>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mały Wielki Grajek

M 0

maly-grajek

Użytkownik
Witam, postanowiłem założyć tutaj swój temat i dzielić się swoimi typami z innymi użytkownikami. Myślę, że pomoże mi to przy większej selekcji typów. Nie mam jednej upatrzonej dyscypliny, więc w tym temacie znajdziecie zakłady z wielu dyscyplin sportu. Cóż więcej dodać... Gram za realne stawki i to chyba tyle. - konstruktywna krytyka mile widziana.
Pierwszy typ:
???? Klizan Martin - Hanescu Victor typ:1 Kurs 1,65 STAWKA 50zł betsafe ✅✅ 32,5zł Dobry początek!
Klizan zrobił na mnie duże wrażenie, ostatnio notuje dobre wyniki, na rozkładzie ma między innymi młodego Hiszpana Martiego, ktory ostatnio jest w niezłej formie. W finale poprzedniego turnieju wygrał też z Volandrim. Oba te mecze jak i 6 innych ( łączna seria 8) wygrane w 2 setach. Obaj Panowei sa poziomem zbliżeni, ale w obecnej formie, zdecydowanie pobieram kurs na Słowaka.

M 0

maly-grajek

Użytkownik
Kerber
- Zheng 1,4 ⛔⛔ 6:7 1:6
Kirlenko - Kleybanova 1,3 ✅
AKO 1,82 Stawka 50zł Betsafe ⛔50zł
Nalbandian - Tipsarevic 1,87 ⛔50
Stawka 50 Betsafe

M 0

maly-grajek

Użytkownik
Hantuchova - Bondarenko 1,4✅
Stepanek - Hass 1,5 ✅
AKO: 2,1 Stawka 100zł Betsafe✅✅ 110zł
Jeżeli chodzi o Bondarenko, to po prostu przeciwko niej trzeba stawiać, przeszła tu przez kwalifikacje, grając z resztą z naszą Ulą Radwańską. Mało brakowało a to Polka by wygrała. No mneijsza, generalnie zawodniczki łamały się jak zapałki. Hantuchowa dwie ostatnie porażki zaliczyła z zawodniczkami grającymi na wysokim poziomie (Georges i zakopalowa). Do tego h2h 2;0 dla hantuchowej!
Co do Stepanka, to widziałem go ostatnio w meczu z Tsonga i bardzo mi się podobał. Dobry serwis, i przy siatce. Generanie in plus. Po takim kursie warto brac.

M 0

maly-grajek

Użytkownik
???? Klizan - Ungur 1,5 ✅
Stawka 200zł Betsafe ✅ : plus: 100zł
Tutaj konsekwentnie będę stawiał na Klizana. Nie ma sensu o nim pisac, bo już wczoraj powiedziałem wszystko to co było trzeba. Do tego dodać wczorajszą raczej bezproblemowa przeprawę z Hanescu. A Ungur to jeszcze słabszy grajek. Jedyne co mnie martwi to ilość meczy rozegranych ostatnio przez klizana. 9 wygranych z rzedu. Więc bez wiekszego odpoczynku gra. Myślę, że jednak finał wyzwoli dodatkową porcję pozytywnej energii i Klizan zakończy ten turniej tak jak ostatnie 9 spotkań- wynikiem 2:0
E: Nie poszlo tak gładko jak myślalem, ale Klizan nie zawiódł! ;)

M 0

maly-grajek

Użytkownik
:siata: Bielsko Biała- Dąbrowa Górnicza 1,85 ⛔ 100zł
Stawka 100zł Betsafe. ( w innych bukahc można złapać chyba w okolicach 2,0. Ja gram wszystko w betsafe )
Play off Plusligi kobiet. Stan rywalizacji 2:0 dla przyjezdnych ( 3:1 i 3:2) Nie ma co mędrkować. Bielsko musi wygrać ten mecz żeby pozostać w rywalizacji o 3 miesjce. Już w poprzednim meczu był blisko ( wygrywały 2:0 ). Myślę, że tym razem atut własnego parkietu pomoże w przedłużeniu tej rywalizacji. Kadrowo obie drużyny są zdecydowanie zblizone poziomem, dlatego nie wierze w to aby rywalizacja skończyła się w 3 meczach. Poza ty, ostatnie 2 mecze które Bielsko grało u siebie z Dąbrową skończył się przekonującymi zwycięstwami gospodyń.- 2 razy 3:1

M 0

maly-grajek

Użytkownik
???? Clijsters - Wickmayer 1,2 ⛔
???? Almagro - Goffin 1,2 ✅
???? Del Potro - Karlovic DP wygra 2:0 1,45 ✅
AKO: 2,09 Stawka 170zł Betsafe ⛔ 170zł

M 0

maly-grajek

Użytkownik
Na szybko bo nie mam czasu pisac analizy.
Marach O / Peya A - Mirnyi M / Nestor D typ 2 1,3 ✅
Mayer, Florian - Isner, John typ2 1,25
AKO 1,69 Stawka 200 betsafe

Do góry Bottom