at
LA Angels (J.Garland) at Minnesota Twins (B.Bonser)
typ:
Angels
kurs:1,80 Pinnacle
stawka:2/10
analiza: Z dzisiejszej kolejki
MLB ciezko znalezc mi ciekawe typy, najbardziej wartosciowym wydaje mi sie wygrana gosci z Los Angeles. Jesli chodzi o pitcher rozpoczynajacych ten mecz, mozna o nich powiedziec ze do czołówki nie naleza, jednak w mojej ocenie lepiej prezentuje sie Garland, ktory doszedl przed sezonem z CWS, ostatni sezon skonczyl 10-13 Era:4.23, srednio słabo, jednak pamietac nalezy ze jego stara druzyna w zeszlym sezonie grala słabo, tak wiec on sam nie zawsze mogl wiele zrobic. Dodatkowo zaciekawily mnie jego statystyki z jeszcze wczesniejszych lat, ktore byly o wiele lepsze. Reasymujac sadze ze nowe otoczenie wywrze dobry efekt na tym 29latku i obecny sezon bedzie mogl zapisac do udanych. Jego rywalem na pozycji miotacza bedzie Boofie Bonser, typowy sredniak (8-12, era:5.10 ostatni sezon), jak to mowie przeplata słabe mecze z lepszymi. Sadze ze moze byc dzisiaj jego slabszy dzien, gdyz ostatnie spotkanie miedzy tymi druzynami w ktorym zaczynał Boofie, jego team wygral, tak wiec liczac na złosliwosc(zalezy dla kogo) i zmiennosc losu, powinien teraz przegrac. Dodatkowo dochodzi wczorajsze spotkanie otwierajace seozn, w ktorym Angelsi wcale nie bedac gorsza druzyna, przegrali po zacietym meczu 2-3. Takze zawodnicy przyjezdni powinni wziac sie w garsc i zrehabilitowac. Pogoda nie zapowiada sie optymistycznie, ale zobaczymy do nocy jeszcze sporo czasu. Stawka oczywiscie ze wzgledu na poczatek sezonu, bez szalenstwa.
Edit:
FT.: 9-1