>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Major League Baseball 04.04.2008

Status
Zamknięty.
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Post by maroon
Spotkanie: Milwaukee- SF Giants
Typ: 1
Kurs: 1.53
Buk :Bet365
Analiza: Mecz o godzinie 20 05 w piatek. Brewers zawsze byli mocni przede wszystkim u siebie,ostatni sezon to potwierdzil gdzie wygrywali mecz za meczem na wlasnym stadioniez (Bilans 51-30 ,tylko 2 druzyny w lidze mialy lepszy). SF rozpoczelo sezon zgodnie z przewidywaniami ,2 porazki i zwyciestwo na wyjedzie z Dodgers ,dzis otwarcie sezonu na Miller Park a wiec Brewers napewno sa faworytem. Milwaukee rozpoczelo sezon od serii z Cubs na wyjedzie gdzie 2 razy wygrali i raz zostali pokonani a wiec wyjazd calkiem udany biorac pod uwage jak Cubs to silna ekipa. Manager gospodarzy Ned Yost zapowiada wygrana w pierwszym meczu w nowym sezonie na Miller park,widac ze jest pewny swego i chce dobrze zaczac u siebie. Miotacze na mecz dzisiejszy to : Brewers - Carlos Villanueva , Giants - Sanchez , a wiec gospodarze siegaja po bardzo dobrego gracza, w moim odczuciu sezon 2008 moze byc dla Carlosa sezonem przelomowym i moze sie on stac sie gwiazda swojej druzyny,gracz ten naprawde robil wrazenie w sezonie przygotowawczym dlatego rozpoczyna mecz nr1 na Miller Park. Co do Sancheza to nie jestem jego zwollenikiem,widzialem go pare razy w akcji i nie robil wrazenia, gracz leworęczny , z dobrym rzutem (92 zmiany ,95 K). Problemem Sancheza jest jego niska wytrzymalosc,jego reka nie wytrzymuje dlugo i gracz ten nie zapewnia stabilnej ,dobrej gry przez 6-7 zmian. Znacznie lepiej radzil sobie jako Relief ( Bilans 3-2 ,4.40 ERA w 52 meczach) niz kiedy rozpoczynal gre (Bilans 1-4 ,7.27 ERA w 8 meczach) . Villanueva jest bardzo pewny siebie,zrelaksowany, po wywiadach widac ze zmienil sie mentalnie, jest bardziej dojrzalym graczem i napewno nie da sie juz poniesc emocjom tak jak zdarzalo mu sie wczesniej. Co do graczy z pola to zdecydowanie lepiej prezentuja sie gospodarze w ktorzy maja w szeregach takie wschodzące gwiazdy jak Hart ,Weeks czy J.J Hardy oraz doswiadczonego swietnego srodkowego pola Camerona oraz wielka gwiazde MLB Prince&#39;a Fieldera ktory radzi sobie swietnie przede wszystkim na Miller Park,na wlasnym stadionie jest bardzo grozny i przeczuwam ze dzis to pokaze. SF to ekipa bardzo wyrownana ,nie maja juz co liczyc na palke Barrego Bondsa a wiec musza liczyc na innych, napewno wzmocnieniem jest Rowand i to zapewne on bedzie liderem Gigantów w tym sezonie. Wszystko przemawia dzis za Brewers dlatego stawiam ich jako najwiekszego pewniaka na piatek.:jezora54:

T 2

thmx

Forum VIP
Spotkanie: Minnesota- Kansas [4-3] ✅
Typ: 1
Kurs:1,73
Buk: GB
Stawka: 3/10

Podobają mi się analizy na tym forum i postanowiłem dołączyć się. Za eksperta się nie uważam, ale spróbuję swoich sił.
Zdecydowałem się na ten mecz z kilku powodów : trudno mi się wypowiadać na temat Bale&#39;a, który w zeszłym sezonie rozegrał tak mało meczy, natomiast Baker w zeszłym sezonie w 3 potyczkach z Kansas zaliczył 3x WIN : [5-0] i [3-1] Home oraz [6-3] Away i wg mnie jest w stanie dziś ponownie zaliczyć WIN.
Kansas zaskoczył mnie początkiem sezonu 3-0 sprawia, że jest jedyną obecnie niepokonaną drużyną, ale sądzę że właśnie dziś wszystko wróci &quot;do normy&quot;, bo w zeszłym sezonie była to jedna z najgorszych wyjazdowych ekip i dziwi mnie fakt, że &quot;rozjechali&quot; bez problemu tak wzmocniony zespół Tigers.

