>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Major League Baseball 06.04.2008

Status
Zamknięty.
patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
NY Yankees - Tampa Bay Wynik 2 - 0
Typ: 1 (Handicap 0:1,5) ✅✅✅ Kurs: 1,95 Bukmacher: Expekt Analiza:
Niestety kurs niski i nieadekwatny co do ryzyka w tym spotkaniu jednak ja próbuję ;) Yankeesi już z Tampą dwukrotnie przegrali i dzisiaj nadszedł czas na osttani pojedynek pomiędzy tymi drużynami...Później Yankeesów czekają trudne wyjazdy więc dobrze było by coś wygrać na &quot;pożegnanie&quot; się z kibicami ???? Po stronie gospodarzy miotał będzie CHIEN-MING WANG (Era za 2007 - 3,70) w tym sezonie już rzucał i można powiedzieć, że było to rzucanie z dość dobrym skutkiem bo przez 7 inningów pozwolił na 6 uderzeń i 2 runy ;) Przeciwko Tampie rzucał już kilkukrotnie i szło mu całkiem, całkiem ;) Po przeciwnej stronie stanie JAMES SHIELDS (ERA za 2007 - 3,85) w tym sezonie również już miotał i w ciągu 7 inningów pozwolił na 5 uderzeń i 2 runy... Jednak zdecydowanie gorzej radzi sobie z Yankeesami ???? Ogólne statystyki przemawiają za Tampą jednak ja gram niejako na przełamanie passy Yankeesów bo ileż to można u siebie przegrywać ???? Jak dla mnie typ dnia :spokodfhgfh:

Cincinnati - Philadelphia Wynik 8 - 2
Typ: 2 ⛔⛔⛔ Kurs: 1,71 Bukmacher: Expekt Analiza:
Trzecie spotkanie w tej serii gier i stan rywalizacji 1-1... Dzisiaj któraś z ekip wyjdzie zwycięsko z tej rywalizacji 3 gier... Moim zdaniem będzie to zdecydowanie ekipa Philadelphii... Zdecydowani gorszy pitcher po stronie gospodarzy i to skłania mnie do tego typu...U gospodarzy miotał będzie EDINSON VALQUEZ (ERA za 2007 - 4,50) jak dla mnie bardzo niedoświadczony pitcher jednak z sezonu na sezon gra co raz to lepiej... Po stronie Philly narzucał będzie BRETT MYERS (ERA za 2007 - 4,33) w tym sezonie już rzucał i w ciągu 5 inningów stracił aż 4 runy co zapewne imponującym wynikiem nie jest... Dlatego myślę, że w głównej mierze on dzisiaj zadecyduje o losach meczu gdyż będzie chciał się zrewanżować za osttani występ... A to, że przeciwko Cincinnati rzucać potrafi udowodnił niejednokrotnie ???? I tak przeciwko gospodarzom jego statystyki prezentują się następująco 2-0 (W/L) 33 inningi rozegrane i ERA 3,74... Dodając do tego niezły procent przy pałach drużyny gości oczekuję dzisiaj ich zwycięstwa ;)
MLB 2008 W-5 L-2

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom