Naprawdę tak ciężko przeczytać .. Na moim przykładzie :
Numer transakcji: p24-030-877 Hasło: 9c7f63
Zapamiętaj powyższe parametry! Są one niezbędne do późniejszego skorzystania z tej przedpłaty.
Po wpłacie powyższej kwoty na konto serwisu PRZELEWY24 przedpłata ta stanie się dla Ciebie dostępna w serwisie i może być wykorzystana do wykonania płatności za towar lub usługę o tej wartości.
Powyższą kwotę wpłać na jedno z niżej wymienionych kont serwisu PRZELEWY24.
Możesz dokonać wpłaty za pomocą przelewu bankowego lub przekazu gotówkowego. Zauważ, że przelew bankowy możesz zrealizować w dowolny, dostępny Ci sposób, tzn. przy pomocy Internetu, WAP-u, telefonu lub manualnie.
Po wykonaniu przez Ciebie przelewu (wysłaniu przekazu) na utworzenie przedpłaty musisz oczekiwać na jej dotarcie na konto serwisu. Okresowo sprawdzaj, czy Twoja przedpłata jest już widoczna w serwisie, w dziale 'Przedpłaty' na stronie głównej serwisu Przelewy24 (
http://www.przelewy24.pl). Jeśli jest - możesz wykonać planowany zakup i zapłacić swoją przedpłatą.
Jak dokończyć transakcję ?
Jak już dojdzie twoja wpłata do przelewy24 .. :
Przejdź do zakładki depozytu na stronie twojego buka (
bet-at-home) , wybierz przelewy24 , wpisz 10 PLN i kliknij "dalej" . Przeniesie cie na stronę płatności . Z dostępnych opcji zapłaty wybierz "przedpłata" :
I wpisz dane tej transakcji , na moim przykładzie :
Kliknij dalej . Na twoim koncie w
bet-at-home jest już 10 zł ..
I jeszcze jedno
Co zrobić gdy nie pamięta się hasła transakcji ?
Napisz , zadzwoń , wyślij fax - do wyboru do koloru .
Najlepiej zadzwoń . Wymagany będzie numer p24 operacji , czyli na moim przykładzie : p24-030-877 , poczekasz chwile i ktoś z obsługi przeliteruję ci hasło do tej operacji .
Biuro Obsługi Klienta: serwis(at)przelewy24.pl
INFOLINIA:
801 00 33 24
Dla telefonów komórkowych:
(61) 867 92 53
Fax: (61) 642 90 31
Obsługa telefoniczna dostępna codziennie od 8:00 - 22:00
Browar się należy
e/ Cholera .. Po co ja to pisałem . ???? Przypomniało mi się że do buków przelewy24 przekazują wpłatę automatycznie jak tylko dojdzie . Nie powstają przedpłaty ani nic z tych rzeczy . Poczekaj za kilka dni będziesz miał kasę na koncie .