>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Maj w Championship

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Już w sobotę czeka nas ostatnia kolejka Championship będzie ona niezwykle emocjonująco drużyny walczą o play offy oraz utrzymanie w lidze :!:
Zapraszam do typowania ostatniej kolejki :!:.

G 0

graci94

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia 2 liga Championship
Spotkanie: Millwall FC - Crystal Palace
Typ: 2
Kurs: 2.60
Bukmacher: Totomix
Analiza: Witam. Chciałbym przedstawić Wam przedstawić w moim odczuciu fajny typ na dzisiaj. Małe derby Londynu. Mecz pomiędzy zajmującą 19 pozycje Millwall z dorobkiem 55 pkt a Crystal Palace która plasuje się na 5 miejscu z 68 pkt. Zaczne od dzisiejszych gości. Drużyna z Londynu w tym sezonie nadzwyczaj dobrze radzi sobie w rozgrywkach Championship. Po znakomitym początku spuścili nieco z tonu. Ton ich grze nadaje ofensywny tercet Zaha-Murray-Moritz. Glenn Murray napastnik drużyny &quot;Orłów&quot; jest liderem klasyfikacji strzelców z 29 bramkami. Bilans meczów na wyjeździe drużyny Crystal to 6 zwycięstw- 6 remisów- 10 porażek z bilansem bramek 21-31. Drużyna Millwall u siebie spisuje się słabo. W tabeli meczów u siebie są na ostatnim 24 miejscu!!! Bilans ich meczów u siebie to 8 zwycięstw- 3 remisy i aż 11 porażek. Zdecydowanie lepiej spisują się na wyjazdach gdzie wyprzedzają m.in dzisiejszych rywali. Dodam jeszcze że w kadrze Lwów z Millwall zabraknie pomocnika Richarda Chaplowa 4 mecze w Championship w tym sezonie.

http://stats.betradar.com/s4/?clientid=153&amp;amp;language=pl#2_1,3_1,22_1,5_4714,9_headtohead,8_2757026,178_25,7_7

http://www.transfermarkt.de/en/fc-millwall-crystal-palace/vergleich/basics_2226265.html

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Ostatnia kolejka i kilka ciekawych meczy o być albo nie być dla paru drużyn.
Hull - Cardiff
Obie drużyny bez kapitanów na ostatni mecz w sezonie. Gospodarze muszą wygrać, żeby być pewni awansu, goście zapowiadają walkę w najsilniejszym składzie. Zapowiada się najciekawszy mecz, chociaż to gospodarze mają większą motywację i z pewnością będzie to widać na boisku. Czy starczy to na Cardiff? Hull w ostatnich 3 meczach zdobyło raptem 1 punkt remisując u siebie z ostatnim Bristol City, więc aktualna forma nie zachwyca. Goście w ostatnich meczach zremisowali 5 razy i raz wygrali i myślę, że tak też będą celowali - założenia taktyczne, kontrola gry i przymiarka do Premiership. Hull może się frustrować jeśli czegoś szybko nie strzelą...
Hull DNB @ 1.50 - zwrot 2-2
over 3 kartki w meczu @ 1.85 ✅ 5
Watford - Leeds
Gospodarze muszą wygrać i liczyć na to że Hull nie wygra. Nie przypuszczam, że będą chcieli czekać jak rozwinie się sytuacja, tylko strzelą szybko 2-3 gole. Goście grają bez trzech podstawowych zawodników: Rodolph Austin, El Hadji Diouf, Sam Byram obejrzą mecz z trybun. Watford gra praktycznie w optymalnym składzie i patrząc na wyniki, jak chcą to potrafią. W pierwszym meczu było 6-1.
Watford -2 @ 3.10 ⛔ 1-2
Watford -3 @ 6.9
Forest - Leicester
Szkoda, że bet365 nie daje tu kartek bo o5.5 z pewnością jest całkiem możliwe. Jak dla mnie faworytem są gospodarze tak jak pisałem już wcześniej i żeby być pewnym, że zagrają w playoff muszą wygrać wysoko. To jednak mało prawdopodobne bo Lisy mają szczelną obronę i najmniejszą liczbę bramek straconych na wyjeździe. Do tego zagrają w pełnym składzie, ale oglądając ich ostatnie mecze mam wrażenie że awans nie jest dla nich.
Forest @ 2.40 ⛔ 2-2
under 2.5 @ 2 ⛔
Huddersfield - Barnsley
Gospodarze muszą zdobyć punkt, żeby być pewnym utrzymania, goście muszą co najmniej zremisować i liczyć na przegraną Peterborough. Tak więc mecz walki i żółtych kartek, bo odpuszczenie meczu może drogo kosztować jedną z drużyn. Stawiam na bramki i większe szanse daję gościom.
BTS @ 1.80 ✅ 2-2
e//
i 6 zoltych kartek ????

T 0

tonnyx

Użytkownik
Nie uważacie, że warto pograć na Bolton? Taki progress w ostatnim czasie zrobili, że mała bania. Walczyli jak równy z równym w meczu z Cardiff. A dzisiaj mają mecz z drużyną, która już o nic nie gra, a oni jednak muszą się bronić przed dogonieniem i utratą miejsca, które daje im PO.

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Crystal Palace - Peterborough United
1X2
Typ: Crystal Palace
Kurs: 1.78✅

Postawiłem na gospodarzy z tego względu, iż nie mają nawet odpowiedniej przewagi, aby być spokojnym o play offy. Jeśli chcą w nich wystąpić, to muszą dzisiejszy mecz wygrać, a przeciwnik zbytnio wygórowany nie jest. Zaznaczę, że jest to ostatnia kolejka, więc gospodarze muszą zrobić wszystko, aby wygrać ten mecz.
To samo można powiedzieć o gościach, mają nóż na gardle, ale sezonu nie ratuje się jednym meczem.

K 25

kwas28

Użytkownik
Tonyx ja osobiście pograłem Bolton i Watford. Bolton musi wygrać zeby awansować do PO , a Watford przy potknięciu Hull awansuje do Premiership. Dodam że oba kluby grają juz z urlopowiczami. Pozdrawiam.

W 0

wetes

Użytkownik
Bolton przystąpi do meczu bez 7 podstawowych zawodników m.in. Marka Daviesa, Davida N&#39;Goga, Jay&#39;a Spearinga, Keitha Andrewsa, Tyrone&#39;a Mearsa i Joe&#39;a Riley&#39;a, a także Craig Dawson.

Po takim kursie nie warto grać.✅

Ja obstawiam dzisiaj Sheffield z Middlesborough. Gości przystąpią w bardzo rezerwowym składzie, na mecz nie pojechali ammy Ameobi, Josh McEachran, Ishmael Miller, a kontuzjowani są Seb Hines, Lukas Jutkiewicz. Sheffield musi wygrać, żeby utrzymac sie w lidze.

Sheffield-Middlesborugh 1 ✅

W 0

wetes

Użytkownik
Szczęśliwy pech Hull. W doliczonym czasie gospodarze mieli wyśmienitą okazję do przypieczętowania awansu, gdyż zawodnik Cardiff faulował w swoim polu karnym napastnika Hull, za co otrzymał czerwoną kartke. Kibice byli tak pewni juz awansu, że wtargneli pokażną gromadą na murawę przed jego wykonaniem, co się zemściło, gdyż grajek Hull przestrzelił karnego. Po chwili, jak na złość dla gospodarzy, tym razem piłka uderzyła w rękę obrońcy Hull i mieliśmy 11 dla tegorocznych mistrzów, którą pewnie wykonali. Po meczu sędziowie i zawodnicy Cardiff tak szybko uciekali do szatni, że na 100 napewno pobiliby rekord świata heheh.
Na szczęcie dla gospodarzy, Watford nie wykorzystało szansy i przegrali z Leeds 1:2 ????
Piękna końcówka na zakończenie długiego sezonu.

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Hull City - Cardiff
▶ under 2.5 @ 1.93 pinnacle ⛔
Hull nie gra w ostatnim czasie dobrze, Cardiff gra o pietruszke, jednak to nie oznacza łatwej przeprawy dla Hull, które w ostatnim czasie nie potrafili wygrać z Bristolem czy też Wolves. Koren nie zagra, Boyd jak wspominałem wcześniej gdzieś formę zgubił. Jest to najważniejszy mecz sezonu dla Hull i presja jest ogromna, bo jak Watford będzie wygrywał to tylko 3 punkty dają awans. Cardiff gra bez presji i to jest dla nich tutaj atutem, dlatego nie przewiduje łatwego spotkania dla Hull. Nie są w formie, do tego dochodzi presja i jeśli zdobędą bramkę myślę, że będą grać na obronę tego wyniku i będą starać się kontrolować spotkanie, dlatego wybieram tu under
Sheffield Wed - Middlesbrough
▶ Sheffield @ 1.94 pinnacle ✅
Boro jest słabe, myślami na wakacjach już i mimo, że Sowy na własnym terenie mają problemy z wygrywaniem, to jednak motywacja przemawia za nimi. Boro bez motywacji i bez formy, zatem HW
Burnley - Ipswich
▶ Ipswich (+0.25) @ 1.94 ⛔
Burnley osłabione w obronie, koniec sezonu, nie grają o nic, do tego na własnym terenie mają problemy z wygrywaniem. Ipswich gra na remis i ostatnio są w formie. Burnley ma problemy przeciwko szczelnym defensywom, do tego nie ma motywacji by grac o trzy punkty
liczę także na niespodzianki z racji końca sezonu
Charlton - Bristol
▶ Bristol (+0.5) @ 2.14 ⛔
Bolton - Blackpool

▶ under 2.5 @ 2.22 ⛔
Bolton osłabiony, do tego ma problemy z zespołami grającymi defensywnie, muszą wygrać, jednak nie spodziewam się wielu bramek

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Szkoda P&#39;boro. Smutne Wilki, które przecież niedawno w Premiership jeszcze grały. No i niespodziewanie Lisy rzutem na taśmę pokonali Forest. Z czterech drużyn w playoffach najsolidniej wygląda Brighton.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Mnie najbardziej szkoda Wilków drużyna z charakterem ale za dużo problemów w klubie, Cieszy spadek Bristolu lecz szkoda że nie Barnsley nie lubię tej drużyny chaos i żenada tak grają...Brighton w sezonie wyglądał najlepiej mam nadzieje że Watford nie awansuje bo to drużyna która skończy premier league na ostatnim miejscu po cichu liczę na Leicester i jakieś wielkie transfery...

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Baraże Npower Championship
Koniec już z odpuszczaniem czas zacząć barażę :!: Już teraz cztery ekipy Leicesteru, Watfordu, Brighton i Crystal Palace rozegrają ze sobą baraże o premier league wielki prestiż i pieniądze :!:

Zapraszam do typowania oraz analizowania :!: Meczów Barażowych.
Watford ma bardzo ciężką sytuacja być może w bramce stanąć będzie musiał trzeci bramkarz :!:.

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Crystal Palace - Brighton

▶ Palace (0) @ 1.82 pinnacle zwrot
▶ x/1 @ 6.00 bet365 ⛔
Forma zespołów nie ma tu dla mnie dużego znaczenia, bo to będzie inny mecz. Zespoły się nie cierpią i w barażu o PL wyeliminowanie rywala będzie przyjemnością. W ostatnim czasie lepiej spisuje się Brighton, jednak nie ma to większego znaczenia dla tego meczu, bo Palace ma dużą napinkę na ten mecz, po nie tak dawnej porażce 0-3 na boisku rywala, a także przed rewanżem musi zrobić dobry wynik. To oni będą stroną przeważającą, Brighton natomiast nastawi się tradycyjnie na kontry. Wrócił Barnes do ataku, Bridge wraca do obrony, w bramce jest Kuszczak, który potrafi nieraz uratować tyłek drużynie i zwłaszcza jak Palace ostatnio nie grzeszy skutecznością, to bezbramkowy czy bramkowy (jeszcze lepsza opcja) remis będzie tu na rękę Poyetowi. Brighton mimo lepszej formy mnie nie przekonuje, po zawieszeniu Barnesa i kontuzji Mackail-Smitha w ataku była nieco mizeria, jednak pod koniec złapali formę, co pozwoliło im wspiąć się na miejsce barażowe. Brighton gra z kontry i z czołówką nie radzi sobie najlepiej. Bilans z tymi co liczyli się o play-offy to 2-1-4, Palace u siebie prezentowali się wyśmienicie do czasu, póki nie zgubili formy i skuteczności, zatem ta statystyka może nieco mydlić oczy, jednak uważam, że wobec tego, że Brighton to lokalny rywal i stawka meczu jest wysoka, to motywacja będzie stuprocentowa. Brighton na wyjazdach jest niewygodne, jednak przyciśnięte gubi się, Kuszczak ratował ich wielokrotnie, dlatego z czołówką rezultaty są gorsze niż ze średniakami czy słabeuszami, z którymi nie mają problemów. Palace ma kim strzelać - Phillips, czy Murray, będzie to także pożegnanie Zahy i mimo zniżki formy oceniam ich wyżej niż Brighton. W Brighton jest sporo zawodników, którym kończą się kontrakty, zatem motywacja jest. Do tego mają doświadczonych graczy, także na levelu międzynarodowym, jak Bridge, Upson, Vicente, David Lopez czy Kuszczak. Dobra obrona, wobec spadku formy strzeleckiej Palace, stawiała by ich tu w roli zespołu, który wywiezie pozytywny wynik. Myślę, jednak, że motywacja jest tu najważniejsza i gracze Palace w wypowiedziach podkreślają, że jest to najważniejszy dla nich mecz sezonu że znają doskonale stawkę meczu itp. Poyet natomiast każe traktować im ten mecz jak każdy inny, spotkanie, które trzeba rozegrać, bo jest to tylko i wyłącznie mecz piłkarski, w obawie by jego gracze nie dali się sprowokować. Myślę, że po takiej wypowiedzi dość obojetnej docenia siłę Palace i mimo ich słabszej formy liczy się z rywalem. Świadczy ona też o tym, że uspokaja nastroje, by zawodnicy nie szli na wymiane ciosów, tylko zachowali chłodne głowy, realizując taktykę, a taktyka, to ugranie remisu. Myślę, że będzie tam wojna i bardziej zmotywowani będą gracze Palace, ze względu na ostatnią porażkę, jak i własne podwórko. Holloway już zasmakował awansu z Blackpool i myślę, że Poyetowi tak jak udało się awansować do Championship, tak do Premier League nie da rady awansować. Myślę, że zabraknie doświadczenia, a podejście jakie trener wpoi zawodnikom i jak ustawi im mindset jest bardzo istotne. Palace być może nie wygra jednak sądzę, że nie przegra tego spotkania. Mają blokadę strzelecką, jednak stawka meczu powinna wyzwolić w nich pokłady energii, które dobrze spożytkują, zwłaszcza, po tym jak rzutem na taśmę ograli P&#39;Boro. Brighton sądzę, że zagra pasywnie, a przyciśnięci gubią się, a biorąc pod uwagę, że będzie sporo walki, to uważam, że Palace na własnym terenie z lokalnym rywalem nie przegra. Palace z reguły mają lepszą druga połowę spotkań, zatem za drobne x/1, biorąc pod uwagę, że Brighton zagra pasywnie na kontry.
FT: 0-0

L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
całkiem możliwy taki finał zwłaszcza, że Palace gra słabo na wyjazdach. Watford wyraźnie przemęczony, pod koniec łapali zniżkę, jednak zdobyli kilka cennych punktów jak z Leicester czy Hull i bez problemu awansowali do play-offów. Ci młodzi zawodnicy z Udine są zmęczeni, a także presja jest duża, co było widać po poczynaniach w ofensywie, gdzie Vydra miał znakomite okazje, gdzie nie wiem zmęczenie, presja go spaliła. Deeney wraca, jednak licze w tym spotkaniu na Lisy. Watford to drużyna na kontry, a Leicester zastawi się broniąc korzystnego wyniku i mogą mieć problemy ze stwarzaniem okazji, a także z ich skutecznym wykorzystaniem. Leicester defensywe ma solidną jak jest w formie, a ta forma powoli wraca. Myślę, że kondycyjnie będą mieli przewagę nad Watfordem i z którejś z kontr ustrzelą zwycięską bramkę. Watford woli kontrować szybko, a miejsca sądzę, że na rozpędzenie nie dostaną wiele.

▶ Leicester (+0.25) @ 1.99 pinnacle

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Wszystko zostało napisane przez Lukaszlf ja dodałbym do typu Leicester gołą dwójkę widać że Pearson wycisnął w końcówce z graczy co się dało i jeszcze tylko dwa mecze i będę w Premier League premia spora w dodatku budżet na transfery też się szykuje niezły. Nic tylko wygrywać i pracować.
Win Leicester @@ 3,00

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Jak pisałem wcześniej dla mnie kandydatem do awansu z tej 4 jest Brighton. W meczu Watford - Leicester Lisy są ciekawą opcją, szczególnie że rzutem na taśmę wygrali z Forest - czym mnie zaskoczyli (a raczej Forest rozczarował), ale Watford to też nie są chłopcy do bicia. Na pierwszy rzut oka mecz wygląda na underowy, ale z drugiej strony w sezonie zasadniczym było 2-1 1-2. Dlatego ciężko wyczuć. Jak dla mnie no bet.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Piękny mecz Watford pokazał że potrafi &#39;&#39;wstać&#39;&#39; zmarnowany karny przez Knockaerta dał o sobie znać i to rywale dobili Lisy muszę przyznać że cały mecz to właśnie Watford atakował i zasłużenie wygrali 3:1 i awansowali do finału. Lisy natomiast muszą w przyszłym sezonie popracować nad ... wszystkim.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom