olo
Użytkownik
Sileks vs. Rabotnicki
Mecz 8 drużyny ligi z wiceliderem tabeli. Mimo tej różnicy i dzielących obie ekipy 12 punktów, może zapowiadać się interesująco. Rabotnicki ostatnio poniosły 2 porażki wyjazdowe, co prawda z 1 i 4 ekipą ligi, ale jednak. Ostatnia ich wyjazdowa wygrana miała miejsce 4 mecze temu. A Sileks u siebie też nie zachwyca. Poza jednobramkową wygraną ze słabym Teteksem ostatnio 3 porażki. Jedna z liderem, ale 2 z ekipami, co by nie powiedzieć, słabszymi niż Rabotnicki. Ktoś się dziś przełamie i wg mnie będą to goście, którzy w meczu z dość słabym rywalem mają na to dobrą okazję.
Mój typ:
Rabotnicki 1.80 bet365
Pobeda vs. Renova
W tym meczu 7 zespół podejmuje u siebie lidera. Pobeda ostatnio w świetnej formie, 5 zwycięstw z rzędu. Jednak nic nie ujmując poszczególnym ekipom, to nie były to zespoły klasy Renovy. A Renova w jeszcze lepszej dyspozycji. W 13 ostatnich spotkaniach 10 wygranych i 3 remisy. Jeżeli chodzi o wyjazdy to ostatnie 4 mecze to 3 wygrane i remis. Pobeda w lidze nie przegrała od marca, ale myślę, że w meczu z bardzo dobrze spisującą się Renovą skończy się ich dobra passa.
Mój typ:
Renova 2.05 bet365