>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Magisterka

yarson 0

yarson

Użytkownik
Witam wszystkich serdecznie. Własnie jestem na etapie pisania pracy magisterskiej i żeby ja ukończyć potrzebuje waszej pomocy. Mianowicie tematem mojego badania jest użyteczność blogów internetowych w nauczaniu angielskiego. I tu własnie moja prośba do wszystkich użytkowników czy moglibyście pokomentować wpisy na blogu oczywiście po angielsku. Mogą to byc krótkie oraz dłuższe formy wypowiedzi, możecie komentowac komentarze innych uzytkowników itp. Głównym załozeniem badania jest sprawdzenie czy po miesiacu odwiedzania bloga poziom językowy komentujących ulegnie polepszeniu. Prosił bym o używanie stałych nicków abym dodatkowo mógł sprawdzić postęp jednestek. Codziennie będą dodawane nowe wpisy. Blog nie ma na celu nic innego poza badaniem potrzebnym do pracy magisterskiej a po wszystkim zostanie usunięty. Z góry dziekuje za pomoc. Adres bloga: http://teachingproject.wordpress.com/
Mam nadzieje, że temat nie narusza regulaminu. Po zakończeniu badania mogę nawet udostępnić wyniki. Pozdrawiam serdecznie

Do góry Bottom