>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mały problem, a raczej pytanie.

J 0

jaxon

Użytkownik
Witam wszystkich mam do was pewne pytanko otóż znudziło mi się bieganie do &quot;naziemnego bukmachera&quot; i chcę założyć konto w bet-at-home i tu nasuwa się pewnie problem ... Mianowicie mam własne konto na siebie w banku, lecz nie jestem osobą pełno letnią ... Wiem, że BAH nie sprawdza dowodów więc chyba bez problemu moje malutkie kłamstwo by przeszło ?
Podsumowanie czy mając własne konto w banku, lecz nie być osobą pełno letnią można na &quot;luzie&quot; grać ?

dsquared 9

dsquared

Użytkownik
Witam wszystkich mam do was pewne pytanko otóż znudziło mi się bieganie do &quot;naziemnego bukmachera&quot; i chcę założyć konto w bet-at-home i tu nasuwa się pewnie problem ... Mianowicie mam własne konto na siebie w banku, lecz nie jestem osobą pełno letnią ... Wiem, że BAH nie sprawdza dowodów więc chyba bez problemu moje malutkie kłamstwo by przeszło ?
Podsumowanie czy mając własne konto w banku, lecz nie być osobą pełno letnią można na &quot;luzie&quot; grać ?
Można! Bez problemu. Tylko konto w bah musisz mieć na osobę pełnoletnią, w razie prośby o skan dowodu.

S 0

spike90

Użytkownik
Jasne że możesz.
Bank nie ma prawa udostępniać twoich danych osobowych takich jak wiek...dlatego buk nie bedzie wiedział że to konto na nieletniego.

Do góry Bottom