P.S. Korci mnie jeszcze dziś Pittsburg oraz Metsi po dobrym kursie. Nie zniechęca mnie Hudson, bo Maine w zeszłym sezonie potrafił z nim wygrać, więc czemu nie ma tego powtórzyć, skoro Braves mieli spore problemy z Pirates kończąc potyczkę 1-2.

konrado 215

konrado

Użytkownik
Kansas City Royals (J.Bale) at Minnesota Twins (S.Baker)

typ: Twins :spokodfhgfh:✅✅✅
kurs:1,75
stawka:4/10

analiza: KC Royals znakomity poczatek sezonu, dali sweepa Tygrysom na ich obiekcie co jest sporym wyczynem, szczegolnie dla tej druzyny, ktora przez wielu uwazana jest za jedna ze slabszych w lidze. Tak wiec ich obecny bilans w tym sezonie to 3-0, wg mnie zbyt pieknie i nalezaloby to zmienic. Ich dzisiejszy przeciwnik druzyna gospodarzy Minnesota, wygrala jeden mecz z czterech w konfrontacji z silnymi Angels, notuja obecnie serie 3L,jednak dwa ostatnie spotkania byly bardzo zaciete i Twins przegrywali je nieznacznie 1 oczkiem. Wiec z jednej jak i z drugiej strony mamy serie 3W i 3L odpowiednio, dodatkowo własny stadion, brak podrozy w ostatnim czasie i co wg mnie najwazniejsze lepszy miotacz rozpoczynajacy mecz. Baker jest przyzwoitym, solidnym zawodnikiem 9-9 i Era:4,26 za ostatni sezon, ale jak na te druzyne calkiem niezle, bardzo rzadko trafiaja mu sie tragiczne wystepy. Dodatkowo w zeszlym sezonie swietnie sobie radził w spotkaniach z KC (3-0, era:1,59), sadze ze jest w stanie nawiazac do wyników z 2007 roku. Jego odpowiednikiem bedzie Bale, zawodnik majacy czesto problemy z kontuzjami, czesciej wchodzi w trakcie spotkania na zmiany, jednak dzisiaj rozpocznie mecz od poczatku, wg mnie słabszy od Bakera.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Boston-Toronto
typ:2
kurs:1,87

Dziś 1 mecz Toronto na domowym stadionie. Wczoraj minimalnie przegrali z chyba najbardziej rozpoznawalna drużnyną MLB NY Yankes.
Grali z Yankesami 3 mecze i przegrali nieznacznie 2 z nich (oba 2-3) a 1 wygrali
Boston z kolei grał 4 mecze z Oakland ATheltics. Wygrał 3 z nich 1 przegrał.
Co mnie skłania do zagrania na Toronto.
TO że Boston dziś nie wystawi na start Pitchera Matsazuki, który jest zmęczony. Zastąpi go Tim Wakefield.
W Toronto jako pitcher zagra Shuan Marcun z nieco lepszymi statsami (ERA 2.77 a Wakefield 3.86)
Boston na ostatnich 9 meczów między tymi drużynami przegrał 7 będąc underdogiem (występował nie jako faworyt).
Dziś Toronto powinni odnieść moim zdaniem minimalne zwycięstwo.

Inne typy na &quot;sucho&quot;
NY METS-ATL Brevers over 8.5
@1,91
Phi Philies-CIN REDS
@1,95
Kansas(+1,5)-Minesota (nieobliczalna drużyna Kansas dziś może przegrać ale minimalnie, a jak wygra to się nie zdziwię ;) )
@1,57

P.S
Jakby co to ja się nie znam na MLB :jezora::jezora::jezora:
Mnie to statystyki mówią i ERA - możesz więcej ????

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Boston-Toronto
typ:2
kurs:1,87 ✅

NY METS-ATL Brevers over 8.5 (przełożone)
@1,91
Phi Philies-CIN REDS ⛔
@1,95
Kansas(+1,5)-Minesota (nieobliczalna drużyna Kansas dziś może przegrać ale minimalnie, a jak wygra to się nie zdziwię ;) )
@1,57 ✅

P.S
Jakby co to ja się nie znam na MLB :jezora::jezora::jezora:
Mnie to statystyki mówią i ERA - możesz więcej ????

2/3 całkiem nieźle jak na laika ;)
Opcja EDIT u nasz działa :jezora: // Grzesio

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom