowych inningach.

27 marca oba zespoły spotkały sie w Spring Training ,wynik meczu 10-10 ,wiecej hitów miale Cubsi -15,Brewers 11.Nie popisywali się w tamtym meczu pitczerzy.Batterzy Cubs według mnie spisywali się doskonale ,mieli ,aż 4 HR, Micah Hoffpauir dwukrotnie,Alfonso Soriano oraz Ronny Cedeno,niestety 2 HR były przy ,,gołych bazach&quot;,gdyby nie to mecz by sie skończył w regulaminowym czasie.Sądzę,że Wenezuelczyk Zambrano wyautuje skutecznie w pierwszych inningach najlepszych batterów Brewers Fieldera,Ryan Brauna oraz trzeba zwrócić uwagę na pozyskanego z Padres Mike Camerona,który w wyżej wspomnianym meczu zdobył HR.

Aramis Ramírez,Alfonso Soriano to klasowi batterzy,którzy według mnie dziś dadzą zwycięstwo Cubs.Zastanawia mnie czy dziś zagra w Cubs Micah Hoffpauir z filialnego Iowa Cubs,który tak doskonale spisał się w ostatnim spotkaniu z Brewers?

P.S.Prince Fielder nie zagra najprawdopodobniej w dzisiejszym spotkaniu ,a więc jest to poważne osłabienie Milwaukee.Przewidywane sa również opady deszczu podczas dzisiejszego spotkania.

konrado 215

konrado

Użytkownik
vs.

San Francisco Giants (B. Zito) at Los Angeles Dodgers (B. Penny)
typ:Dodgers (-1,5) ✅ 5:0
kurs:2,25 Pinnacle
stawka:3/10

analiza: w tej czesci sezonu sugeruje sie (dobierajac typy) w znaczacej mierze startersami, ktorych wystawily dane druzny do gry. Jednak jeszcze na uwage zasługuje fakt iz obie druzyny naleza do jednej konferencji, oba miasta leza nie daleko siebie i zawsze mecze miedzy tymi druzynami sa bardzo ciekawe i zaciete, Publicznosc moze nie zapelni stadionu po brzegi, gdyz spotkanie bedzie rozgrywane w dzien czasu lokalnego, pogoda jak to ma w zwyczaju w Kaliforni dopisuje. (Na marginesie) Viktoria Becham z dziecmi podejrzewam ze zagosci na meczu. Wracajac do tematu, Brad Penny czołowy miotacz, ostatni sezon 16-4, ERA:3,03, potrafi rzucac nawet 8 inningów bez zmiany, o niego jestem spokojny, jesli palkarze, ktorych Dodgersi maja przyzwoitych beda odbijac typ do przyjecia. Zito jest calkiem przyzwoity, tzw.: sredniak, jednak zawsze pamietam ze lubi przeplatac słabe mecze z lepszymi, ostatnio jak w zeszlym sezonie obie ekipiy sie spotkaly, takze rzucał Zito, w dodatku poprowadził wtedy Giantów do zwyciestwa, historia lubi sie zmieniac i dzisiaj nie powinno byc tak dobrze. Ostatnie dni zawodnicy gospodarzy spedzali na wlasnym obiekcie, tak wiec nie musieli sporo podrozowac, mogli w spokoju przygotowywac sie do poczatku sezonu.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Florida - NY Mets Wynik 7:2
Typ: Over 8 runs ✅✅✅ Kurs: 1,93 Stawka: 8/10j Coś od siebie:
Więc tak... Zaglądając w statystyki już na pierwszy rzut oka widać, że Florida to w domu bardzo overowa drużyna... Jeśli nawet przegrywa mecz to zawsze urwie kilka runów i w ogólnym rozrachunku większość meczy kończy się overowo... Dzisiaj zagrają z Metsami z którymi na własnym stadionie mają overowy bilans... W poprzednim roku praktycznie co mecz z nimi to over ???? Dzisiaj rzucają Santana i Hendrickson... Ten pierwszy, czyli Santana jeszcze jako tako gra underowo... Nie pozwala na zbyt wiele rywalom jednak Hendrickson to totalna porażka i przeciwko mam nadzieję rozgrzanym pałom Metsów nie będzie miał zbyt dużo do powiedzenia... Santana w dwóch meczach w których rzucał przeciwko Floridzie rzucał tak, że było overowo ;) Metsi w przedsezonwoych spotkaniach spisywali się bardzo dobrze i mam nadzieję, że będą chcieli zacząć sezon od zwycięstwa... Florida zaś nie była o wiele gorsza i również radziła sobie bardzo dobrze jednak co ciekawe grała z Metsami i padł wynik overowy ;) Z nadzieją, że obie ekipy powtórzą wyczyn ze Spring Training stawiam na ten typ 8j ;)

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Seattle - Texas Wynik 5:2
Typ: 1 (Handicap 0:1,5) ✅✅✅ Kurs: 2,15 Stawka: 5/10j Coś od siebie:
Po pierwsze Texas o wiele lepiej spisywał się w Spring Training, ale trening treningiem... Nastał czas na poważną grę... I tutaj mała ciekawostka bo zajrzałem w H2H i co się okazuje, że bardzo często w tych spotkaniach wygrywa gospodarz... Mam nadzieję, że będzie również tak i dzisiaj... Rzucają - W Seattle BEDARD a w Texas&#39;ie MILWOOD... Ten pierwszy to zdecydowanie lepszy pitcher... Zaglądając w jego metrykę okazuje się, że lubi i potrafi grać przeciwko Texasowi... W metrykę Milwooda również zajrzałem i tutaj już nie jest tak kolorowo... W meczach z Seattle spisywał się przeciętnie a i ogólnie mecze wyjazdowe to jego pięta achillesowa gdyż pozwala tam na wiele sowim rywalom... Biorąc pod uwagę wszystkie te statystyki okazuje się, że ty ten wygląda dość solidnie dlatego gram za 5j bo to dopiero początek sezonu no i to jest MLB więc ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom