>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Major League Baseball 15 V 2008

Status
Zamknięty.
1 12

1979misiaczek

Użytkownik
Spotkanie: Chicago Cubs-San Diego Padres
Typ: 1
Kurs: 1,65
Buk: Bet-at-home
Analiza:
Dzisiaj dojdzie do 4 spotkania pomiędzy Cubs i Padres. Stan rywalizacji 2:1, w &quot;run&quot; 23:12 dla Cubs. Troche statystyk:
W ostatnich 10 spotkaniach:
Cubs- 60%
Padres- 30%
W ostatnich 10 spotkaniach dom/wyjazd:
Cubs (dom)- 70%
Padres (wyjazd)- 20%
W tym sezonie:
Cubs- 60%
Padres- 37%
Podający:
Cubs- Dempster 4-1
Padres- Maddux 3-3
Podsumowanie: wygrana Chicago Cubs.

lukasz17st 0

lukasz17st

Użytkownik
Colorado Rockies( A. Cook) v Arizona D-Backs( B. Webb)⛔
Typ : Under 9
Kurs 1,606
Bukmacher: Pinnacle
Pewność :8/10

Dzisiaj w nocy dojdzie do spotkania najlepszej obecnie drużyny MLB Arizona oraz przedostatniej drużyny tych rozgrywek Colorado Rockies. Jak się wydaję bezsprzecznym faworytem tej konfrontacji jest gospodarz, czyli Arizona jednak na ich drodze stanie Aaron Cook, który postara się pokrzyżować plany D-backs i ma ku temu nie małe szanse. Kurs na gospodarzy wynosi 1,61. Ja ze swojej strony proponuje wam Under 9, który w swej ofercie ma Pinnacle jak i również bet365.Moim zdaniem jest to typ znacznie pewniejsze niż win Arizony. Teraz trochę o typie. Starterem Colorado będzie wspomniany wcześniej Aaron Cook(6W-1L, Away 4-1), mający bardzo dobra erę 2,26. W dotychczasowych spotkaniach w tym sezonie pozwolił na zdobycie 17 runów co daje średnio 2,125(wyjazd 2,4). Zakładając, że będzie rzucał 7-8 Ingi, a jest tak zazwyczaj myślę że drużyna z Arizony zdobędzie maksymalnie 4 runy. Pitcherem Arizony będzie nie mniej zdolny Brandon Webb mający imponujący bilans ośmiu wygranych i odznaczający się era 2,41. Pozwolił on na zdobycie przeciwnikom 18 runów co daje średnio 2,25 na mecz(dom 3,0). Jak widać obaj zawodnicy są w wyśmienitej formie. Do tego dochodzi nienajlepsza dyspozycja ofensywy Colorado, która w ostatnich dniach zdobywała średnio 3 runy na mecz. Myślę że Colorado stać maksymalnie na 4 runy, choć i to jest naprawdę mało prawdopodobne. Arizona raczej także nie powinna szaleć i najprawdopodobniej skończy się na 4-5 runach.Buki wystawiły na ten mecz bardzo dobrą dla siebie linię wynosząca 8 runów ja jednak postanowiłem ją podnieść do 9, ponieważ ta granica raczej nie będzie przekroczona a przy 9 runach będę miał zwrot.
Bezpośrednie starcia:
Anaheim-Chicago WS 1:6
Anaheim-Chicago WS 3:4 OT
Anaheim-Chicago WS 3:6
Anaheim-Chicago WS 5:1
Chicago WS-Anaheim 2:5
Chicago WS-Anaheim 5:3
Anaheim-Chicago WS 2:0
Anaheim-Chicago WS 10:7
Chicago WS-Anaheim 9:7
Chicago WS-Anaheim 1:2

Wyniki bezpośrednich spotkań gdy starterem był Webb to 10O-8U-1Z. Natomiast ostanie 10 meczy to 3O-6U-1Z.
Gdy rzucał Cook 7O-4U- Z. Ostatnie 10 meczy: 5O-4U-1Z

Inne typy:
Under 4,5 Arizona(1,79) oraz Under 3,5 Colorado(1,83)⛔
Under 8,5 Pittsburgh- St Louis Cardinals (1,91)⛔

T 2

thmx

Forum VIP
Colorado Rockies(A. Cook) v Arizona D-Backs(B. Webb)
Typ: 1ST inning - X
Kurs 1,65
Bukmacher: GB
Stawka :5/10

Mój poprzednik dokładnie zanalizował ten mecz. Dla mnie dużym prawdopodobieństwem jest również 0-0 po pierwszym inningu i to zagrałem ;)
Kurs nie jest powalający, ale wg mnie duże prawdopodobieństwo, że wejdzie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom