>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Major League Baseball 09.04.2008

Status
Zamknięty.
L 0

lucus

Użytkownik
moje typy na dzisiaj
3 etap progresji w Dodgers @ Arizona na 1 (włożone 60 do wyjęcia 74 jak wejdzie)
w końcu czas przełamać złą pasję

2 etap progresji w Marlins @ Nationals na 2 (włożone 20 do wyjęcia 28 )
i tu również czas na wygraną Washingtonu

niestety nie znam sie na pitcherach i ich statystykach ale w zeszłym sezonie zarobione na progresji na przełamanie serii w ciągu 4 tygodnii 380% zysku na czysto.

szkoda że tak mało ludzi typuje i tu się udziela a z chęcią poczytałbym Wasze typy z uzasadnieniem

cerber 2

cerber

Użytkownik
3 etap progresji w Dodgers @ Arizona na 1 (włożone 60 do wyjęcia 74 jak wejdzie)
w końcu czas przełamać złą pasję
Zgadzam się. Dzisiejszy starter w drużynie gości to Hiroki Kuroda. Nie jest to zawodnik doświadczony, ale jak widac juz po debiucie czuje się pewnie. Zagrał już przeciwko San Diego i jego ERA z tego spotkania to 1.29. Na 7 ininów zaliczył 4 SO i 1 ER. Jak na debiut mysle, że to bardzo dobrze. Odpowiednikiem Japończyka w składzie gospodarzy bedzie Micah Owings. Ten zawodnik gra w MLB rok. Poprzedni sezon średni. W tym roku debiut z Colorado i niezły występ. Staty podobne do Japończyka tylko, że wyautował az 9 graczy w 6.2 inina, ale za to miał 2 BB. Dodgersi w tym sezonie na równo. Wygrana seria z Padersami, wcześniej też z Giants. Arizona wymiata. Batterzy grają jak w zegarku. Diamondbacks zdobywają spokojnie po 8 pkt w meczu. Mysle jednak, że Kuroda sprowadzony z Japoni zagra dobry mecz i LAD nie stracą dużo pkt.

Mój typ: Arizona D-Backs UNDER 4 for Game [zwrot]

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
A ja w tym spotkaniu zagrałem under 8,5. Myślełem ze linia będzie 9,5 lecz mimo to skusiłem sie na ten typ. Jak napisał Cerber Arizona nie powinna zdobyc wiecej niz 4 runy. Dodgersi moim zdaniem tego spotkania nie wygrają i bedzie under 8,5.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom