Spotkanie: Minnesota- LA Angels
Typ: 2
Kurs:1.89
Buk:
Betgun
Analiza: Jak dla mnie najciekawiej zapowiadajacy sie mecz na czwartek jesli chodzi o
baseball ze wzgledu na to ze gra Santana i wszyscy zadaja sobie pytanie czy w tym sezonie zobaczymy dobrze grajacego Santane z roku 2006 czy fatalnego z 2007. Ja jestem przekonany ze Ervin solidnie przygotowal sie do sezonu o czym moga swiadczyc slowa jego oraz trenerów ,sam zawodnik zapewnia ze czuje sie doskonale jest w dobrej formie a jego coach twierdzi ze Santana dysponuje jesszce lepszym rzutem niz wczesniej i napewno bedzie sie prezentowal lepiej niz w latach poprzednich.Dzis o 19 jest 4 mecz serii pomiedzy Twins a Angels narazie goscie prowadza 2-1 i dzis to oni sa minimalnym faworytem meczu. Minnesota wystawia Kevina Sloweya ktory w karierze w
MLB rozegral tylko 13 meczy a ma bilans 4-1 a wiec dzis czeka go kolejna lekcja bo naprzeciwko niego stana dobrzy palkarze bedacy w formie . Problemem Twins moze byc tragiczna forma ich filara jesli chodzi o ofensywe, czyli Morneau ktory ma w tym sezonie 0-10 a wiec tragedia, sam wypowiada sie ze kompletnie nie moze odnalezc wlasciwego momentu na odbicie i dlatego nic mu nie wychodzi. Dlatego stawiam na 1 zwyciestwo Santany w tym sezonie i pewne zwyciestwo gosci, mozna pokusic sie z Handi .:jezora54: