>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

mały problem

ksz034 23

ksz034

Użytkownik
Zarejestrowałem się na bet at home, wybrałem wpłate poprzez Przelewy24, wklepałem w okienko 10zł, kliknąłem dalej, wybrałem przekaz/przelew tradycyjny kliknąłem dalej i zrobiłem przelew na podane dalej. Co mam teraz zrobić?

Otrzymane punkty reputacji: +10
P 18

pawelz

Użytkownik
Napisz może trochę więcej o co Ci chodzi bo trudno zgadnąć w czym masz problem ? ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
incubus7 115

incubus7

Użytkownik
przelewy24 robi sie w następujący sposób:
1. w depozycie wybierasz metodę płatności - przelewy24
2. zaznaczasz kwotę jaką chcesz przeznaczyć
3. dostajesz przekierowanie do płatności przelewem, drogą programu specjalnie do tego przeznaczonego lub on-line (pewnie wybierasz to drugie)
4. przelewy24 pokazują Ci kod (u mnie zaczynał się na literkę p-cyfry) który musisz wpisać w tytule przelewu. raz zapomniałem kodu i musiałem pisać do przelewy24 o zwrot należnosci.
5. do kilku minut powinna się odświeżyć na koncie buka wskazana kwota.
Nie wiem w czym dokładnie problem, ale pewnie chodzi własnie o kod

Otrzymane punkty reputacji: +1
ksz034 23

ksz034

Użytkownik
Tak, miałem taki kod o którym mówisz. Wpisałem go w tytule przelewu. Przelew wykonałem na 100% prawidłowo. Chodzi mi o to, za ile pieniądze te pokażą się u buka? Myślałem, że będzie to szybko, ale jakoś do tej pory ich nie ma. No trudno, chyba muszę czekać. ????

F 1

familyguy

Użytkownik
moze oni sa zamknieci w Sobote.. i bys musial poczekac do poniedzialku :/
byc moze albo Przelewy24 , albo sam system tranzakcyjny Bet-at-home... ktory potwierdza przelewy24...
bo wiem ze jak wplacilem tam przez moneybookers, to od razu sie pojawila kasa na koncie

swoorek 85

swoorek

Użytkownik
Naprawdę tak ciężko przeczytać .. Na moim przykładzie :

Numer transakcji: p24-030-877 Hasło: 9c7f63
Zapamiętaj powyższe parametry! Są one niezbędne do późniejszego skorzystania z tej przedpłaty.
Po wpłacie powyższej kwoty na konto serwisu PRZELEWY24 przedpłata ta stanie się dla Ciebie dostępna w serwisie i może być wykorzystana do wykonania płatności za towar lub usługę o tej wartości.
Powyższą kwotę wpłać na jedno z niżej wymienionych kont serwisu PRZELEWY24.
Możesz dokonać wpłaty za pomocą przelewu bankowego lub przekazu gotówkowego. Zauważ, że przelew bankowy możesz zrealizować w dowolny, dostępny Ci sposób, tzn. przy pomocy Internetu, WAP-u, telefonu lub manualnie.

Po wykonaniu przez Ciebie przelewu (wysłaniu przekazu) na utworzenie przedpłaty musisz oczekiwać na jej dotarcie na konto serwisu. Okresowo sprawdzaj, czy Twoja przedpłata jest już widoczna w serwisie, w dziale &#39;Przedpłaty&#39; na stronie głównej serwisu Przelewy24 (http://www.przelewy24.pl). Jeśli jest - możesz wykonać planowany zakup i zapłacić swoją przedpłatą.
Jak dokończyć transakcję ?
Jak już dojdzie twoja wpłata do przelewy24 .. :
Przejdź do zakładki depozytu na stronie twojego buka (bet-at-home) , wybierz przelewy24 , wpisz 10 PLN i kliknij &quot;dalej&quot; . Przeniesie cie na stronę płatności . Z dostępnych opcji zapłaty wybierz &quot;przedpłata&quot; :
I wpisz dane tej transakcji , na moim przykładzie :
Kliknij dalej . Na twoim koncie w bet-at-home jest już 10 zł ..
I jeszcze jedno
Co zrobić gdy nie pamięta się hasła transakcji ?
Napisz , zadzwoń , wyślij fax - do wyboru do koloru .
Najlepiej zadzwoń . Wymagany będzie numer p24 operacji , czyli na moim przykładzie : p24-030-877 , poczekasz chwile i ktoś z obsługi przeliteruję ci hasło do tej operacji .
Biuro Obsługi Klienta: serwis(at)przelewy24.pl

INFOLINIA:
801 00 33 24
Dla telefonów komórkowych:
(61) 867 92 53
Fax: (61) 642 90 31
Obsługa telefoniczna dostępna codziennie od 8:00 - 22:00
Browar się należy :cool:

e/ Cholera .. Po co ja to pisałem . ???? Przypomniało mi się że do buków przelewy24 przekazują wpłatę automatycznie jak tylko dojdzie . Nie powstają przedpłaty ani nic z tych rzeczy . Poczekaj za kilka dni będziesz miał kasę na koncie .

Do góry Bottom