>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Major League Baseball 01.04.2008

Status
Zamknięty.
konrado 215

konrado

Użytkownik
at

LA Angels (J.Garland) at Minnesota Twins (B.Bonser)

typ: Angels
kurs:1,80 Pinnacle
stawka:2/10

analiza: Z dzisiejszej kolejki MLB ciezko znalezc mi ciekawe typy, najbardziej wartosciowym wydaje mi sie wygrana gosci z Los Angeles. Jesli chodzi o pitcher rozpoczynajacych ten mecz, mozna o nich powiedziec ze do czołówki nie naleza, jednak w mojej ocenie lepiej prezentuje sie Garland, ktory doszedl przed sezonem z CWS, ostatni sezon skonczyl 10-13 Era:4.23, srednio słabo, jednak pamietac nalezy ze jego stara druzyna w zeszlym sezonie grala słabo, tak wiec on sam nie zawsze mogl wiele zrobic. Dodatkowo zaciekawily mnie jego statystyki z jeszcze wczesniejszych lat, ktore byly o wiele lepsze. Reasymujac sadze ze nowe otoczenie wywrze dobry efekt na tym 29latku i obecny sezon bedzie mogl zapisac do udanych. Jego rywalem na pozycji miotacza bedzie Boofie Bonser, typowy sredniak (8-12, era:5.10 ostatni sezon), jak to mowie przeplata słabe mecze z lepszymi. Sadze ze moze byc dzisiaj jego slabszy dzien, gdyz ostatnie spotkanie miedzy tymi druzynami w ktorym zaczynał Boofie, jego team wygral, tak wiec liczac na złosliwosc(zalezy dla kogo) i zmiennosc losu, powinien teraz przegrac. Dodatkowo dochodzi wczorajsze spotkanie otwierajace seozn, w ktorym Angelsi wcale nie bedac gorsza druzyna, przegrali po zacietym meczu 2-3. Takze zawodnicy przyjezdni powinni wziac sie w garsc i zrehabilitowac. Pogoda nie zapowiada sie optymistycznie, ale zobaczymy do nocy jeszcze sporo czasu. Stawka oczywiscie ze wzgledu na poczatek sezonu, bez szalenstwa.

Edit: FT.: 9-1

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Seattle - Texas
Typ: 1 (Handicap 0:1,5) Kurs: 2,10 Stawka: 7/10j Coś od siebie:
Tak jak kolega wyżej wspomniał dzisiaj na prawdę trudno coś wybrać ???? Zastanawiałem się nad Oakland, Metsami, Dodgersami aż w końcu postanowiłem powielić wczorajszy typ na Seattle... Wygrali 3 pkt dość szczęśliwie... Oprócz Lopeza w Seattle praktycznie nikt nie odbijał... Za to w Texas&#39;ie można powiedzieć, że o wiele lepiej... Szczególnie szalał Young który zdobył nawet HR... Pitcherzy desygnowani na ten mecz to w Seattle - Hernandez a w Texas&#39;ie - Padilla... Ten drugi to o wiele bardziej doświadczony zawodnik jednak doświadczony nie musi oznaczać lepszy i tak też jest w tym przypadku... Hernandez notuje lepsze wyniki od swojego rywala...Poza tym zaglądając w statystyki obu Panów (hehe...jak to zabrzmiało) widać wyraźnie, że Hernandez radzi sobie bardzo dobrze z zawodnikami z Texasu... NA 3 rozegrane mecze 3 kończyły się zwycięstwem ;) Co warto wspomnieć 2 z nich był w domu i kończyły się zwycięstwem z ujemnym handicapem... Pitcher Texasu wspomnień z Seattle na pewno nie ma dobrych gdyż na 2 rozegrane mecze oba przegrał i to dość znacząco... Wierząc w prawo serii i w to, że po wczorajszych zimnych pałach zawodników Seattle chłopaki się zmobilizują i rozgrzeją je do czerwoności, dlatego też obstawiam na zwycięstwo gospodarzy z ujemnym handicapem...

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
NY Yankess - Toronto
Typ : 1
Kurs: 1.63
Buk :Betgun
Analiza: Bardzo ciekawy kurs w Betgunie ,trzeba korzystac ,a wiec otwarcie sezonu na Yankee Stadium napewno Yankessi beda chcieli sie pokazac z dobrej strony,Joe Girardi zastapil na stanowisku managera Joe Torre i napewno ma ochote zaczac prace w Bronxie w dobrym stylu. Rozpoczyna Wang a wiec maszynka do zdobywania zwyciestw. Halladay to takze dobry gracz,napewno nie tej klasy co Wang ale napewno solidny. Yankess rozpoczynaja sezon bez wiekszych roszad w skladzie ,(przyszedl Morgan Ensberg) . Trzeba wspomniec o pewnych statystykach a konkretnie o skutecznosci palkarzy NY ,Jeter przeciwko Toronto w latach 2003=2007 ma srednia 343 (!) Posada 336 (17 HR !) a A-Rod zdobyl 18 HR i 58 RBI a wiec klasa. W Toronto Rios oraz Hill ledwo ponad .300 a wiec krucho a Wang napewno bedzie dzis w dobrej dyspozycji, w wywiadze zapewnial ze jest wypoczety i zadny gry a wiec jego forma napewno jest dosc dobra aby zatrzymac dzis Toronto i rozpoczac udanie 1 mecz w nowym sezonie pod wodzą nowego managera.:jezora54:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom