>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Major League Baseball 02.04.2008

Status
Zamknięty.
konrado 215

konrado

Użytkownik
at

Boston Red Sox (J.Lester) at Oakland Athletics (R.Harden)
typ:Boston (-1,5):spokodfhgfh:✅✅
kurs:2,95 Pinnacle
stawka:2/10

analiza: W pierwszym momencie chcialem po prostu postawic na wygrana Red Soxów po dobrym kursie, ale patrze i pierwszy i trzeci mecz w tegorocznej konfrontacji miedzy tymi druzynami wygral Boston minimalnie jednym punktem (6-5 dogrywka oraz wczoraj 2-1) sadze ze jesli juz Skarpety dzisiejsze spotkanie wygraja (w co wierze) to powinni to zrobic roznica dwoch oczek. Mam zasade ze jesli Boston wystepuje w roli underdoga, to stawiam na nich praktycznie nie wazne z kim by grali. Dzisiaj podejmuja na wyjezdzie zespoł z Oakland, ktory wg mnie nalezy do sredniaków i w meczu z takim przeciwnikiem tym chetniej postawie na gosci. Kursy wysokie, gdyz sześć dni temu obie druzyny spotkały sie na Openning Day w Japoni (wystawiajac dokładnie takich samych starterów jak dzisiaj), i wtedy góra byli dzisiejszy gospodarze wygrywajac 5-1, tragiczne spotkanie zaliczyl Lester, ktory zszedł po 4 inningach uzyskujac ERA:9, ale druzyna szybko daje mu szanse do rehabilitacji, i ja mu zaufam takze, poniewaz wierze ze ten zawodnik, (ktory nie ustepuje swojemu dzisiejszemu przeciwnikowi) przebudzi sie dzisiaj bedzie mocno zmobilizowany i nie popełni juz tyle błedów.

at

New York Mets (O.Perez) at Florida Marlins (A.Miller)
typ:Mets (-1,5):spokodfhgfh:✅✅
kurs:2,07 Pinnacle
stawka:2/10

analiza: Trzecie spotkanie miedzy obiema druzynami, w pierwszym lepsi 6-2 byli Metsi, wczoraj bo zacietym i wyrownanym meczu zwyciezyli gospodarze pod dogrywce 4-5, dzisiaj zaufam osobie Pereza (15-10, Era:3,56 ostatni sezon) świadczy o tym ze jest to dobry zawodnik, na przeciwko niemu miotac bedzie Miller ktory jest srednim zawodnikiem przeplata słabe z lepszymi wystepami. Ostatni mecz w zeszlym sezonie kiedy zaczynal Perez, jego druzyna przegrała, wiec dzisiaj bedzie trzeba te zaleznosc złamac, dodatkowa wczorajsza nieszczesliwa przegrana, ktora tazke nalezaloby pomscic, czynia jak dla mnie ten zakład ciekawym.

Jak dla mnie typ dnia:
at

Pittsburgh Pirates (T.Gorzelanny) at Atlanta Braves (J.Jurrjens)
typ:Braves:spokodfhgfh:✅✅
kurs:1,85 Pinnacle
stawka:5/10

analiza: Atlanta jak na razie sezon rozpoczela dwiema porażkami, dlatego sadze ze mobilizacja i (chec rewanzu na ktore bardzo czesto licze w tym sporcie) beda dzisiejszej nocy na wysokim poziomie wśród zawodników Braves. Wczorajsze spotkanie miedzy obiema druzynami wygrali po dogrywce goscie 12-11. Atlanta juz w zeszlym sezonie pokazała ze umie sobie radzic z Piratami dajac im sweepa na własnym obiekcie, dodatkowo przegrywajac z nimitylko raz w calym sezonie na ich terenie. Kursy dosc spore, gdyz Gorzelny (fajnie sie nazywa) nalezy do niezlych pitcherów nie bedzie łatwo odbijac jego pilki, gospodarze wystawiaja malo znanego i ogranego zawodnika mlodego wiekiem Jurrjensa, jednak jak sprawdzielm jego staty z zeszlego sezonu (mało meczow), ale takze z nizszych lig amerykanskiego baseballa, to chlopak zapowiada sie calkiem niezle, tak wiec w moich oczach duzej straty jesli chodzi o starterów Braves nie ma. Spora motywacja, lepsza ekipa, mlody wilk (az sprobuje go dzisiaj obejrze) głodny sukcesów sadze ze zapewnia dzisiaj pierwsze w tym sezonie zwyciestwo ekipie Atlanty.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Na dziś 2 typy :
Chciago White Sox @ Cleveland
Chciago White Sox [5/10]
2.350 @ Pinnacle

Sprawdzimy forme Carmony ????
Dziś SP CWS będzie Javier Vazquez [bilans za zeszły sezon - 15-8 + ERA 3.74 + 213 K]
SP Indians będzie Fautso Carmona [bilans za zeszły sezon - 19-8 + ERA 3.06 + 137 K]
Sprawdzamy formę Carmony , bo sezon 2006 skończył z bilansem 1-10 i ERĄ 5.42 , a jak wiadomo po sezonie 2007 - rewelacyjnym , będzie presja na 25 latku z Dominikany.
Będzie to jego 3 sezon na dobre , ale nie spodziewam sie fajerwerków , dziś będzie test numer 1 , bo Vazquez to jednak najlepszy obok Buerhle SP Białych Skarpet.
Vazquez - 115-113 w karierze bilans W-L , tylko że właśnie od 2006 gra w CWS , po przeniesieniu z Arizony i historią z ligą NL. Vazquez co sezon wygrywa po 10 meczy lub więcej i narzuca dość sporo SO , w karierze narzucił 1815.
W poniedziałek po błędach Buerhlego wygrało Indians , dziś stawiam na win CWS.

Tampa Bay @ Orioles
Tampa Bay [7.5/10]
1.909 @ Pinnacle

Drugi dog dzisiaj.
Ja rozumiem ze dziś w Baltimore SP Orioles będzie Daniel Cabrera , ale z takim bilansem za zeszły sezon nie ma się co chwalić - 9-18 [najwięcej porażek w MLB za 2007] , ERA 5.55 , WHIP 1.54 i jedyne co go na plus ocenie to ilość K - 166.
SP Płaszczek będzie Matt Garza - gracz , który przeszedł z Minnesoty Twins i skończył sezon z bilansem 5-7 i ERĄ 3.69 , narzucając ledwo w 83 inningach.
Cabrera to rocznik 1981 , Garza 1983.
W 4 meczach przeciwko TB w zeszłym sezonie kiedy rzucał Cabrera Baltimore wygrywało 3 raz , a raz przegrało pod koniec sezonu.
Rays wygrało w ostatnich 6 z 7 meczy H2H./
Cabrera w ostatnich 8 spotkaniach ma bilans 1-7 , Orioles na ostatni 32 mecze u siebie ma bilans 8-24 , na ostatnie 27 vs. AL East 7-20.
Dodam jeszce że tampa zmienia swój skład by walczyć o lepsze miesce w dywizji na koniec sezonu.
Tampa dziś win moim zdaniem.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Seattle - Texas Wynik 4 - 1
Typ: 1 (Handicap 0:1,5) ✅✅✅ Kurs: 2,25 Bukmacher: Expekt Analiza:
Dzisiaj konsekwentnie po raz już 3-ci stawiam na zwycięstwo Seattle więcej niż1 punktem ;) Dzisiejsza porażka 4-5 Seattle nie odzwierciedla tego co się w spotkaniu działo... Gospodarze mieli wiele okazje na punktowanie... Niejednokrotnie zakładali tzw. &quot;zamek&quot; jednak w decydujących momentach nie potrafili wykorzystać przewagi... Skończyło się jak się skończyło... Dużo zmian Pitcherów w końcówce w sumie nie wiem po co... Poza tym Seattle odbijało na dobrym procencie i myślę, że formę utrzymają i dzisiaj gdyż dzisiejszy pitcher Texas&#39;u Jennings do elity nie należy... W Seattle rzucać będzie SILVA który u siebie z Texas&#39;em grać potrafi... Gdyż na dwa pojedynki przeciwko Texas&#39;owi w domu oba kończyły się zwycięstwem Seattle i to w dużej mierze dzięki Silvie... Być może skończy się to 1-punktowym zwycięstwem gospodarzy jednak ja progresywnie znów zagram z ujemnym handi na Seattle...
St.Louis - Colorado Wynik 8 - 3
Typ: 1 (Handicap 0:1,5) ✅✅✅ Kurs: 2,85 Bukmacher: Expekt Analiza:
Jak dla mnie to na dzisiejszą noc z MLB jest to najpewniejszy typ... Po stronie Colorado rzucać będzie Aaron Cook (ERA w 2007 - 4,12), który w pojedynkach z St.Louis nie spisuje się zbyt dobrze... Nie mam pojęcia dlaczego nie leży mu gra z St.Louis, ale na 3 mecze w których miotał wszystkie trzy zakończyły się porażkami i to dość sporą różnicą punktów... W ekipie gospodarzy, czyli w St.Louis jako pitcher startowy desygnowany jest Todd Wellemeyer (ERA w 2007 - 3,11), który poprzedni sezon jak widać po statystykach może zaliczyć do udanych jednak w tym samym sezonie kiedy to jeszcze reprezentował barwy Kansas rzucał fatalnie... Przeciwko Colorado miotał w jednym meczu, który to St.Louis wygrało 8-4... Poprzedni mecz to zwycięstwo Colorado 2-1 jednak mecz był bardzo wyrównany... Drużyny odbijały na niskim procencie co zaowocowało też underkiem... Dzisiaj mam nadzieję, że gospodarze rozgrzeją swoje pały i pokażą, że bardzo dobre wyniki w grach przedsezonowych nie były pomyłką...
Fajnie wygląda jeszcze ujemne handi na Metsów ;) PO porażce na pewno będą chcieli się odgryźć i pokazać kto rządzi... Poza tym po ich stronie o wiele lepszy pitcher...
MLB 2008 W-4 L-1

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom