>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Major League Baseball 07.04.2008

Status
Zamknięty.
patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
San Francisco - San Diego Wynik 4 - 8
Typ: 2 (handicap 1,5:0) ✅✅✅ Kurs: 2,65 Bukmacher: Bet365 Analiza:
Dzisiaj krótko i zwięźle... Po obu stronach dosyć doświadczeni pitcherzy... Po stronie gospodarzy MATT CAIN ( ERA za 2007 - 3,65) który w tym sezonie miotał już w 5 inningach jednak nie wyglądało to za dobrze... Co ważne nie pozwolił zapunktować drużynie przeciwnej ;) Po stronie San Diego GREG MADDUX (ERA za 2007 - 4,14) w tym sezonie rzucał i nie warto tego komentować ;) Bo 6 inningów 6 uderzeń i aż 3 HR ;) Mam nadzieję, że chłopak na dzisiaj się zmobilizuje a warunki do tego są bo przeciwko San Francisco potrafi grać a i dyspozycja batterów SF jest co by tu nie mówić przeciętna ;) W długiej historii spotkań między tymi drużynami bywało różnie jednak po wstępnych oględzinach początku sezonu i wiosennych treningów łatwo zauważyć, że gospodarze dzisiejszego meczu w tym sezonie będą mieli baardzo ciężko... Myślę, że San Diego z tak doświadczonym pitcherem i z niezłymi batterami którzy odbijają jak na razie na niezłym procencie wygra dzisiaj zdecydowanie... Jednak sam ciekaw jestem jak gospodarze zaprezentują się dzisiaj przed własną publicznością ????
MLB 2008 W-6 L-3

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Washington - Florida Wynik 7 - 10
Typ: 1 ⛔⛔⛔ Kurs: 1,81 Bukmacher: Bet365 Analiza:
Jako, że SD jak na razie idzie good to jeszcze gram coś na nockę ;) Mianowicie Washington bo... wystawiają lepszego pitchera który przeciwko Floridzie radzi sobie bardzo dobrze, bo grają po raz pierwszy w tym sezonie u siebie, bo w meczach tych często wygrywa gospodarz...Bo mają już serię 4 Lose z rzędu...Bo lepiej i więcej odbijają... Bo w końcu nie grają źle a na wyniki się to nie przekłada więc najwyższy czas aby się przekładało... Sorki, że analiza mdła taka, ale spiący strasznie jestem ;)
MLB 2008 W-6 L-3

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom