>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Major League Baseball 08.04.2008

Status
Zamknięty.
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Dzisiaj widze dwa mecze na złamanie serii :
Baltimore Orioles @ Texas Rangers [20:05]
Texas Rangers 1.714 @ Pinnacle ⛔ 1:8
Over 11 2.050 @ Pinnacle ⛔
9

Dziś na Rangers Ballpark in Arlington Strażnicy podejmą Ptaki.
SP Orioles jest Brian Burres [0-0 , 0.00]
Starterem w ekipie Rangers będzie Jason Jennings [0-1 , 7.20]
Burres , rzucał w tym sezonie 1 IP jako relief i gra od 2006 roku , rzucając łącznie 130 innigów oraz ma ERE 5.68 w 49 meczach.
Jennings rzuca nieco więcej , bo od 2001 gdzie reprezentował barwy Colorado , w 2007 przeniósł się do Astronautów , a od 2008 reprezentuje barwy Strażników. Za karierę ma bilans 60-66 + ERA 4.92. W zeszłym sezonie miał bilans 2-9 + ERE 6.45 w 99.0 IP. W 2005 raz rzucał przeciwko Baltimore i Colorado w którym grał wygrali mecz 2-1 , nie dając w 7 IP ani jednego punktu.
Jay Payton (4-for-17) i Ramon Hernandez (5-for-15) są jedynymi zawodnikami Orioles , którzy mają więcej niż 4 AB przeciwko Jenningsowi w jego karierze.
Rangers mają serie LWLWLW [W ??] , a Orioles 5W. Czas na przełamanie serii. Bo dziś głownie tak gram - warto również wspomnieć o dobrej ofensywie Baltimore , która prezentuje sie bardzo dobrze , przez co widze Over. Na moją uwagę zasługuje gra w ekipie Texasu Bena Broussarda czy Iana Kinslera. W ekipie Orioles moją uwagę zwracają dobre występy Luke Scotta , Briana Robertsa , Nicka Markasisa czy Melvina Mory.
Ciekawostki : Orioles are 1-6 in Burres&#39; last 7 road starts.
Ostatnie 5 meczy :
TEX 3 - BAL 0
TEX 9 - BAL 11
TEX 3 - BAL 2
TEX 3 - BAL 6
BAL 7 - TEX 9
Czas na przełamanie serii , czyli W Texasu.
Drugim meczem na złamanie serii jest zwycięstwo Milwaukee nad Reds ✅ 3:2

---------------
Główny typ dam ciała , a na złamanie serii minimlanie wszedł.

T 2

thmx

Forum VIP
O jakiej serii Reds piszesz? - chyba chodziło Ci raczej o serię Brewers 3 WIN.

Spotkanie: Seattle - Tampa Bay [6-5] ✅
Typ: 1
Kurs:1,901
Buk: Pinnacle
Stawka: 3/10

Analiza:

Gram z 2 powodów Mariners. Pierwsze to progresja, bo Seattle ma passę 0-4 LOST, która musi się kiedyś skończyć, a zmiana stadionu może w tym pomóc. Wczoraj trochę pechowo polegli w Orioles i liczę, że dziś z nowymi siłami przystąpią do kolejnej potyczki. Tampa też w serii 0-2 trochę łągodniejszej.
Wiem, progresję w MLB trzeba grać ostożnie - pamiętam poprzedni sezon jak Houston miał serię 10 LOST, a może i o 1x więcej. Dużo też było serii 7 LOST itp. ale ja uważam, że na tym etapie warto spróbować ;)

Drugi powód to różnica klas pitcherów w dniu dzisiejszym - sądzę, że Bedard powinien sobie spokojnie poradzić z Garzą i mam nadzieję, że zmiennicy też będą lepiej w Seattle dobierani i dysponowani niż wczoraj.

Wg amerykańskich analityków więcej atutów w dzisiejszym meczu jest po stronie ... Tampa Bay, poza tym Rays po serii wyjazdowych meczy zagrają premierowe spotkanie w tym sezonie na własnym stadionie, ale ja zdania nie zmienię - gram Seattle.

Też myślałem o texasie - może uderzę &quot;delikatnie&quot; chociaż Jennings jakoś mnie nie przekonuje do tego aby postawić więcej $$$ - tutaj też jedynym powodem jest przerwanie passy 5 WIN Orioles - jeśli dziś się nie uda to jutro z pewnością gram Rangersów, bo &quot;Gabba&quot; powinien &quot;puknąć&quot; Trachsela.

Korci mnie jeszcze Kansas, ale jeszcze nie wiem czy to zagram. [5-2] ✅

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
O jakiej serii Reds piszesz? - chyba chodziło Ci raczej o serię Brewers 3 WIN.
Last H2H
MIL 5 - CIN 2
MIL 5 - CIN 3
MIL 5 - CIN 6
CIN 5 - MIL 10
CIN 3 - MIL 4
2 W Brewers
W Reds
2 W Brewers
[W Brewers ??]

Reds
LWWLWWL [L ??]
Brewers
Gra na przedłużenie serii
Nieco dziwnie to wyglada , ale bardzij mysle realny over w tym meczu.

T 2

thmx

Forum VIP
Dzięki - wszystko teraz już jasne :spokodfhgfh:

Hmm - całkiem możliwe, że coś z tego będzie. Młody Cueto bardzo dobrze zaprezentował się w swoim pierwszym meczu w tym sezonie - niska ERA dobrze o nim świadczy, jednak Brewers w tym sezonie są wg mnie &quot;mocni&quot; tym bardziej u siebie, a Suppan to doświadczony pitcher - nie wiem ja chyba tego nie ruszę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom