M 8 matryks20 Użytkownik Luty 2, 2011 #1 Witam, zarejestrowałem sie w betclic... i nigdy nie otrzymuje od nich maili, nawet tych od supportu, wogole nie przychodza na moja poczte. w czym jest problem ktos wie ??
Witam, zarejestrowałem sie w betclic... i nigdy nie otrzymuje od nich maili, nawet tych od supportu, wogole nie przychodza na moja poczte. w czym jest problem ktos wie ??
K 1,2K kukla Forum VIP Luty 2, 2011 #2 Moje konto > Moje powiadomienia... i subskrybujesz co trzeba ????
M 8 matryks20 Użytkownik Luty 2, 2011 #3 Moje konto > Moje powiadomienia... i subskrybujesz co trzeba ???? Kliknij aby rozwinąć... potraktuje to jako taki zart. Juz wszystko jasne dowiedzialem sie ze poprostu onet blokuje maila od betclica ( tak twierdzi support ) //kukla: faktycznie - nie doczytałem Twojej pierwszej wiadomości. Jeśli to wina skrzynki - zmień adres na inny
Moje konto > Moje powiadomienia... i subskrybujesz co trzeba ???? Kliknij aby rozwinąć... potraktuje to jako taki zart. Juz wszystko jasne dowiedzialem sie ze poprostu onet blokuje maila od betclica ( tak twierdzi support ) //kukla: faktycznie - nie doczytałem Twojej pierwszej wiadomości. Jeśli to wina skrzynki - zmień adres na inny